Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Audiolab 9000N Play hálózati audiolejátszó - fekete
Audiolab 9000N Play hálózati audiolejátszó - fekete
999 900 Ft / db

Audiolab 9000N Play hálózati audiolejátszó - fekete

Audiolab 9000N Play hálózati audiolejátszó - fekete
Audiolab 9000N Play hálózati audiolejátszó - fekete
Audiolab 9000N Play hálózati audiolejátszó - fekete

Prémium minőség, nagyszerű, magával ragadó hangzás.
Hálózatos audiolejátszó, Spotify Connect, Tidal Connect, TuneIn, Qobuz lejátszás, DLNA kapcsolat, Wifi, Airplay2, 32bit/768kHz-es ES9038Pro DAC, Digitális koax, optikai, analóg RCA és XLR kimenetek, Teljes MQA dekódolás, 4,3 colos színes LCD kijelző, Tartozék távvezérlő


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Kuponkód kedvezőbb árhoz
audio5
Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
999 900 Ft / db
Részletek

Audiolab 9000N hálózati lejátszó
Az Audiolab zászlóshajó 9000 sorozatának digitális hálózati lejátszója az új 9000N, mely több mint három éves fejlesztés és innováció eredménye!  

A 2022-ben debütált Audiolab 9000 sorozat jól példázza az Audiolab hírnevét a kategóriaelső erősítők és újabban CD-lejátszás terén. Miután az elképesztően sikeres, többszörösen díjnyertes 6000N Play-el, illetve a közelmúltban a 7000N Play-vel már belevágott a belépő szintű streamelésbe, most megérkezett a csúcskategóriás 9000N-t!

A 9000N egy prémium hifi készülék, kielégíti a vásárlók elsöprő igényét egy szilárd felépítésű és kifogástalanul kidolgozott streaming komponens iránt.

A 9000N formátuma a 9000A és a hozzáillő CDT éles eleganciáját tükrözi. A forgatható kezelőszervek és gombok, valamint a 9000N a sorozat többi egységében is megtalálható 4,3 hüvelykes színes képernyő  is megtalálható, ez utóbbi tökéletes ablak a digitális zenei fájlok bemutatásához, beleértve a teljes színes albumborítót is!

A képernyőn számos információ vizuálisan tetszetősebb módon jeleníthető meg, mint a legtöbb más streaming eszköz esetén, amelyek közül sok hagyományosan a kapcsolódó alkalmazásra támaszkodott a működési visszajelzések, valamint a felhasználói vezérlés és kezelőfelület tekintetében. A 9000N kijelzője teljes menüvezérlést, opciók sorát és felhasználói beállításokat kínál, beleértve a többnyelvű választást és az általános megjelenítési lehetőségeket.

A leglenyűgözőbb az, hogy a 9000N kijelző a formátumadatok részleteit, a lejátszási információkat és – mint fentebb említettük – teljes színű albumborítót jelenít meg! Az albumborítók láthatók az alapértelmezett lejátszási képernyőn, de ki is bővíthetők a grafikával kiemelt lejátszási képernyőhöz. A kijelző akár úgy is beállítható, hogy a VU mérőt „analóg” vagy „digitális” formában jelenítse meg, valós idejű decibelszinteket mutatva a bal és a jobb csatornák számára. A minimalisztikusabb lehetőség érdekében a kijelző elsötétíthető vagy teljesen kikapcsolható, ha a felhasználó ezt kívánja.Applikáció

Az Audiolab 9000N alkalmazás azonnali hozzáférést biztosít a Qobuzhoz és a Tidalhoz, teljes hozzáférést biztosít a nagyfelbontású és MQA tartalmakhoz, valamint a Spotify-hoz, a TuneIn internetes rádióhoz valamint az UPnP zeneszerver-rendszerekhez és az USB HDD-eszközökön tárolt digitális audiofájlokhoz egyaránt!
Az alkalmazás intelligens keresési funkcionalitást és teljes hozzáférést biztosít a felhasználó által meghatározott lejátszási listákhoz, mappákhoz és albumcsoportosítási funkciókhoz, azok vezérléséhez és létrehozásához. A fájlinformációk, a felvétel részletei, továbbá az alkalmazáson belüli keresési, kiválasztási és összeállítási funkciók könnyen elérhetők. A Qobuz és a Tidal felhasználói örömmel nyugtázhatják, hogy más alkalmazásokkal és platformokkal ellentétben a nagy felbontású és a Master Quality Authenticated (MQA) sávok könnyen azonosíthatók magán az alkalmazáson belüli ikonokkal, anélkül, hogy azt keresni kellene a szolgáltatásban. 

Más gyártók hasonló technológiáitól eltérően a 9000N vezeték nélküli lejátszást is kínál Wi-Fi kapcsolaton keresztül. 
Ez azonban nem korlátozódik az Audiolab 9000N alkalmazásra; a 9000N az Airplay II-n, valamint a Tidal Connecten és a Spotify Connecten keresztüli lejátszást is kínál azok számára, akik előnyben részesítik a szabadalmaztatott streaming szolgáltatók saját felületeit.

És hogy a digitális audioplatform-kompatibilitás lenyűgöző listáját kiegészítse, a 9000N Roon Ready. A Roon Ready eszközök olyan hálózati lejátszók, amelyek közvetlenül a Roon saját streaming technológiájával rendelkeznek, ahhoz Ethernet vagy WiFi hálózaton keresztül csatlakoznak. Ezek az eszközök a bittökéletes, nagy felbontású hangzást egyszerűvé teszik, mivel nem igényelnek konfigurálást, hozzáférést biztosítanak a legjobb hangminőséghez, és stabil, megbízható lejátszást biztosítanak.

Digitális áramkör
A hardver egy Quad Arm® Cortex®-A53 mag MCU-n alapul, 1,8 GHz-es magonként. Ez a rendszer mögötti erőteljes „agy” zökkenőmentes, stabil működést és további előnyöket biztosít, mint például az albumborítók gyorsítótárazását; a kísérő grafikai fájlok gyorsabb betöltését, javítva ezzel a felhasználói élményt és a vizuális esztétikát.
Amióta a sokak által csodált M-DAC több mint egy évtizeddel ezelőtt megjelent, az Audiolab DAC áramköreinek teljesítményéről híres. A 9000N tartalmazza az ES9038PRO-t – egy nyolccsatornás DAC chipet, amely az ESS Technology jelenlegi Sabre termékcsaládjának csúcsát képviseli. Ehhez szabadalmaztatott áramkör társul, hogy a legtöbbet hozhassa ki a chip HyperStream II architektúrájából és a Time Domain Jitter Eliminator technológiából a példátlan dinamikatartomány és az ultraalacsony torzítás érdekében.

Egyetlen vállalat sem tud többet a Sabre DAC technológia maximális kihasználásáról, mint az Audiolab, hiszen évek óta dolgozott vele több termékgeneráción keresztül. Noha technikailag folyamatosan kiválóak, ezek a DAC-chipek nagy kihívást jelentenek a maximális hatás elérésében, és gondosan integrálni kell őket a termék áramkörébe, hogy teljes hangpotenciáljukat kiaknázhassák. A DAC utáni aktív szűrő kritikus elem, és az Audiolab új áramkört fejlesztett ki, amely tökéletesen arra lett szabva, hogy a legtöbbet hozza ki az ES9038PRO-ból.
A 9000N a nagy felbontású streaming technológia teljes dekódolását is biztosítja. Ez azt jelenti, hogy a teljes „három kibontású” dekódolási folyamatot belsőleg hajtják végre, szemben a végső kibontással MQA „renderer” módon, így a 9000A kiváló készülék a Tidal „HiFi Plus” szintje előfizetői számára, ahol a Tidal Masters (MQA) tartalom megtalálható. 

Sokoldalú csatlakoztathatóság
Ahogy azt minden Audiolab rajongó elvárja, a 9000N a legmodernebb digitális-analóg jelátalakítást tartalmazza. A 9000N analóg XLR vagy RCA kimeneteken keresztül csatlakoztatható. Önálló MQA teljes dekóderként bármilyen erősítővel vagy másodlagos előerősítő rendszerrel használható, amely analóg csatlakozást kínál. További varázslatot alkalmaz a digitális kimenet és az „MQA Pass through funkció” opció. Azon felhasználók számára, akik ugyanolyan erős DAC-t alkalmaznak (például 9000A tulajdonosok), a 9000N érintetlen MQA jelet tud továbbítani (például a Tidal vagy a Qobuz rendszerből), amelyet a másodlagos DAC dekódolhat. Ez további funkcionalitást és sokoldalúságot kínál, nem beszélve a teljesen hamisítatlan jeláramlásról – ez az igazi előny a puristák számára!

Csúcskategóriás hang, amely a csillagokat sugározza, de nem egy vagyonba kerül
A 9000-es sorozat azzal a céllal lép be a streaming szférába, hogy megtestesítse a megfizethető, csúcsminőségű hangzást és megépítési minőséget, amelyre büszke lehet tulajdonosa!  Sokoldalú funkcionalitás cseppnyi kompromisszum nélkül, valamint olyan teljesítmény, amely a zene minden részletét átadja magával ragadó stílusban! A 9000N egy olyan készülék, mely figyelemre méltó hangzási konzisztenciát biztosít mindenféle digitális és analóg forrás között, zeneileg mindig megnyerő, de egyben kifinomult is!

Adatok, termék jellemzők
Audiofromátumok
DSF (DSD), DIFF (DSD), DoP (DSD), Apple Lossless (ALAC), WAV, AIFF, MP3, MQA
Beépített DAC modul
ESS Sabre ES9038Pro
Késznléti üzemmód (stand by)
Késznléti üzemmód (stand by)
Vezérlés telefonos applikációval
Vezérlés telefonos applikációval
Processzor
Quad Arm® Cortex®-A53 core,1.8GHz
Lecsatlakoztatható tápkábel
Lecsatlakoztatható tápkábel
Támogatott bemeneti mintavételezési frekvenciák
768 kHz / 32-bit
Hálózati platform
Audiolab 9000N App
AirPlay 2 kapcsolat
AirPlay 2 kapcsolat
Multiroom funkció
Multiroom funkció
WiFi kapcsolat
WiFi kapcsolat
DLNA kapcsolat
DLNA kapcsolat
Internetrádió
Internetrádió
Deezer
Deezer
Spotify Connect
Spotify Connect
Tidal
Tidal
Egyéb stream források
Egyéb stream források
Roon ready
Roon ready
Analóg RCA audio bemenet/kimenet
-/1 + 1 (XLR)
Ethernet csatlakozó
Ethernet csatlakozó
Digitális optikai bemenet/kimenet
-/1
Digitális koaxiális bemenet/kimenet
-/1
USB-A csatlakozó
USB-A csatlakozó
USB-B csatlakozó
USB-B csatlakozó
Frekvencia-átvitel
20 -20 kHz (+/-0.5 dB ref.1 kHz)
Jel-zaj viszony
>116 dB (RCA), >120 dB (XLR)
Teljes harmonikus torzítás
<0.001% (1kHz @2.05Vrms)
Használati utasítás
Használati utasítás
Teljesítmény-felvétel (üzemi/készenléti)
- / <0.5 Watt
Tömeg (csomagolás nélkül)
6.2 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
444 x 89 x 333 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Audiolab
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Gábor
2024.02.20
Az Audiolab hálózati lejátszója magas minőséget képvisel, kiváló darab.
Előnyök: Könnyen kezelhető, saját applikáció tartozik hozzá. Számos hangformátumot kezel. Remek minőség. Tidal és Spotify támogatása.
Hátrányok: Az integrált Deezer kezelése Magyarországon nem támogatott.
Kiegészítő termékek