Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Bowers & Wilkins 706 S3 hangfal - lakk fekete
Bowers & Wilkins 706 S3 hangfal - lakk fekete
799 990 Ft / pár

Bowers & Wilkins 706 S3 hangfal - lakk fekete

Bowers & Wilkins 706 S3 hangfal - lakk fekete
Bowers & Wilkins 706 S3 hangfal - lakk fekete
Bowers & Wilkins 706 S3 hangfal - lakk fekete

A teljesen megújult Bowers & Wilkins 700-as széria stúdió hangzást visz otthonába.
2-utas, bass-reflex, állványra vagy polcra helyezhető hangfal, Ajánlott erősítő teljesítmény: 30 - 120 Watt, Frekvencia-átvitel: 45 - 33 000 Hz


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
60 hónap
Elérhetőség
2-4 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
799 990 Ft / pár
Részletek

Az új Bowers & Wilkins 700-as sorozat számos olyan technológiával rendelkezik, amelyek a márka zászlóshajójában, a 800-as Diamond sorozatban is megtalálhatóak, és amelyekben a világ leghíresebb hangstúdiói is megbíznak. Az új 700-as sorozat hazahozza a stúdióhangzást, elegáns, nagy teljesítményű modellekkel, amelyek minden berendezéshez és preferenciához illeszkednek.

Az új 700-as sorozat folytatja a Bowers & Wilkins politikáját, amely a zászlóshajó termékcsaládból származó koncepciók és technológiák bevezetésére irányul. Egy kimerítő hároméves fejlesztési program során az új sorozat szinte minden eleme átalakult, a hangfaldoboz tervezéstől, a konstrukciótól és a kivitelezéstől kezdve a legfontosabb akusztikai és mechanikai fejlesztésekig.

Gyönyörű design, prémium részletek
Az új 700-as sorozat továbbra is a Bowers & Wilkins legátfogóbb termékcsaládja, amely nyolc modellt tartalmaz, köztük három álló hangsugárzót, három állványra szerelhető hangsugárzót és két dedikált centersugárzót házimozi használatra.
A 700-as sorozatban először az új termékcsalád karcsúbb hangfaldobozokat mutat be, ívelt elülső terelőlemezzel és külső "tokba" szerelt meghajtóegységekkel, amelyek közvetlen vizuális és műszaki kapcsolatot képeznek a 800-as sorozatú Diamond termékcsaláddal. Ez az átdolgozott forma drámaian csökkenti a hangfal hangminőségre gyakorolt hatását, mivel minimalizálja a "doboz diffrakciós" hatását, és ennek eredményeként az új sorozat minden eddiginél jobban "eltűnik" akusztikailag, így Ön csak a zenére koncentrálhat, nem pedig a hangfal hangjára.

Korszerűsített meghajtóegységek, új akusztikai formák
Az akusztikai teljesítmény szempontjából jelentős előrelépésként a Bowers & Wilkins mostantól az új 700- as sorozat négy modelljében kínálja ikonikus Solid Body Tweeter-on-Top technológiáját, ami a teljes termékcsalád felét jelenti. Mostantól a 702 S3 és 703 S3 álló hangfalak, a 705 S3 állványos modell és a HTM71 S3 center hangsugárzó is tartalmaz Tweeter-on-Top hangsugárzót. Ez azt jelenti, hogy a 700-as sorozatban most először a tulajdonosoknak lehetőségük van egy teljes 700-as sorozatú házimozi rendszert építeni, amely mindenütt Tweeter-on-Top hangsugárzóval rendelkezik.
Magát a Tweeter-on-Top formát az új termékcsaládban átfogóan átdolgozták. A 700-as sorozat új Tweeter-on-Top házát egyetlen, tömör alumíniumtömbből munkálták meg, mint mindig.
Jelentősen meghosszabbították, csökkentve a torzítást és biztosítva a még tisztább megjelenítést. Ezt a hosszabb formát tovább javítja a továbbfejlesztett kétpontos tehermentesítés bevezetése, amely jobban elszigeteli a szerelvényt a hangdoboztól, így szabadabb és nyitottabb hangzásképet biztosít.
Ezeken a mechanikai fejlesztéseken túl a Tweeter-on-Top membrán megtartja a Bowers & Wilkins Carbon Dome magassugárzót, 47 kHz-es első felbontási teljesítményével, amelyhez továbbfejlesztett, nyitott hangtekercsek és új, továbbfejlesztett mágnesek társulnak. Még azok a modellek is, amelyek a hangfalba szerelt magas hangszórókkal rendelkeznek - 707 S3, 706 S3, 704 S3 és HTM72 S3 -, részesülnek mindezekből a változásokból, a jelentősen meghosszabbított cső rendszer mellett, amely a Tweeter-on-Tophoz hasonlóan a torzítás csökkentése és a tisztább hangzás érdekében működik.

Biomimetikus felfüggesztés
A Bowers & Wilkins az új termékcsalád összes háromutas hangszórójában bevezette a forradalmi Biomimetic Suspension-t - amelyet először tavaly mutattak be az új 800-as Diamond sorozatban. A Biomimetic Suspension az elmúlt évtizedekben gyártott szinte valamennyi hangszóró felfüggesztésében megtalálható hagyományos szövetpókot felváltva drámaian csökkenti a pók kimenetéből származó nemkívánatos zajokat, ahogy a közép membrán működik. A Bowers & Wilkins összes többi szabadalmaztatott középtartományú membrán technológiájával együtt alkalmazva - beleértve a teljes középtartományú egységet érintő tehermentesítést, a rezonancia csökkentését szolgáló hangolt tömegcsillapítókkal ellátott alumínium meghajtóegység-vázat, az FSTTM perem nélküli felfüggesztést és természetesen a híres ContinuumTM membrán anyagot - az eredmény egyszerűen elképesztően transzparens középtartomány lett. A közép/mély meghajtóegységgel ellátott modellek - 707 S3, 706 S3, 705 S3 és HTM72 S3 - szintén frissítésen estek át, új motorrendszerrel és továbbfejlesztett vázzal a tisztább kimenet érdekében.
A basszus eközben a Bowers & Wilkins híres AerofoilTM Profile basszus membrán technológiájának legújabb generációját használja, amely egy kompozit "szendvics" anyagon alapul, gondosan kialakított változó profillal, amelynek célja a tisztább, alacsonyabb torzítású basszusok biztosítása.

Teljesítményre optimalizálva
Annak érdekében, hogy ezek a meghajtóegységek a lehető legjobb platformot kapják meg a sikerhez, az új 700-as sorozat továbbfejlesztett, 800-as sorozatú, Diamond ihlette hangszóró terminálokat használ, amelyek jelentősebb érintkezőkkel rendelkeznek, és jobban ki vannak építve a spade-terminálos hangszórókábelekkel való használathoz. Ezek táplálják a gondosan továbbfejlesztett keresztváltókat, amelyek továbbra is Mundorf-kondenzátorokat használnak, mint korábban, többszörös bypass- kondenzátorokkal és a még tisztább teljesítmény érdekében továbbfejlesztett hőelvezetéssel.
A termékcsalád minden modellje frissített, nagyobb átmérőjű Flowportokkal rendelkezik, amelyek nagyobb kimeneti teljesítményt, így nagyobb és tágasabb hangzást biztosítanak. A 702 S3 álló hangfalakban ez a megközelítés egy lépéssel tovább - és még közelebb, mint valaha, a 800-as sorozatú Diamond álló hangsugárzók konfigurációjához -, köszönhetően annak, hogy a portját átirányították, hogy az integrált talapzaton lefelé irányuljon. Az eredmény egy masszív és erőteljes hangsugárzó, amely ugyanakkor minden eddiginél könnyebben integrálható az Ön otthonába.
Végül, minden álló modell jelentősen továbbfejlesztett tüskékkel rendelkezik a padlóhoz való rögzítéshez.
A 704 S3 és 703 S3 esetében a beépített talapzathoz rozsdamentes acél M6-os tüskék tartoznak: a 702 S3 esetében nagy teherbírású M10-es tüskék. A termékcsalád állványra szerelhető modelljei is hasonló mechanikai fejlesztésekben részesülnek, köszönhetően az FS-700 S3 padlóállványnak, amelyet vizuálisan továbbfejlesztettek, hogy illeszkedjen az új hangdoboz kialakítás karcsúbb, ívelt profiljához, miközben akusztikai javulást is kínál a merevebb M6-os tüskék bevezetésének köszönhetően.
Andy Kerr, a Bowers & Wilkins termékmarketing- és kommunikációs igazgatója az új termékcsaláddal kapcsolatban elmondta: "Nagyon büszkék vagyunk az új termékcsaládunkra. Azzal, hogy a 800-as sorozatú Diamond sorozatunk néhány referencia minőségű technológiáját bevezettük a 700-as sorozat legújabb generációjába, minden eddiginél elérhetőbbé tettük a stúdióminőségű hangzást."
A Bowers & Wilkins-től elvárható színvonalon tervezett, épített és kivitelezett, a világ legfejlettebb hangsugárzó technológiáival felszerelt 700-as sorozat egyszerűen az eddigi legjobb sorozat, amely az elegancia és a teljesítmény páratlan kombinációját kínálja.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
30 - 120 Watt
Frekvencia-átvitel
45 - 33 000 Hz
Érzékenység
88 dB/1W@1m
Impedancia
8 Ohm
Magassugárzó
25 mm (karbon dóm)
Mély-/középsugárzó
165 mm (Continuum kónuszú)
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
2-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Kettős kábelezési lehetőség
Kettős kábelezési lehetőség
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Tömeg (csomagolás nélkül)
8.42 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
192 x 345 x 334 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Bowers & Wilkins
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek