Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Bowers & Wilkins 607 S3 hangfal - tölgy
Bowers & Wilkins 607 S3 hangfal - tölgy
319 990 Ft / pár

Bowers & Wilkins 607 S3 hangfal - tölgy

Bowers & Wilkins 607 S3 hangfal - tölgy
Bowers & Wilkins 607 S3 hangfal - tölgy
Bowers & Wilkins 607 S3 hangfal - tölgy

Kiemelkedően tiszta és precíz hang, agilis és artikulált basszus és lenyűgöző dinamika jellemzi.
2-utas, bass-reflex, állványra vagy polcra helyezhető hangfal, Ajánlott erősítő teljesítmény: 30 - 100 Watt, Frekvencia-átvitel: 40 - 33 000 Hz, Teljesen új 25 mm-es (1") titán dóm tweeter és 130 mm- es (6,5") Continuum Cone közép/basszus hangszóró


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
60 hónap
Elérhetőség
2-4 munkanap
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
319 990 Ft / pár
Részletek

Hogyan lehet javítani egy többszörösen díjnyertes hangsugárzó családon, amelyet még mindig a kategória legjobbjának tartanak? A világhírű prémium audio márka, a Bowers & Wilkins 600 Series S3 sorozat bevezetésével három évtizedes múltra épít, amikor az elérhető, mégis nagy teljesítményű hangsugárzók referencia-szabványát alkotta meg. A hifi egyik legelismertebb sorozatának nyolcadik generációja a 600-as sorozat eddigi legátfogóbb fejlesztései közé tartozik.

A 600-as sorozat mindig is fontos szerepet játszott a Bowers & Wilkins portfóliójában - nem utolsósorban a vállalat második legrégebben folyamatosan elérhető sorozataként az ikonikus 800-as Diamond széria után. Egy olyan időszakban, amikor egyre több zenehallgató igényli a jobb minőségű hangzást, akár bakelitlemezen, akár nagy felbontású streaming-en keresztül, a 600 Series S3 tökéletes első lépést jelent a művész szándékának "True Sound" megtapasztalásához - így ideális belépő a Bowers & Wilkins márkába.

Az új termékcsalád négy különböző modellt tartalmaz: a 603 S3 álló, a 606 S3 állványos, a 607 S3 könyvespolc hangsugárzót, valamint a HTM6 S3, egy dedikált centercsatorna a házimozi számára. Mindegyik modell többféle kivitelben kapható: tölgy, fehér vagy fekete - a negyedik, cseresznyefa kivitel csak az APAC piacokon érhető el. Az új FS-600 padlóállvány ezüst vagy fekete színben kapható, hogy teljessé tegye a választékot.
Az összes új modellt úgy terveztük, hogy optimálisan működjenek együtt különböző kombinációkban a 600- as sorozatú S3 házimozi rendszer részeként, tökéletesen integrálódva a dedikált HTM6 S3 centercsatornával és a meglévő ASW608 vagy ASW610 aktív mélysugárzók egyikével.
A teljesen új titánium dóm tweeter finomabbá és nagyobb felbontásúvá teszi a hangzást.
A Bowers & Wilkins az összes kulcsfontosságú hangszóró-összetevőt házon belül fejleszti és gyártja, és ezeket az innovatív technológiákat idővel kaszkádszerűen alkalmazza. Ez a megközelítés folytatódik az új 600-as sorozat S3 modelljeivel, amelyek mindegyike átfogó változásokat tartalmaz akusztikai teljesítményük minden aspektusát illetően. Az új komponensek közül sok a 700 Series S3-ból származik, és egy újratervezett és továbbfejlesztett hangfaldoboz konstrukcióba kerültek beépítésre.

Az új 600-as S3 sorozat legjelentősebb újdonsága egy teljesen új magassugárzó dóm technológia, a Titanium Dome. Az új magassugárzó kétrészes konstrukció, egy nagyon vékony, könnyű, de merev 25 mikronos fő dómmal, amelyet egy második, 30 mikronos titángyűrű merevít. Ez az új kialakítás egy jelentősen megnyújtott cső-kialakítású rendszerben kapott helyet, amelyet az új 700-as S3 sorozatban nemrég bemutatott kialakítás ihletett. A hosszabb cső rendszer csökkenti a rezonanciafrekvenciát a dóm mögött, és nyitottabb hangzást eredményez, amelyet kevésbé befolyásol a hangdoboz, amely otthont ad neki.
Ezenkívül az új titán dóm a jobb, nyitottabb szórást biztosító 700 Series S3 méretű membránfelfogó lemez előnyeit élvezi, és a legmodernebb, nyitottabb magashangszóró rács dizájnt is tartalmazza, amelyet közvetlenül a nemrég bemutatott 800 Series Signature sorozatból vettünk át.
Ezeknek az új technológiáknak a kombinációja biztosítja, hogy az új magassugárzó simább, kifinomultabb hangzást biztosít a felbontás és a részletek feláldozása nélkül.

A díjnyertes 700-as sorozatból átvett frissítések: 
A Bowers & Wilkins szabadalmaztatott Continuum Cones továbbra is megtalálható az új 600 Series S3 sorozatban, kiegészítve a közép- és mély/középsugárzó meghajtó egységek erősebb, alacsonyabb torzítású 700 Series S3 meghajtóegységével. A 603 S3 modellben található papír membrános mélysugárzók mostantól 703 S3 meghajtórendszerrel is rendelkeznek. A keresztváltók is frissültek a 700-as sorozatú S3-ból származó, kiváló minőségű, továbbfejlesztett áthidaló kondenzátorok beépítésével, amelyek nagyobb felbontást és transzparenciát biztosítanak.

A 600 Series S3 szériájú hangsugárzó házak is átfogó fejlesztéseket kaptak. A magassugárzó és a fő meghajtó egységek mostantól közelebb lettek egymáshoz szerelve, egymást metsző trimringek használatával, hogy javítsák az integrációt és a sztereó képalkotást. A hangfal hátulján a 700 Series S3-ból átvett új csatlakozótálcához egy 700 Series specifikációjú basszusport csatlakozik, ami javítja a teljesítményt és merevebb hangfaldobozt eredményez. A ház merevségét tovább javítja a belső merevítés magasabb színvonalú fából készült korszerűsítése. Végül a 606 S3 és 607 S3 alja mostantól fém menetes betéteket tartalmaz, így a hangszórók biztonságosabban rögzíthetők az új FS-600 S3 állványok felső lemezéhez.
Azáltal, hogy a Bowers & Wilkins ezeket a kulcsfontosságú technológiákat házon belül fejlesztette ki, jelentős teljesítménynövekedést tudott nyújtani az összes új termékcsaládban, miközben a kiváló ár-érték arányt is fenntartotta. Egyszerűen fogalmazva, a 600 Series S3 továbbra is jobb minőségű alkatrészeket és technológiákat kínál, mint bármely hasonló versenytárs, és folytatni fogja a 600 Series örökségét, mint az elérhető, mégis nagy teljesítményű hangsugárzók referencia-szabványa. Ez a tökéletes első lépés a Bowers & Wilkins hangzásvilágába a zene szerelmeseinek mindenhol.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
30 - 100 Watt
Frekvencia-átvitel
40 - 33 000 Hz
Érzékenység
84 dB/1W@1m
Impedancia
8 Ohm
Magassugárzó
25 mm (Titán dóm)
Mély-/középsugárzó
130 mm (Continuum kónuszú)
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
2-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Kettős kábelezési lehetőség
Kettős kábelezési lehetőség
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Tömeg (csomagolás nélkül)
4.65 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
165 x 300 x 235 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Bowers & Wilkins
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek