Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Audiolab 9000A sztereó erősítő - fekete
Audiolab 9000A sztereó erősítő - fekete
849 900 Ft / db

Audiolab 9000A sztereó erősítő - fekete

Audiolab 9000A sztereó erősítő - fekete
Audiolab 9000A sztereó erősítő - fekete
Audiolab 9000A sztereó erősítő - fekete
Audiolab 9000A sztereó erősítő - fekete
Audiolab 9000A sztereó erősítő - fekete

A márka új zászlóshajója!
2 x 100 (8 Ohm) Watt kimenő teljesítmény, Aranyozott analóg RCA csatlakozók, digitális optikai és koax bemenetek, Bluetooth aptX HD vezeték nélküli zenelejátszás, Dedikált fejhallgató erősítő


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Kuponkód kedvezőbb árhoz
audio5
Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
849 900 Ft / db
Részletek

Az Audiolab 9000A minden nagy teljesítményű hifi rendszer központi eleme "lüktető szíve", erősebb, funkciókban gazdagabb, mint bármelyik korábbi modell – az eddigi legfejlettebb Audiolab integrált erősítő!
A sokoldalúság kulcsfontosságú az Audiolab integrált erősítőinek vonzerejében, a 9000A minden audiofil hallgatót képes kiszolgálni. Digitális és analóg forráscsatlakozással, vezeték nélküli csatlakozási lehetőséggel a hordozható eszközökhöz, vadonatúj phono szekcióval a bakelitlemezek lejátszásához, valamint a hangszórók és fejhallgatók szokásos, kategóriájában vezető erősítéssel!

Látványos kijelző
A modern hifi-rajongók igényeinek megfelelő 9000A teljes színű IPS LCD képernyővel rendelkezik, amely tiszta és informatív lejátszási, forrás- és fájlinformációkat kínál. Nem is beszélve az optimális teljesítmény és a felhasználó által meghatározott beállítások sokféle menüopciójáról. Különféle megjelenítési lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek két VU mérő opciót is tartalmaznak, lehetővé téve, hogy a 9000A vizuálisan informatív legyen, vagy „kijelző” beállítások esetén bármely audiorendszer diszkrét középpontjává váljon. 

Rugalmas és sokszínű
A kategóriáján belüli vetélytársaktól első látásra megkülönböztethető Audiolab 9000A a digitális sokszínűségét csodálatos analóg múlttal ötvözi. A prémium szintű D/A konverter, ahogyan az az Audiolabtól mindig elvárható, számos digitális forrás (több mint négy digitális bemenet) közvetlen csatlakoztatását teszi lehetővé. A több, mint 40 éves erősítő tervezési törzskönyv alapján, nem beszélve a többszörösen díjnyertes audio megoldások közelmúltbeli történetéről, a 9000A az analóg eszközök integrációját is biztosítja (három AUX-on, kiegyensúlyozott XLR-en és egy dedikált phono bemeneten keresztül).
A modern hangélmény világa azonban nem korlátozódik a vezetékes lejátszó eszközökre, így a 9000A támogatja a Bluetooth-on keresztüli vezeték nélküli kapcsolatot és PC USB-kapcsolaton keresztüli digitális bemenetet is kínál.
A 9000A a vezető tervező, Jan Ertner alkotása. A kategóriájában vezető és díjnyertes audio elektronikai modellek tárházáról híres Jan a 9000A-t a legmagasabb teljesítményszintre emelte azáltal, hogy továbbfejlesztette és újrafejlesztette a 8300A-t és a rendkívül sikeres 6000A-t létrehozó elveket, hogy a valaha volt legkiválóbb teljesítményt nyújtsa, ami ebben az Audiolab integrált erősítőben egyesül!

A DAC zászlóshajója
A 9000A a legújabb ESS 9038PRO zászlóshajó 32 bites DAC chipet tartalmazza. A kritikusok által elismert és szabadalmaztatott HyperStream® II architektúra és a Time Domain Jitter Eliminator használatával az ES9038PRO példátlan teljesítményszintet biztosít, amely kielégíti a legigényesebb hangalkalmazások igényeit is!
A sokéves tapasztalat és a számtalan ESS-sel felszerelt modell azt jelenti, hogy az Audiolab több, mint járatos abban, hogy a legtöbbet hozza ki ebből a technikailag kiváló, de kihívást jelentő DAC technológiából. Nagy figyelmet fordított egy olyan rendszer kifejlesztésére, amely lehetővé teszi, hogy az Audiolab elektronika és az ESS DAC technológia a legjobb audiofil teljesítményt nyújtsa!
Az erősítő négy S/PDIF digitális bemenete – két koaxiális és két optikai – kezeli a nagy felbontású PCM-adatokat 24 bit/192 kHz-ig, és számos, a  felhasználó által választható digitális szűrők lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy optimalizálja a hangot a saját igényeinek megfelelően, figyelembe véve a forrásfájl és a csatlakoztatott lejátszó eszköz  sávszélességét.
A PCM hang 32 bit/768 kHz-ig támogatott, a DSD mellett 22,5 MHz-ig (DSD512). Minden jelentős nagyfelbontású és veszteségmentes hangformátum lejátszása lehetséges, beleértve a FLAC, ALAC, AIFF és WAV, valamint a tömörített formátumokat.
A 9000A az MQA teljes dekódolását is biztosítja, amely egy egyedi tervezésű MQA-tanúsítvánnyal rendelkező DAC-megoldásból származó nagy felbontású streaming technológia. Ez azt jelenti, hogy a teljes „három kibontású” dekódolási folyamatot belsőleg hajtják végre, szemben az MQA „renderer”-kénti végső kibontással, ami a 9000A-t kiváló rendszerválasztássá teszi a Tidal „HiFi Plus” szintje előfizetői számára, ahol a Tidal Masters (MQA) tartalom megtalálható.
Ahogy az elvárható a modern hanglejátszás kényelmét illetően, a Bluetooth-kapcsolat alapfelszereltségként szerepel a 9000A-ban, amely az aptX HD protokollra lép fel a hangzás szempontjából kiváló és egyszerű vezeték nélküli streamelés érdekében okostelefonokról, táblagépekről, laptopokról és egyebekről. A Bluetooth-párosított eszközök az erősítő DAC szekciójának és szűrőopcióinak minőségéből is profitálnak.
A 9000A diszkrét AB osztályú végerősítő fokozata csatornánként 100 W-ot ad le 8 Ohmon (csatornánként 160 W 4 Ohmon!). Az Audiolab 6000A (csatornánként 50 W névleges teljesítményű) szabványaira hivatkozva a 9000A csatornánkénti 100 W-os teljesítménye kétségtelenül kielégíti a legigényesebb hangfalakat is.
Az Audiolab teljesítményének kulcsa a világhírű CFB (Complementary Feedback) topológia, amely kiváló linearitást és kiváló termikus stabilitást biztosít, mivel az üresjárati áram független marad a kimeneti tranzisztorok hőmérsékletétől. Egy vadonatúj és egyedi specifikációjú 320 VA-os toroid transzformátor, amelyet 4 x 15 000 uF tározó kapacitás követ (összesen 60 000 uF), segítve az erősítőt a zene szilárd irányításában, miközben lehetővé teszi a kiváló dinamikatartományt is.
A következetes jeltisztaság megőrzése érdekében a vonali bemeneti jelek precíziós analóg hangerő-fokozatba történő áthaladásával az előerősítő szakasz a lehető legegyszerűbb marad. Mint Jan Ertner minden terve, az áramkör több mint elrendezés és építési műalkotás. Maga a kialakítás védi az érzékeny előerősítő részt a zaj interferencia és a színezés ellen – ez az Audiolab filozófia kulcsfontosságú alapköve.

Nagy teljesítményű Phono színpad
Az integrált erősítő tervezésének minden iterációjával az Audiolab a benchmark, beépített phono színpadi szakaszán is javít. A 9000A sem más; a beépített phono előerősítő szekció teljesítményének határait feszegetve. A vadonatúj, 9000A-es phono előerősítő kompatibilis a mozgó mágnesekkel – a JFET-alapú áramkör precíz RIAA-kiegyenlítéssel mindkét világ legjobbjait kínálja az Audiolab a bakelit barátai számára.
Hasonlóképpen, a fejhallgató kimeneti fokozatához, amely áram-visszacsatoló áramkört alkalmaz széles sávszélességgel és nagy fordulatszámmal; a 9000A dinamikus, részlet gazdag és magával ragadó teljesítményt biztosít mindenféle fejhallgatótípussal, az összes bemenetről érkező állandó jelintegritásból fakadóan.
Az Audiolab 9000A az audiorendszer-integráció rugalmas beillesztésével folytatja a megkezdett útját, a többi audiolab integrált erősítő kialakításához hasonlóan a 9000A is háromféle üzemmódot kínál, így sokoldalú és nélkülözhetetlen lesz minden audio rendszerben.

Erő az embereknek
Az elsődleges mód az „Integrált” – ez egyesíti az elő- és végerősítő fokozatokat, ekkor a a digitális és analóg források jelét az erősítő közvetíti a hangsugárzók felé.
A „Pre-Power Mode” leválasztja az elő- és a teljesítményerősítő fokozatait. Ez lehetővé teszi, hogy a 9000A kizárólag teljesítményerősítőként legyen használható – például házimozi rendszerben AV processzorhoz csatlakoztatva. Végül a „Pre Mode” letiltja a végerősítő fokozatot, és a 9000A-t pompás, önálló előerősítővé változtatja. Ez lehetővé teszi külső teljesítményerősítés hozzáadását, ami egy lehetséges feljebb lépést biztosít.

Adatok, termék jellemzők
Alacsony impedanciás meghajtás
 Alacsony impedanciás meghajtás
Balansz szabályzó
Balansz szabályzó
Beépített DAC modul
ES9038Pro 32-bit
Bluetooth kapcsolat
Bluetooth 5.1 aptX / aptX HD / AAC / LDAC
Erősítő típus
A/B osztály
Késznléti üzemmód (stand by)
Késznléti üzemmód (stand by)
Némítás kapcsoló
Némítás kapcsoló
Phono előerősítő
MM
Elsötétíthető kijelző
Elsötétíthető kijelző
Alacsony rezonanciájú készülékház
Alacsony rezonanciájú készülékház
Alumínium előlap
Alumínium előlap
Aranyozott RCA csatlakozók
Aranyozott RCA csatlakozók
Aranyozott hangfal csatlakozó terminálok
Aranyozott hangfal csatlakozó terminálok
Diszkrét teljesítményerősítő-felépítés
Diszkrét teljesítményerősítő-felépítés
Húzott alumínium hűtőbordák
Húzott alumínium hűtőbordák
Lecsatlakoztatható tápkábel
Lecsatlakoztatható tápkábel
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés
Nagy méretű toroid táptranszformátor a stabil tápellátáshoz
Nagy méretű toroid táptranszformátor a stabil tápellátáshoz
Rövid jelutak a bemenetek és kimenetek között
Rövid jelutak a bemenetek és kimenetek között
Szeparált áramkörök
Szeparált áramkörök
Válogatott alkatrészek
Válogatott alkatrészek
Vibráció- és rezonanciamentes kivitel
Vibráció- és rezonanciamentes kivitel
Analóg RCA audio bemenet/kimenet
3/1 és XLR
Digitális optikai bemenet/kimenet
2/-
Digitális koaxiális bemenet/kimenet
2/-
Phono bemenet
MM
USB-B csatlakozó
USB-B csatlakozó
Fejhallgató-kimenet
Fejhallgató-kimenet
Hangfal-csatlakozó
1 pár szabvány banán/szorítós
Előerősítő-kimenet
Előerősítő-kimenet
Frekvencia-átvitel
20 - 20 000 Hz
Kimenő teljesítmény
2 x 100 Watt (8 Ohm) , 2 x 160 Watt (4 Ohm)
Jel-zaj viszony
117 dB
Teljes harmonikus torzítás
<0.0004%
Távvezérlő elemekkel
Távvezérlő elemekkel
Használati utasítás
Használati utasítás
Teljesítmény-felvétel (üzemi/készenléti)
-/0.5 Watt
Tömeg (csomagolás nélkül)
9.4 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
444 x 89 x 342 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Audiolab
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Ferenc Gerse
2022.12.30
Minden rendben.
Előnyök: Szép készülék,nagyon jól szól.
Hátrányok: Hangerő állítást nehéz megszoknom.
Kiegészítő termékek