Ügyfélszolgálat, tanácsadás +361 279 0098  Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Gyuris Károly
2023.05.25
A termékkel maximálisan elégedett vagyok. Többször vásároltam a boltban. Jó árak, gyors szállítás. Ami raktáron van, az tényleg raktáron van. Nem úgy mint sok webshopnál. Mindenkinek ajánlom.
Előnyök: Kiváló hangzás. Hálózatban tökéletesen működik. A telefonos applikáció könnyen, gyorsan konfigurálható. A 4 programozható gomb jó szolgálatot tesz. Nálam az egyikre a Tidal-ban összeválogatott album van beprogramozva. A másik háromra internetes rádió. Így az applikációt nem is kell használni. Bekapcsolom, csatlakozik a hálózatra, és a gombokkal vezérlem. Főként a konyhában használom, de egy kisebb szobában is elég.

Hátrányok: Jó lett volna rá léptető gomb, amivel tudom a számokat léptetni. A nagyobbikon van (C5), valamint két gombbal több van. A teljesítménye is nagyobb, viszont 40 ezer ft-tal többe kerül. Ha valakinek nagyobb helyiségbe kell akkor, érdemes átgondolni, hogy melyiket válassza.
Vélemény írása a termékről
Csak olyan vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 360 napban.
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza