Ügyfélszolgálat, tanácsadás +361 279 0098  Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.               Kérjük, hogy demóra, tanácsadásra mindenképpen jelentkezzen be!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Szűrés
Termék státusza
Gyártó

Black Friday

Néhány termék már most, a legtöbb termék november 14-től és sok-sok termék 18-tól rendelhető nálunk kedvezményes, Black Friday áron! 
Kérjük, hogy Black Friday termékekre ne kérj ajánlatot, illetve a törzsvásárlói kedvezmények és kuponkódok nem érvényesek ezekre az akciós termékekre!


1termék 11
1termék 11

2022-ben is remek akciókkal és izgalmas termékválasztékkal készülünk a november 14-én 00 órakor kezdődő Netdepo.hu Black Friday akcióra. Akciós árakon, óriási kedvezménnyel vásárolhatsz a weboldalunkon és személyesen az üzletünkben. Érdemes gyorsan megrendelni a kiválasztott termékeket, mert az akciós ajánlatok csak a készlet erejéig érvényesek!

Javasoljuk, hogy mindenképpen adj le online rendelést a választott termékekre, függetlenül attól, hogy személyesen szeretnéd átvenni, vagy házhoz szállítást kérsz. A legtöbb terméket ingyen szállítjuk. A törzsvásárlói kedvezmények és kuponkódok nem érvényesek a Black Friday akciós termékekre.

A nagy érdeklődés és a várhatóan több megrendelés miatt a szállítási idő kissé növekedhet, de igyekszünk minden igényt gyorsan kielégíteni.