Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Yamaha RX-V6A 7.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő
Yamaha RX-V6A 7.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő
299 900 Ft / db

Yamaha RX-V6A 7.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő

Yamaha RX-V6A 7.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő
Yamaha RX-V6A 7.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő
Yamaha RX-V6A 7.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő
Yamaha RX-V6A 7.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő

Egy modern otthon szórakoztató rendszere Yamaha módra.
8K-s AV készülék - 7 x 100 Watt teljesítmény (6 ohm), Dolby Atmos és DTS:X dekóderek, Automatikus hangsugárzó-beállítás bemérőmikrofonnal (YPAO™), WiFi, DLNA, Internet rádió, Tidal, Spotify, Bluetooth, Yamaha MusicCast, AirPlay 2, Dolby Vision, 8K Ultra HD 60 Hz jeltovábbítás, hangvezérlő funkciók, Phono bemenet


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Szín
fekete
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
299 900 Ft / db
Részletek

PÁRATLAN HANGZÁS

Dolby Atmos®

Azok számára, akiknek a házimoz irendszerében nincs Atmos hangszóró, a Dolby Atmos magassági virtualizációs technológiával szimulálja az Atmos élményét. Konfigurálj legfeljebb öt hangszórót, hogy elérd az Atmos hangszóró hatását, vagy használd mind a hét csatornát a négy felső hangszóró erőteljes hatásának szimulálására.

DTS: X®

DTS: X magával ragadó audio formázás úgy hangzik, ahol természetesen előfordulna az űrben, élethű, többdimenziós hangot hozva létre. A DTS Neural: X™ mellékelt térbeli átalakító az összes kedvenc filmednél jobb élvezhetőséget és fokozottabb realizmust kínál.

CINEMA DSP 3D

Ezt az egyedülálló Yamaha által szabadalmaztatott hangtér-létrehozási technológiát a mért hangtér-adatok és a digitális jelfeldolgozás kombinálásával hozták létre. A Yamaha hangteret gyűjtött a híres koncerttermektől és zenei kluboktól a világ minden tájáról. A hatalmas információsorozat digitalizálásával és az erre a célra létrehozott LSI eszközökbe történő beépítésével hatékonyan reprodukálja otthonodba a koncerttermek hangzását.

A nagy teljesítmény

Ez hozzájárulna a pontos jelátvitelhez, különösen alkalmas a nagy felbontású audio jelekhez. Általában a nagy teljesítményű erősítő instabil jelátvitelt okoz, a Yamaha újonnan kialakított áramköre stabil jelátvitel mellett nagy teljesítményt ér el.

Tömörített formátum javítása

Amikor a zenét digitálisan tömörített formátumba, például MP3-ba kódolják, a frekvenciaválasz romlik. A Yamaha Compressed Music Enhancer kifinomult digitális jelfeldolgozást alkalmaz exkluzív algoritmusok segítségével az elveszett adatok helyreállításához, így a zene mindig úgy hangzik, ahogy kellene.

FILMEK ÉS JÁTÉKOK

HDR10 +

A HDR10+ nem csak a video tartalom dinamikus tartományát (a világos és sötét arányt) jelenetenként (vagy akár képkockánként) alapul veszi, kis meta adatban a jelenet jellemzőit is biztosítja. A világos és sötét - így fontos részletek megmaradnak. Ez lehetővé teszi a TV számára a képek realisztikusabb reprodukálását, az alkotó szándéka szerint.

8K / 60Hz, 4K / 120Hz

Támogatja a 8K / 4K felbontásokat és a magasabb frissítési gyakoriságú megoldásokat egyetlen kábellel a zökkenőmentes integráció érdekében a HDMI ökoszisztémában. A 8K rendkívül magával ragadó megtekintési élményt nyújt, kétszeres vízszintes és függőleges felbontással, 4K-val és kétszer annyi pixellel és a 60 Hz-es frissítési gyakorisággal kombinálva lehetővé teszi a tartalom zökkenőmentes és éles megtekintését nagy sebességgel.

Játékra elkülönített funkció (ALLM, VRR, QMS, QFT) 

A továbbfejlesztett játék- és médiafunkciók biztosítják a zökkenőmentes mozgás és az átmenetek hozzáadott szintjét a játékok, filmek és videók számára. Ide tartoznak: Az Auto Low Latency Mode (ALLM) lehetővé teszi az ideális késleltetés automatikus beállítását, lehetővé téve a sima, késleltetéstől mentes és megszakítás nélküli megtekintést és az interaktivitást. A változó frissítési gyakoriság (VRR) csökkenti vagy kiküszöböli a késést, a folyékonyabb és részletesebb játék érdekében.


EGYSZERŰ BEÁLLÍTÁS

AV beállítási útmutató alkalmazás

Nincs gond. Használd ezt a speciális alkalmazást, hogy szakértői beállítási segítséget kapj az AV-vevőkészülékhez és a forráskészülékek összehangolásához. Még különféle egyéb beállításokon is végigvezet, például hangszórók csatlakoztatását, TV-készülék és a forráseszköz csatlakoztatását, valamint az erősítő-hozzárendelését.

Könnyű kezelhetőség - MusicCast

Hozzájárul a pontos jelátvitelhez, különösen alkalmas a nagy felbontású audio jelekhez. Általában a nagy fordulatszám-erősítő instabil jelátvitelt okoz, a Yamaha újonnan kialakított áramköre stabil jelátvitel mellett nagy fordulatszámot ér el.

Hangvezérlés (Alexa, Google Asszisztens)

Érintés vagy hangvezérlés - a választás a tiéd. Intuitív módon vezérelheted egyetlen MusicCast terméket vagy egy egész otthoni rendszert könnyedén az Alexa vagy a Google Assistant segítségével, és az otthonod életre kel.


HANGOLD BE A SZOBÁD

YPAO ™

Az YPAO (Yamaha Parametric room Acoustic Optimizer) elemzi a helyiség akusztikáját és rendszerét, majd pontosan beállítja a különféle audio paramétereket, hogy a helyiségnek a legjobb hangot biztosítsa. A mellékelt mikrofont hallgatási helyzetbe kell rakni és bekapcsolja a YPAO-t, a rendszer automatikusan kalibrálódik az otthoni optimális teljesítményhez.

Vezeték nélküli hátsó hangszóró

Kombináld az AV-vevőkészüléket a MusicCast 50 vagy a MusicCast 20 vezeték nélküli streaming hangszóróval, és élvezd a csodálatos kényelmet, ha vezeték nélküli térhatású házi mozit szeretnél. Mi több, lenyűgözően realisztikus hangot kapsz tiszta beállításokkal. Könnyen változtathatod szobádat speciális szórakoztató térré, ahol teljes mértékben élvezheted a filmeket és a zenéidet.

Lenyűgöző és erőteljes tervezés

Yamaha merész áramvonalas karosszériája a házimozi vezérlés legfontosabb aspektusait adja ki. A finomított agresszióval jellemezhető, ikonikus a teljesítményre és a zökkenőmentes hozzáférhetőségre összpontosít. Olyan harmónia, amely az elegancia és a tudás közös fölényét adja számodra.

SCENE gombok
Négy SCENE gomb van. Előre beállíthatod őket a különféle bemenetekre, valamint egy hangtér programra, a Zeneerősítőre, a HDMI kimenetre. A bemenetek specifikus forrásokra állíthatók, például FM vagy internetes rádióállomásra, streaming szolgáltatásban lévő állomásra, USB-eszközre, PC-n vagy NAS (hálózat).

EGYÉB

Multiroom - MusicCast

Képzeld el, hogy megosztod az összes zenédet otthonodban - formátumtól függetlenül. Kedvenc bakelitedtől az AirPlay®-ig, a Bluetooth®-ig a stream-szolgáltatásig * és akár a TV-készülék hangjáig is, a MusicCast segítségével. Nagyfelbontású formátumok, beleértve az Apple Lossless (ALAC) 96 kHz-ig, WAV, FLAC és AIFF-ig 192 kHz-ig.

AirPlay 2

Az AirPlay 2 lehetővé teszi az Apple Music és más streaming folyamatos továbbítását a MusicCast eszközeidre otthonodban. Könnyen kezelheted az iPhone vagy iPad készülékről, kapcsold össze a HomePod készülékkel, vagy egyszerűen csak használj hangvezérlést.

Streaming szolgáltatás

Fedezd fel a zene világát a beépített zenei streaming szolgáltatásokkal. A lejátszási listák és zeneszámok szinkronizálása az okostelefonról vagy a számítógépről az AV-vevőre, a zenei streaming szolgáltatások megkönnyítik a kedvencek hallgatását vagy az új zene felfedezését.

eARC
Használd ki a 4K-tartalom teljes potenciálját. A továbbfejlesztett audio csatorna (más néven eARC) az ARC következő generációja - elérhető a Yamaha AV-vevőiben. Az eARC teljes felbontású, többcsatornás audio formátumokat biztosít, mint például a Dolby® TrueHD és a DTS-HD®, a meglévő HDMI-csatlakozásán keresztül, így a legrealisztikusabb térhatású hangzási élményt nyújt a kedvenc filmjeid számára.

2. zóna

A Zone2 kompatibilis hangszóró-csatlakozókkal ez a rendszer ugyanazokat a (vagy akár eltérő) AV tartalmakat küldi el a fő helyiségből, amelyek lejátszhatók egy másik helyiségben. Például, ha hangszóró van telepítve a hálószobába vagy a konyhába, akkor mehet a másik szobába, és élvezheted ugyanazon vagy eltérő tartalom hallgatását.

Phono bemenet
Ez az AV vevő dedikált phono bemenettel rendelkezik, lehetővé téve, hogy csatlakoztathasd a lemezjátszót, és élvezhesd bakelit lemezeidet.

Adatok, termék jellemzők
Audiofromátumok
MP3 / WMA / MPEG-4 AAC: up to 48 kHz / 16-bit, ALAC: up to 96 kHz / 24-bit, FLAC: up to 192 kHz / 24-bit, WAV / AIFF: up to 192 kHz / 32-bit, DSD: up to 11.2 MHz
Beépített DAC modul
PCM5102A 384 kHz / 32-bit
Bluetooth kapcsolat
van
Elalváskapcsoló
Elalváskapcsoló
FM tuner
FM tuner
Hangvezérlés
Hangvezérlés
Késznléti üzemmód (stand by)
Késznléti üzemmód (stand by)
Hálózati lejátszás
Hálózati lejátszás
Némítás kapcsoló
Némítás kapcsoló
Pontmátrix kijelző
Pontmátrix kijelző
Vezérlés telefonos applikációval
Vezérlés telefonos applikációval
Audio Return csatorna (eARC)
Audio Return csatorna (eARC)
Digitális Jelprocesszor (DSP)
Digitális Jelprocesszor (DSP)
Dolby Digital dekóder
Dolby Digital dekóder
Dolby Digital Plus dekóder
Dolby Digital Plus dekóder
Dolby Atmos 3D dekóder
Dolby Atmos 3D dekóder
Dolby Height Virtualization
Dolby Height Virtualization
DTS-X dekóder
DTS-X dekóder
DTS HD Master dekóder
DTS HD Master dekóder
Bemérő mikrofon
Bemérő mikrofon
4K jeltovábbítás
4K jeltovábbítás
8K jeltovábbítás
8K jeltovábbítás
Többcsatornás sztereó üzemmód
Többcsatornás sztereó üzemmód
Független, egyenlő erősítésű erősítő-fokozatok (csatornák)
7
Kettős erősítés funkció
Kettős erősítés funkció
Párbeszéd-kiemelés
Párbeszéd-kiemelés
Szobaakusztikai optimalizálás
YPAO™
Szabályozható keresztváltó frekvencia
Szabályozható keresztváltó frekvencia
Deep Color kompatibilitás
Deep Color kompatibilitás
Dolby Vision
Dolby Vision
HDR
HDR10+
Képernyőn megjelenő menü (OSD)
Képernyőn megjelenő menü (OSD)
Videojel felkonvertálás
8K, 4K
Automatikus kikapcsolás
Automatikus kikapcsolás
Hangvezérlés
Hangvezérlés
HDMI jelátvitel készenléti módban
HDMI jelátvitel készenléti módban
HDMI Control (CEC)
HDMI Control (CEC)
Beállítás asszisztens
Beállítás asszisztens
ECO üzemmód
ECO üzemmód
AirPlay 2 kapcsolat
AirPlay 2 kapcsolat
Multiroom funkció
Multiroom funkció
WiFi kapcsolat
WiFi kapcsolat
DLNA kapcsolat
DLNA kapcsolat
Internetrádió
Internetrádió
Deezer
Deezer
Spotify Connect
Spotify Connect
Tidal
Tidal
Egyéb stream források
Egyéb stream források
FM vétel
FM vétel
Automatikus és manuális hangolás/tárolás
Automatikus és manuális hangolás/tárolás
RDS (rádió adat szolgáltatás) vétel
RDS (rádió adat szolgáltatás) vétel
RadioText funkció
RadioText funkció
Tárolható adók száma
40
Analóg RCA audio bemenet/kimenet
3 + 1 (phono)/1
HDMI csatlakozók száma
7 be / 1 ki (ARC)
Ethernet csatlakozó
Ethernet csatlakozó
Digitális optikai bemenet/kimenet
1/-
Digitális koaxiális bemenet/kimenet
1/-
Phono bemenet
MM
Aktív mélysugárzó-kimenet
Aktív mélysugárzó-kimenet
USB-A csatlakozó
USB-A csatlakozó
Fejhallgató-kimenet
Fejhallgató-kimenet
Hangfal-csatlakozó
7 pár szabvány banán/szorítós
Előerősítő-kimenet
Előerősítő-kimenet
Előerősítő-kimenetek
1 front és 2 db aktív mélynyomó
Analóg Multi Zone kimenet
Analóg Multi Zone kimenet
Multi Zone video kimenet
1
Multi Room hangsugárzó kimenet
2 pár
Kimenő teljesítmény
7 x 100 Watt (6 Ohm, 0.09% THD - 2ch)
Távvezérlő elemekkel
Távvezérlő elemekkel
Használati utasítás
Használati utasítás
Teljesítmény-felvétel (üzemi/készenléti)
-/0.1
Tömeg (csomagolás nélkül)
9.8 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
435 x 171 x 377 mm
GYÁRTÓ
Yamaha
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek