Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Yamaha RX-A2A 7.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő
Yamaha RX-A2A 7.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő
429 900 Ft / db

Yamaha RX-A2A 7.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő

Yamaha RX-A2A 7.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő
Yamaha RX-A2A 7.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő
Yamaha RX-A2A 7.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő

Egy modern otthon minőségi szórakoztató rendszere Yamaha módra.
8K-s AV készülék - 7 x 100 Watt teljesítmény (6 ohm), Dolby Atmos és DTS:X dekóderek, Automatikus hangsugárzó-beállítás bemérőmikrofonnal (YPAO™), WiFi, DLNA, Internet rádió, Tidal, Spotify, Bluetooth, Yamaha MusicCast, AirPlay 2, Dolby Vision, 8K Ultra HD 60 Hz jeltovábbítás, hangvezérlő funkciók, Phono bemenet, Nagy szilárdságú mechanikai felépítés


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Szín
fekete
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
429 900 Ft / db
Részletek

Azonnal magával ragad

Dolby Atmos® virtualizáció
Azok számára, akiknek nincsenek mennyezeti vagy felfelé irányuló hangszórói a rendszerükben, a Dolby Atmos és a Height Virtualization Technology szimulálja az Atmos élményt. Konfigurálj akár öt hangszórót két mennyezeti hangszóró hatásának eléréséhez, vagy használd mind a hét csatornát négy mennyezeti hangszóró erőteljes hatásának szimulálására. Érezd a Dolby Atmos minden dimenzióját. Élvezd az 5.1-es surround hangsugárzó rendszert és két további mennyezeti hamgszóró vagy két Dolby Atmos hangsugárzót, amelyek drámai felső effektusokat eredményeznek - beleértve a Dolby Surround upmixert a régi tartalomhoz.

DTS:X®

DTS:X magával ragadó audio alakítása olyan helyre teszi a hangot, ahol az természetesen megjelenik az űrben, életszerű, többdimenziós hangot hozva létre. A DTS Neural:X ™ mellékelt térbeli átalakító motorja jobb belemerülést és fokozottabb realizmust kínál kedvenc filmjeidhez.

CINEMA DSP 3D

Ezt az egyedülálló, Yamaha által szabadalmaztatott hangmező-létrehozási technológiát a mért hangtér-adatok és a jelfeldolgozás kombinálásával hozták létre. A Yamaha a világ híres hangversenytermeiből és zenei klubjaiból gyűjtött hangtér adatokat, felhasználva a koncerttermi tervezés és a keverés terén szerzett gazdag tapasztalatait. Az információ hatalmas mennyiségének digitalizálásával és dedikált LSI eszközökbe történő beépítésével hatékonyan reprodukálja otthonodba a koncerttermek és klubok atmoszféráját. Merülj el filmjeid elképesztő realizmusába, és lépj be a színházi hangzás világába.

Tömörített zenejavító

Ha a zenét digitálisan tömörített formátumba kódolják, például MP3, akkor a frekvencia-válasz erőteljesen romlik. A Yamaha Compressed Music Enhancer kifinomult digitális jelfeldolgozást alkalmaz exkluzív algoritmusok segítségével az elveszett adatok helyreállításához, így a zene úgy hangzik, ahogyan kellene.

A magas adatátviteli sebesség előnye

Az új áramkör több mint dupla adatátviteli sebességet ér el és ez hozzájárul a pontos jelátvitelhez, amely hatékony a nagy felbontású audiojelnél. Általában a gyorsabb adatátviteli sebességű erősítő instabil jelátvitelt okozhat, ezzel szemben a Yamaha újonnan tervezett áramköre stabil jelátvitel mellett gyors adatátvitelt ér el.

Igazi műalkotás

Anti-Rezonanciás ék

Az újonnan tervezett Anti Resonance Technology (ART) Wedge egy ötödik láb az alváz közepén. A dupla alváz felépítéssel és az ék segítségével a transzformátor, a tranzisztorok, a hűtőbordák, valamint a hangszórókból származó zajokat sokkal hatásosabban csillapítja a rezgéseket - dinamikus hangot és fókuszált, pontos reprodukciót biztosítva. Az A2A ötödik lábának speciális sárgaréz alkatrészei vannak, amelyek továbbra is részletesebb és gazdagabb hangvisszaadást biztosítanak.

Filmek és játékok

HDR10 +
A HDR10 + nemcsak a video tartalom dinamikai tartományát (a világos és a sötét arányát) javítja, hanem kis mennyiségű metaadatban a jelenet jellemzőit is biztosítja. Világos és sötét, hogy fontos részletek megmaradjanak. Ez lehetővé teszi a kijelzők számára a képek valósághűbb reprodukálását, az alkotó szándékának megfelelve. * Ez a funkció a jövőbeli frissítéssel érhető el.

4K / 120Hz
A 4K / 120Hz lehetővé teszi, hogy az ultragyors UHD képek borotvaélesek legyenek; lehetővé téve a nagy teljesítményű játék-, sport- és akciófilmek még jobb megjelenését. * Ez a funkció a jövőbeli frissítéssel érhető el.

Játékok számára dedikált funkció (ALLM, VRR, QMS, QFT)
A továbbfejlesztett játék- és médiafunkciók biztosítják a játékok, filmek és videók zökkenőmentes lejátszását és átmeneteit. Az alábbiakat tartalmazzák: Az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) lehetővé teszi az ideális késleltetési beállítás automatizálását, amely eredményeként létrejön a zökkenőmentes, késés nélküli lejátszás. A változó frissítési gyakoriság (VRR) csökkenti vagy kiküszöböli a késést, a laggolást és a képszakadást a gördülékenyebb és részletesebb játékmenet érdekében. A filmek és videók gyors média-váltása (QMS) kiküszöböli azt a késést, amely üres képkockákat eredményezhet a tartalmak lejátszása között. A Quick Frame Transport (QFT) csökkenti a késést a gördülékenyebb, késés nélküli játékok és a valós idejű interaktív virtuális valóság számára. * Ez a funkció a jövőbeli frissítéssel érhető el.

Otthonodra tervezve

YPAO ™ -RSC

Az YPAO ™ -RSC (Reflected Sound Control) a mellékelt YPAO ™ mikrofonnal elemzi a szoba akusztikáját, hogy a rendszert a legjobb hangzáshoz hangolja. Az RSC-t javítja a visszaverődésekből származó visszhangokat, zörejeket.

Kompatibilis a vezeték nélküli MusicCast hangsugárzókkal

Kombináld ezt az AV-vevőt a MusicCast 50 vagy MusicCast 20 vezeték nélküli streaming hangszóróval és élvezd a vezeték nélküli térhangzású házimozi elképesztő kényelmét. Ráadásul lenyűgözően valósághű hangzást kapsz tiszta, egyszerű beállítással. Könnyedén átalakíthatod nappalidat egy különleges szórakoztató egységgé, ahol teljes mértékben élvezheted a filmeket és a zenéket.

Dinamikus és lenyűgöző tervezés
A Yamaha dizájnjának és kivitelezésének részletei vizuális és akusztikus művészet magasiskolája. A makulátlan alváz tovább erősíti a teljesítmény stabilitásának összehangolását. Gyönyörű forma, amely kihangsúlyozza az AVENTAGE egyediséget és tovább fokozza az akusztikai tekintélyt. Az hagyományokhoz hűen és az új tervezési elveket kombinálva az új megjelenésű AVENTAGE a leginnovatívabb technikát tartalmazza.

Scene gombok

Négy SCENE gomb van. Beállíthatod őket különböző bemenetekre, valamint hangzásképekre, Music Enhancer, HDMI kimenetre és egyebekre. A bemenetek beállíthatók meghatározott forrásokhoz, például FM vagy internetes rádióállomáshoz, egy streaming szolgáltatás állomásához, USB eszközhöz vagy zeneszámhoz a PC-n vagy a NAS-on (hálózat). Miután beprogramoztad a gombokat, egyszerűen nyomd meg az egyiket a főegységen vagy a távirányítón a rádióerősítő bekapcsolásához és a kívánt zene meghallgatásához. A gombok bármikor újra beállíthatók.

Egyszerű beállítás, egyszerű használat

MusicCast App

Használd okostelefonod vagy tabletedet a MusicCast CONTROLLER alkalmazással együtt az AVR működtetéséhez és a beállítások gyors és egyszerű megváltoztatásához. Ugyanaz a vezérlő alkalmazás távvezérlőként működik az összes MusicCast-kompatibilis eszközön, valamint a multiroom vezérlőkkel.

Hangvezérlés (Alexa, Google asszisztens)

Érintés vagy hangvezérlés - a választás a Tiéd. Az Alexa vagy a Google Asszisztens használatával egyszerűen kezelheted MusicCast eszközödet vagy akár az egész otthoni rendszeredet, és hallhatod otthonod életre keltését. * A hangparancs-vezérlés elérhetősége az Amazon Alexa és a Google Assistant segítségével régiónként eltérő.

AV Setup Guide

Semmi gond, nincs fennakadás. Ezzel a speciális alkalmazással szakértői segítséget kaphatsz az AV-vevőhöz és a forráseszközökhöz. Ez még számos más beállításon is végigvezet, mint például a hangszóró csatlakozások, a TV és a forráskészülék csatlakozásai, valamint az erősítő hozzárendelése.

Adatok, termék jellemzők
Audiofromátumok
MP3 / WMA / MPEG-4 AAC: up to 48 kHz / 16-bit, ALAC: up to 96 kHz / 24-bit, FLAC: up to 192 kHz / 24-bit, WAV / AIFF: up to 192 kHz / 32-bit, DSD: up to 11.2 MHz
Beépített DAC modul
PCM5102A 384 kHz / 32-bit
Bluetooth kapcsolat
van
Elalváskapcsoló
Elalváskapcsoló
FM tuner
FM tuner
Hangvezérlés
Hangvezérlés
Késznléti üzemmód (stand by)
Késznléti üzemmód (stand by)
Hálózati lejátszás
Hálózati lejátszás
Némítás kapcsoló
Némítás kapcsoló
Pontmátrix kijelző
Pontmátrix kijelző
Vezérlés telefonos applikációval
Vezérlés telefonos applikációval
Audio Return csatorna (eARC)
Audio Return csatorna (eARC)
Digitális Jelprocesszor (DSP)
Digitális Jelprocesszor (DSP)
Dolby Digital dekóder
Dolby Digital dekóder
Dolby Digital Plus dekóder
Dolby Digital Plus dekóder
Dolby Atmos 3D dekóder
Dolby Atmos 3D dekóder
Dolby Height Virtualization
Dolby Height Virtualization
DTS-X dekóder
DTS-X dekóder
DTS HD Master dekóder
DTS HD Master dekóder
Bemérő mikrofon
Bemérő mikrofon
4K jeltovábbítás
4K jeltovábbítás
8K jeltovábbítás
8K jeltovábbítás
Többcsatornás sztereó üzemmód
Többcsatornás sztereó üzemmód
Független, egyenlő erősítésű erősítő-fokozatok (csatornák)
7
Kettős erősítés funkció
Kettős erősítés funkció
Párbeszéd-kiemelés
Párbeszéd-kiemelés
Szobaakusztikai optimalizálás
YPAO™
Szabályozható keresztváltó frekvencia
Szabályozható keresztváltó frekvencia
Deep Color kompatibilitás
Deep Color kompatibilitás
Dolby Vision
Dolby Vision
HDR
HDR10+
Képernyőn megjelenő menü (OSD)
Képernyőn megjelenő menü (OSD)
Videojel felkonvertálás
8K, 4K
Automatikus kikapcsolás
Automatikus kikapcsolás
Hangvezérlés
Hangvezérlés
HDMI jelátvitel készenléti módban
HDMI jelátvitel készenléti módban
HDMI Control (CEC)
HDMI Control (CEC)
Beállítás asszisztens
Beállítás asszisztens
ECO üzemmód
ECO üzemmód
Húzott alumínium hűtőbordák
Húzott alumínium hűtőbordák
Lecsatlakoztatható tápkábel
Lecsatlakoztatható tápkábel
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés
AirPlay 2 kapcsolat
AirPlay 2 kapcsolat
Multiroom funkció
Multiroom funkció
WiFi kapcsolat
WiFi kapcsolat
DLNA kapcsolat
DLNA kapcsolat
Internetrádió
Internetrádió
Deezer
Deezer
Spotify Connect
Spotify Connect
Tidal
Tidal
Egyéb stream források
Egyéb stream források
FM vétel
FM vétel
Automatikus és manuális hangolás/tárolás
Automatikus és manuális hangolás/tárolás
RDS (rádió adat szolgáltatás) vétel
RDS (rádió adat szolgáltatás) vétel
RadioText funkció
RadioText funkció
Tárolható adók száma
40
Analóg RCA audio bemenet/kimenet
3 + 1 (phono)/1
HDMI csatlakozók száma
7 be / 1 ki (ARC)
Ethernet csatlakozó
Ethernet csatlakozó
Digitális optikai bemenet/kimenet
1/-
Digitális koaxiális bemenet/kimenet
1/-
Phono bemenet
MM
Aktív mélysugárzó-kimenet
Aktív mélysugárzó-kimenet
USB-A csatlakozó
USB-A csatlakozó
Fejhallgató-kimenet
Fejhallgató-kimenet
Hangfal-csatlakozó
7 pár szabvány banán/szorítós
Előerősítő-kimenet
Előerősítő-kimenet
Előerősítő-kimenetek
1 front és 2 db aktív mélynyomó
Analóg Multi Zone kimenet
Analóg Multi Zone kimenet
Multi Zone video kimenet
1
Multi Room hangsugárzó kimenet
2 pár
Kimenő teljesítmény
7 x 100 Watt (6 Ohm, 0.09% THD - 2ch)
Távvezérlő elemekkel
Távvezérlő elemekkel
Használati utasítás
Használati utasítás
Teljesítmény-felvétel (üzemi/készenléti)
-/0.1
Tömeg (csomagolás nélkül)
10.2 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
435 x 171 x 372 mm
GYÁRTÓ
Yamaha
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Pintér Mátyás
2023.12.02
A beüzemelés sikeres volt. Az eltelt idő rövidsége ellenére úgy tűnik,, hogy a készülék kielégíti az igényeimet.
Előnyök: Az e-ARC csatlakozás lehetősége.
A mobilalkalmazással történő vezérlés lehetősége.
A hangzásképek sokszínűsége.
Hátrányok: Még nincs.
Kiegészítő termékek