Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Wilson Classic hangfal állvánnyal - tobacco
Wilson Classic hangfal állvánnyal - tobacco
Eredeti ár: 359 990 Ft / pár 
Akciós ár: 299 990 Ft / pár
17

Wilson Classic hangfal állvánnyal - tobacco

Wilson Classic hangfal állvánnyal - tobacco
Wilson Classic hangfal állvánnyal - tobacco
Wilson Classic hangfal állvánnyal - tobacco
Wilson Classic hangfal állvánnyal - tobacco
Wilson Classic hangfal állvánnyal - tobacco
Wilson Classic hangfal állvánnyal - tobacco
Wilson Classic hangfal állvánnyal - tobacco

3-utas, bass-reflex, állványra helyezhető hangfal, Ajánlott erősítő teljesítmény: 50 - 220 Watt, Frekvencia-átvitel: 40 - 20 000 Hz, Wilson Classic Stand hangfal állvánnyal


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
3-4 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
Eredeti ár: 359 990 Ft / pár 
Akciós ár: 299 990 Ft / pár
Kezdete: 2023.09.28   A készlet erejéig!
Kedvezmény 17
Megtakarítás 60 000 Ft
Részletek

A Wilson Classic tökéletesen illeszkedik a kortárs trendekhez, az 1960-as és 1970-es évek legjobb akusztikus dizájnjaiból merítve. Ez nem csak divat és nosztalgia; ez a visszatérés a bevált elvekhez, amelyek a masszív, széles falú ház térfogat, a hatékony, nagyméretű meghajtók és a hagyományos keresztváltó kialakítás.

A Wilson Classic egy klasszikus 3-utas tervezés, nagyméretű dobozzal rendelkező hangfal. Ebben a kialakításban a nagyobb szélességű doboz segít nagyobb hangerőt nyújtani a közép- és magas frekvenciáknak, ami sokkal jobb hangzásbeli egyensúlyt biztosít.
Az 25,4 mm-es textil dóm magassugárzó egy nagy, dedikált előlapon helyezkedik el, amelyen a márka jellegzetes logója látható, stilizált sárgaréz "W" betűvel. A középsugárzó egy 5½ hüvelykes (130 mm) kialakítású, kevlár membránnal és merev, rezonanciamentes öntött alumínium kosárszerkezettel. A mélysugárzó egység a modern szabványok szerint nagy, 200 mm-es (8 hüvelykes) kivitelű, szintén alumínium kosárral, kevlár membránnal.

A doboz hátulján két, pontosan beállított átmérőjű és mélységű Dual Bass Reflex nyílás található. Ez a kialakítás megkívánja, hogy a hangfal hátsó fala és a szoba fala közötti távolság legalább 50 cm legyen. A hátsó panelen aranyozott, dupla csavaros terminálok találhatók, kényelmes, nagy anyákkal. Ez a megoldás lehetővé teszi a kettős kábelezést.

A hangfaldoboz vastag MDF-ből készült, és kiváló minőségű vinyl furnérral vonták be. Két színű kivitelben kapható: hagyományos, fekete Black Ash a fekete tölgyfa szerkezetével és egyedi karakterű Tobacco, amely tökéletesen utánozza a szárított dohánylevelek színét és szerkezetét - nemes barna, finom csíkokkal, amelyek a régi arany színébe hajlanak. A hátlap közepén található különleges, sárgaréz színű, Wilson logóval ellátott névtábla, mely a retró stílus plusz elemét adja a dizájnnak. A hangszóró teljes elülső részét egy fekete, akusztikailag semleges, mágnesesen rögzített, kellemes, lágy tapintású előlap fedi.

A Wilson Classic a hangsugárzók tervezésének története előtt tiszteleg, de a modern anyagok és technológiák jelentősen továbbfejlesztett képességeivel. A basszus mély és jól elhelyezett, a középtartomány nyitott és tiszta, rengeteg dinamikával, hogy bármelyik dalt életre keltse. A hangfaldoboz nagyobb, mint a mai könyvespolc hangfalaké, és a basszushangokat olyan könnyed módon erősíti, amelyet azok a felhasználók fognak értékelni, akik kiváló, időtálló teljesítményre vágynak, függetlenül attól, hogy milyen típusú zenét hallgatnak.

A Wilson Classic számára egy külön Classic állványt hoztunk létre, amely masszív MDF-konstrukció, de ellenállhatatlanul emlékeztet az elmúlt évtizedek ipari fémállványaira. Tökéletes, elválaszthatatlan elemek, amelyek nemcsak audiofil hangulatot kölcsönöznek, hanem egyúttal úgy pozícionálják a hangsugárzókat, hogy az előttük ülő hallgatók számára ideális zenehallgatást biztosítsanak. A külön kínált Classic Stand univerzális fekete színben kapható. A felületet a kalapácslakk festékre emlékeztető textúrájú furnérral vonják be, ami azt a látszatot kelti, mintha acélból készült volna.

Egy biztos, a Wilson Classic egy olyan dizájn, amely mellett nehéz közömbösen elmenni. Remek ellenpontja a nappali környezetnek, ahol a felhasználók nem félnek bemutatni a szemük fényét és zenei szenvedélyeik forrását jelentő berendezéseket.

 

A Wilson Classic állványt kifejezetten a Wilson Classic hangszórókhoz tervezték. MDF elemekből készült, nagyon masszív felépítésű, de ellenállhatatlanul emlékeztet a több évtizeddel ezelőtti ipari, fém hangszóróállványokra. Ideális, szinte elválaszthatatlan készletet alkotnak a hangszórókkal, nemcsak audiofil jelleget kölcsönöznek, hanem a rajtuk elhelyezett hangszórókat az előttük ülő hallgató számára ideális hallgatási magasságba pozícionálják.

A Classic állványok univerzális fekete színben kaphatók, hogy illeszkedjenek a Wilson Classic hangszórók mindkét színváltozatához. Az állványok felületét finom szemcsés kalapácsfúvó festékre emlékeztető, texturált furnérral vonják be, amely az állványoknak acélöntvényre emlékeztető megjelenést kölcsönöz, és vizuálisan súlyt ad az egész szerkezetnek.

Az állványok nagyméretű, sárgaréz színű, alumíniumból készült, kúpos tüskékkel vannak ellátva, amelyek szándékosan megnövelt méretűek, hogy a design csúcspontjává váljanak. A tüskék beépített rögzítőcsavarral rendelkeznek. Alternatívaként a felhasználó választhat szilikonlábakat is, ha a szoba felülete megkívánja.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
50 - 220 Watt
Frekvencia-átvitel
40 - 20 000 Hz
Érzékenység
88 dB/1W@1m
Impedancia
4 - 8 Ohm
Magassugárzó
25.4 mm lágy dóm
Középsugárzó
139.7 mm kevlár
Mélysugárzó
203.2 mm kevlár
Keresztváltó-frekvencia
600, 2 800 kHz
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
3-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Kettős kábelezési lehetőség
Kettős kábelezési lehetőség
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Tömeg (csomagolás nélkül)
16.5 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
295 x 570 x 356 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Wilson
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek