Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
System Audio Saxo 60 hangfal - fehér
System Audio Saxo 60 hangfal - fehér
599 900 Ft / pár

System Audio Saxo 60 hangfal - fehér

System Audio Saxo 60 hangfal - fehér
System Audio Saxo 60 hangfal - fehér
System Audio Saxo 60 hangfal - fehér
System Audio Saxo 60 hangfal - fehér

Letisztult, elegáns külső, finom és természetes hangzás.
2-utas, bass-reflex, padlón álló hangfal, Frekvencia-átvitel: 40 - 25 000 Hz, Mágnes rögzítésű hangfalselyem

 


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
3-5 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
599 900 Ft / pár
Részletek

Egy remek ár-érték arányú audiophile hangfal!
A System Audio Saxo 60 egy remekmű. Egy egyszerű kialakítású hangfal, amely bármilyen helyiségbe illik, kivételes hangminősége pedig bármilyen zenéhez passzol.
A zene szerelmeseinek készült, akik szeretnék hallani a zene minden árnyalatát és érezni annak energiáját. A hangja lenyűgöző, és csak 50 Wattos erősítőt igényel, hogy szabadjára tudja engedni valódi erejét.
Könnyen fogja tudni elhelyezni nappalijában, és a gyönyörű felületnek köszönhetően nagyszerűen fog passzolni a szoba többi bútorához. Az SA Saxo 60 olyan anyagokból készült, amelyek a optimálisak a hangzáshoz, és a hangfal akusztikája biztosítja, hogy a zene betöltse az egész helyiséget, így mindig nagyszerű hangzást élvezhet, bárhol is helyezkedjen el a szobában.

Első osztályú hangélmény
Az SA Saxo 60 lehetővé teszi, hogy minden elképzelhető módon tudja élvezni a zenét. Ha alacsony hangerőn hallgatja, akkor elképesztő tisztán szól, és a zene legapróbb részleteit is élvezetté teszi. Ha a TV-jével használja, akkor könnyedén fogja megérteni, mit mondanak a színészek, és a párbeszéd minden árnyalatát érezni fogja. Hangos lejátszáskor pedig élvezheti a hangszórók hihetetlen tartósságát, és arra invitálja, hogy ha akarja akár sok-sok órán keresztül élvezze a hangos zenét.

Tapasztalja meg a nagyszerű zeneiséget
A hangszóró hangját a System Audio szakértői, valamint zenészekből és hangmérnökökből álló csapatok hozták létre. A hangzás és a zeneiség pedig a legfontosabb számunkra. Sokkal fokozottabban dolgoznak a hangteljesítményen, mint sok más hangfalmárka, mivel a cég gyökerei a zenében találhatóak. A kutatócsoport különböző anyagokkal dolgozik a hangszórókon, és sokféle tesztet végeznek annak érdekében, hogy a hang a lehető leghitelesebb legyen.

Speciálisan tervezett meghajtó egységek
Az SA Saxo 60 meghajtó egységei az alapoktól lettek felépítve és a hangzás optimalizálása érdekében lettek legyártva. A meghajtó egységek együtt dolgoznak a zene reprodukálásában, és olyan anyagokból és technológiákkal készültek, hogy a zene élő és hiteles legyen. Tisztán fog hallani minden egyes hangszert, és könnyen fogja élvezni a hang legapróbb részleteit is. Az SA Saxo 60 az első olyan hangfal, amely a méltán sikeres SA Legend család technológiáját használja. A mélysugárzók membránjai ​​rendkívül könnyű anyagokból készülnek, és arra késztetik a hangszórót, hogy pontosan reagáljon a zene összes ingadozására. A szabadalmaztatott DXT akusztikus lencse, amely körülveszi a magassugárzót biztosítja, hogy a szoba megteljen hanggal és, hogy ugyanazt a nagyszerű hangélményt kapja, bárhol is tartózkodik a szobában.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
50 Watt-tól
Terhelhetőség
170 Watt
Frekvencia-átvitel
40 - 25 000 Hz
Érzékenység
89 dB/1W@1m
Impedancia
4 - 8 Ohm
Magassugárzó
25 mm-es T25DXT Ti
Középsugárzó
133 mm-es W1408 Saxo
Mélysugárzó
2 x 133 mm-es W1408 Saxo
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
2-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Mágneses hangfal selyem
Mágneses hangfal selyem
Használati utasítás
Használati utasítás
Tömeg (csomagolás nélkül)
14.5 Kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
165 x 960 x 260 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
System Audio
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek