Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
System Audio Saxo 5 hangfal - fehér
System Audio Saxo 5 hangfal - fehér
269 900 Ft / pár

System Audio Saxo 5 hangfal - fehér

System Audio Saxo 5 hangfal - fehér
System Audio Saxo 5 hangfal - fehér
System Audio Saxo 5 hangfal - fehér

Kompakt méret, nagyszerű hangzás.
2-utas, bass-reflex, állványra vagy polcra helyezhető hangfal, Frekvencia-átvitel: 45 - 25 000 Hz, Mágnes rögzítésű hangfalselyem

 


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
2-4 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
269 900 Ft / pár
Részletek

Az System Audio Saxo 5 egy elbűvölő hangfal. Élénk és magával ragadó hangjával egy élmény a zenehallgatás. A rocktól és az elektronikus zenétől kezdve a lágy jazzig vagy a finom akusztikus hangzásokig minden stílus jól áll neki.

Könnyű megszokni
Megfelelő zenei rendszerben (minimum 50 Wattos erősítővel) az SA Saxo 5 csodákra képes, azt az érzetet kelti, mintha kedvenc előadónk ott előttünk zenélne. A hangkép még alacsony hangerőn is kellemes és tiszta, a szabadalmaztatott akusztikus lencsének (DXT) köszönhetően pedig a hangszóró könnyedén képes megtölteni a helyiséget hanggal. Az SA Saxo 5 úgy készült, hogy polcon vagy egy polc rendszerben álljon, de helyezheti állványra vagy akaszthatja falra is a W.5 falikonzollal. A hangfal felülete sima, fehér vagy fekete szatén festék, elöl pedig fekete szövet borítja a rácsot, amely védi a hangsugárzó egységeket. Kiegészítőként vásárolhat fehér rácsszövetet is.

Kicsi, mint egy cipősdoboz, de a hangja hatalmas
Csodálatos hangzása a speciálisan kifejlesztett hangszóróelemekben keresendő, melyek csak a System Audio hangszórókban találhatóak meg. A cég több éve dolgozik az általuk fejlesztett speciális mélynyomókon és könnyű membránokon, a hanggal kapcsolatos varázslatos képességük pedig egy még régebbre visszanyúló történet. A modell megjelölésében szereplő 5-ös számnak komoly történelme van a System Audio-nál - egy olyan kompakt hangfalat jelöl, aminek hangja szinte felér egy nagy méretű hangfaléval. 1993-ban a 905-ös modell volt az első hangfal, amely megmutatta, hogy szorgalommal és kitartással nagyszerű hangzást lehet létrehozni és azóta más System Audio hangfalak is követték, amelyek a legendás 5-ös számot viselték. Az SA Saxo 5 a 8. generációja azoknak a hangfalaknak, amelyeket azzal a céllal hoztak létre, hogy nagy hangot adjanak ki egy kis hangszóróból.

Tesztelve a zene szerelmesei által
A System Audio az egyetlen olyan hangfal márka, amelyet egy zenész alapított. Ez azt jelenti, hogy náluk a munka fókusza a hangzásra irányul, és a hangszórókat rengetegféleképpen tesztelik, hogy a hangzás megfelelő legyen. A tesztek zenészek és zenerajongók nagy csoportjaival történnek. A tesztelők feladata, hogy különféle zenei mintákkal és stílusokkal teszteljék a hangszórókat és figyelik például, hogy könnyű-e követni a zene ritmusát vagy, hogy az énekhang kellő szenvedéllyel és jelenléttel jelenik-e meg. Dinamikusabb zenéket használnak, hogy megfigyeljék, hogy a hangkép sértetlen marad-e, mikor a hangszórót valóban komoly igénybevételnek teszik ki, és akusztikus zene segítségével határozzák meg, mennyire élethű és valósághű a hangzás.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
50 Watt-tól
Terhelhetőség
150 Watt
Frekvencia-átvitel
45 - 25 000 Hz
Érzékenység
87 dB/1W@1m
Impedancia
4 - 8 Ohm
Magassugárzó
T25DXT
Mélysugárzó
W1404 saxo
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
2-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Mágneses hangfal selyem
Mágneses hangfal selyem
Használati utasítás
Használati utasítás
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
165 x 280 x 230 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
System Audio
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek