Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
System Audio Saxo 40 hangfal - fekete
System Audio Saxo 40 hangfal - fekete
379 900 Ft / pár

System Audio Saxo 40 hangfal - fekete

System Audio Saxo 40 hangfal - fekete
System Audio Saxo 40 hangfal - fekete
System Audio Saxo 40 hangfal - fekete
System Audio Saxo 40 hangfal - fekete

Letisztult, elegáns külső, finom és természetes hangzás.
2-utas, bass-reflex, padlón álló hangfal, 2 db W1408 Saxo mélysugárzó, 25 mm-es T25DXT Ti magassugárzó, Frekvencia-átvitel: 40 - 25 000 Hz, Mágnes rögzítésű hangfalselyem

 


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
3-5 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
379 900 Ft / pár
Részletek

Nagy hangzás nagy hangszórók nélkül
Ha ön szereti a nagyszerű hangzást, de nem akar nagy hangszórókat válassza a System Audio Saxo 40-et. Lenyűgözően a hangzása, de nem foglal el sok helyet szobából. Az SA Saxo 40 egy új formátumú hangszóró. Kisebb, mint egy hagyományos padlón álló hangszóró, de meglepően nagy a hangja, köszönhetően egy teljesen új típusú mélyhangsugárzónak, amely nem igényel sok helyet. A nagy hangzás másik oka a szabadalmaztatott akusztikus DXT lencse, amely hatékonyan tölti meg hanggal a nappalit.
Megfelelő zenei rendszerben (minimum 30 Wattos erősítővel) az SA Saxo 40 hihetetlen zenei élményt nyújt bármilyen zenét is hallgasson. Az új SA Saxo 40 mélysugárzói a pandion családhoz vezető tapasztalatok alapján készültek. Ez egy meglepő hangú hangszóró, amely sokkal nagyobbnak hangzik, mint amilyen valójában.

Beteljesíti a nagy hangzásról szóló álmot
Az SA Saxo 40 a legjobb kompakt álló hangfal, ami évek óta készült. Sokak nagy hangzásról szőtt álmát beteljesíti, de ennél sokkal többet nyújt. A szabadalmaztatott DXT objektívvel ellátott magassugárzó egyenletesen borítja be hanggal a helységet, és elképesztő élményt nyújt, bárhol is helyezkedjen el a szobában. A magassugárzó egy új konstrukció, melyet hallgató csapatok és mérnökök szoros együttműködésében fejlesztettek ki. A sikere abban rejlik, hogy olyan hangminőséget hoz létre amely a zene finom részleteinek fenséges egyensúlyát biztosítja. A fontos középtartomány a két mély/közép hangsugárzó együttműködésével jön létre. Megosztják egymással a hangot, és jelentősen csökkentik a torzítást és ennek köszönhetően válik igazán érthetővé egy dal szövege. A hangszerek és a hangok tisztán és élénken jelennek meg, és ilyen tiszta hangzás mellett élvezet hallgatni a háttérzenét. Az SA Saxo 40 ugyanakkor masszív kialakítású. Ideális középpontja lesz a bulijának és órákon át hangosan hallgathatja vele a zenét.

Tesztelve a zene szerelmesei által
A System Audio az egyetlen olyan hangfal márka, amelyet egy zenész alapított. Ez azt jelenti, hogy náluk a munka fókusza a hangzásra irányul, és a hangszórókat rengetegféleképpen tesztelik, hogy a hangzás megfelelő legyen. A tesztek zenészek és zenerajongók nagy csoportjaival történnek. A tesztelők feladata, hogy különféle zenei mintákkal és stílusokkal teszteljék a hangszórókat és figyelik például, hogy könnyű-e követni a zene ritmusát vagy, hogy az énekhang kellő szenvedéllyel és jelenléttel jelenik-e meg. Dinamikusabb zenéket használnak, hogy megfigyeljék, hogy a hangkép sértetlen marad-e, mikor a hangszórót valóban komoly igénybevételnek teszik ki, és akusztikus zene segítségével határozzák meg, mennyire élethű és valósághű a hangzás.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
30 Watt-tól
Terhelhetőség
135 Watt
Frekvencia-átvitel
40 - 25 000 Hz
Érzékenység
89 dB/1W@1m
Impedancia
4 - 8 Ohm
Magassugárzó
T25DXT Ti
Mélysugárzó
2 x W1408 Saxo
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
2-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Mágneses hangfal selyem
Mágneses hangfal selyem
Használati utasítás
Használati utasítás
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
165 x 845 x 250 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
System Audio
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek