Ügyfélszolgálat, tanácsadás +361 279 0098  Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.               Kérjük, hogy demóra, tanácsadásra mindenképpen jelentkezzen be!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Pro-Ject VC-S3 motoros lemezmosó készülék
Pro-Ject VC-S3 motoros lemezmosó készülék
259 990 Ft / db

Pro-Ject VC-S3 motoros lemezmosó készülék

Pro-Ject VC-S3 motoros lemezmosó készülék
Pro-Ject VC-S3 motoros lemezmosó készülék
Pro-Ject VC-S3 motoros lemezmosó készülék
Pro-Ject VC-S3 motoros lemezmosó készülék
Pro-Ject VC-S3 motoros lemezmosó készülék

Tisztítsa meg lemezeit prémium motoros lemezmosóval!
Erős szívómotor, hatékony és gyors tisztítás, Új, mágneses leszorító, címkevédelemmel, Egyaránt jó új és használt lemezekhez


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
Ingyen szállítjuk!
259 990 Ft / db
Részletek

A vinyl lemezek figyelmes karbantartást igényelnek. A száraz kefés tisztítás a lemez lejátszása előtt jó a por eltávolítására, a barázdák tisztántartásához azonban a lemezt nedvesen kell tisztítani. A Pro-Ject VC-S3 erőteljes szívómotorja segítségével egy lemezt 1-2 fordulat alatt képes megtisztítani, ezzel megelőzve az újraszennyezést, maszatolást. Extra nagy tartályával pedig fel van készítne a nagyobb gyűjtemények alapos mosására is. 

Az új mágneses leszorító nem csak a lemezt rögzíti de a címkét is megóvja a tisztítófolyadéktól. A robusztus, könnyen kezelhető fémkar mechanikusan stabil, és az összes szívóerőt közvetlenül a lemez felületére összpontosítja. Az új öntapadós karcsíkkal, a lemezek tökéletesen megtisztulnak.

A nagyméretű belső tartály (2,5 liter) összegyűjti a használt folyadékot. A Wash it 2 tisztítófolyadék előnye, hogy az könnyen elpárolog a tartályban, így azt ritkábban kell kiüríteni és tisztítani.  

Miért érdemes az új lemezeket is mosni?
Amikor elkészül a hanglemez nyomásával a gyár, egy új lemez felszíne gyakran tartalmaz apró vinyl töredékeket, valamint egy olajos filmet, ami a tényleges lemezsajtolásból marad. Ezek az apró szennyeződések rontják a lejátszás során a hang minőségét, a megtapadó szilárd részecskék pedig akár a barázada és a tű kopását is gyorsíthatják. 

A Pro-Ject VC-S3 mosó készülék használata:
Rögzítsd a lemezt a készülékre, majd indítsd el a forgatómotort. Ezután a szettben található kefe segítségével vidd fel a Wash It 2 mosófolyadékot. Törekedj rá, hogy a mosófolyadék egyenletesen terüljön el a lemez felületén. Ezután helyezd a szívófejet a nedves lemezfelület fölé és kapcsold be az elszívó motort, hogy a lemez mindkét irányban egy-egy fordulatot tegyen meg. Az eredmény száraz és tiszta felület lesz.

Egy lemez megtisztítása után 1 percig, több lemez megtisztítását követően pedig 2-3 percig ajánlott az elszívó motor további működtetése, hogy a készülék szívó rendszere kiszáradjon. 

A Pro-Ject lemezmosókban tilos alkoholos tisztító oldatot használni! 

Mellékelt tartozékok: kefe, elszívó kar, öntapadós tisztító csík, mágneses leszorító gyűrű, Wash-it 2 mosófolyadék (100 ml), tápkábel

Adatok, termék jellemzők
Teljesítmény-felvétel (üzemi/készenléti)
800/- Watt
Tömeg (csomagolás nélkül)
8 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
415 x 325 x 272 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Pro-Ject
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek