Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Pro-Ject Align it DS3 hangszedő beállító sablon
Pro-Ject Align it DS3 hangszedő beállító sablon
29 990 Ft / db

Pro-Ject Align it DS3 hangszedő beállító sablon

Pro-Ject Align it DS3 hangszedő beállító sablon
Pro-Ject Align it DS3 hangszedő beállító sablon
Pro-Ject Align it DS3 hangszedő beállító sablon
Pro-Ject Align it DS3 hangszedő beállító sablon

Pro-ject Align it DS3 hangszedő beállító sablon
Minden beállítás egy eszközzel - túlnyúlás, azimut és érintőlegesség, 3 különböző geometria - Baerwald, Löfgren B, Stevenson, Igazítási görbék: 8,6", 9", 10" és 12" hangkarokhoz, Európai gyártmány


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
INFO: 061 2790098
29 990 Ft / db
Részletek

A lemezre rögzített hanganyag letapogatását, egy köríven mozgó hangkarnál, a legkisebb szöghiba elérése érdekében, csak egy optimális helyzetben rögzített hangszedővel érhetjük el. Ebben segít a beállító sablon használata. A látott ábrákra eresztve a kart, a hangszedő rögzítési szögén nem változtatva, csak annak hosszirányú előre-hátra történő mozdításával keresendő meg az ábrák pontos lefedéséhez szükséges rögzítési hely.

Egyszerű és hatékony beállítási eszköz Az Align it DS3 az egyik legegyszerűbb, mégis leghatékonyabb hangszedő beállító eszköz. Részletes utasításokkal és háttérismeretekkel érkezik, hogy minden szükséges információval felvértezzen a lemezjátszó beállításához, s ezáltal a legteljesebb zeneélvezethez. Sok más szög beállító eszközzel ellentétben az Align it DS3 a hangkar teljes útját végigköveti a külső nullponttól a belső nullpontig. Ez nagyszerű a kezdőknek és profiknak egyaránt, mivel sokkal egyszerűbbé, kényelmesebbé teszi a pontos beállítást. Nem kell folyamatosan forgatni a a lemezjátszó tányérját, amikor a külső nullpontból a belső nullpontba haladsz a hangszedő igazításakor. Az Align it DS3 fixen marad a helyén, és nem kell aggódnod amiatt, hogy minden alkalommal jól állítsd be a pozíciót.

Válasszon egyet az Align it DS3-ra nyomtatott 3 legnépszerűbb igazítási geometria közül. Mindegyik geometria különböző előnyökkel rendelkezik:

Baerwald
Kiváló allrounder, amelyet sokan választanak a kezdéshez az igazítási útjukat. Optimalizálja a belső nyomkövetést és külső barázdát, a középső területre összpontosítva. bakelitlemez közepén. Univerzálisan jól működik számos zenei ízléshez.

Löfgren B
Maximalizálja a bakelitlemez középső területének követését, ami a legalacsonyabb átlagos torzítást eredményezi mindhárom igazítási görbe nullpontjai között. A legtöbb belső és külső barázdák több követési hibát mutatnak, mint a mint a lemez közepén, ami a Löfgren B-t nagyszerűvé teszi. a modern lemezekhez, ahol a legfontosabb zenei és dalok a lemez közepén találhatók.

Stevenson
Nagyszerű klasszikus zenéhez, oldalanként 25 perces vagy annál hosszabb lemezekhez és 45 RPM-es kislemezekhez.

Adatok, termék jellemzők
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Pro-Ject
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!