Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Onkyo TX-RZ50 9.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő
Onkyo TX-RZ50 9.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő
639 900 Ft / db

Onkyo TX-RZ50 9.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő

Onkyo TX-RZ50 9.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő
Onkyo TX-RZ50 9.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő
Onkyo TX-RZ50 9.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő
Onkyo TX-RZ50 9.2 csatornás 8K házimozi rádióerősítő

Végtelen sokoldalúság, nagyszerű Onkyo hangzás megfizethető áron.
8K-s AV készülék - 9 x 250 Watt teljesítmény (6 Ohm), IMAX Enhanced tanúsítvány, Dolby Atmos és DTS X dekóderek, Automatikus hangsugárzó-beállítás bemérőmikrofonnal (AccuReflex), Dirac Live szoba korrekció, WiFi, DLNA, Internet rádió, Tidal, Spotify, Bluetooth aptX HD, Google Chromecast, DTS Play-fi, AirPlay 2, Dolby Vision, 8K Ultra HD 60 Hz jeltovábbítás, Hangvezérlő funkciók, Bluetooth jeltovábbítás fejhallgatóra


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
639 900 Ft / db
Részletek

Onkyo TX-RZ50 9.2 csatornás THX tanúsítvánnyal rendelkező AV rádióerősítő

A TX-RZ50 igény szerint hatalmas teljesítményt nyújt, hogy kiemelje a kedvelt zenék, filmek és játékok minden árnyalatát.

Jellemzők:

 • 250 Watt x 9 csatorna THX® tanúsítvánnyal rendelkező Select RZ sorozat Dinamikus hangerősítéssel
 • Széles 5 Hz-100 kHz frekvencia-átvitel
 • HDMI® bemenetek 1–3, Main Out és Sub/Zone 2 Out (Sub mód kimenet) támogatja a 8K/60p (4:2:0/10-bit), 8K/30p (4:4:4/10 bites), 4K/120p (4:4:4/10 bites) videoáteresztést
 • A HDMI csatlakozók támogatják a HDR10+, a Dolby Vision™ és a BT.2020 szín; VRR (változó frissítési gyakoriság), ALLM (auto Alacsony késleltetésű mód) és QFT (Quick Frame Transport); eARC (Main Out) és HDCP 2.3-t
 • Dolby Atmos® és DTS:X® lejátszás
 • SMART AV Receiver™ kompatibilis a Sonos rendszerrel, Chromecast built-in™, AirPlay 2 és DTS Play-Fi®; magába foglalja Spotify®, Amazon Music HD*2, Pandora®, TIDAL, Deezer, és TuneIn streaming szolgáltatások
 • 11.2-csatornás feldolgozás és előkimenetek 7.2.4-es elrendezésekhez
 • Dolby Atmos Height Virtualizer
 • Támogatja a Dirac Live® szobakorrekciót
 • AccuReflex™ - Automatikus hangsugárzó-beállítás bemérőmikrofonnal
 • A négymagos SoC támogatja a 802.11ac (2x2 MIMO) Wi-Fi®-t
 • Dedikált DACa 2.zóna kimenethez, 3. zóna kimenetek (megosztott), 2. zóna/B zóna és 3. zóna elő-/vonalkimenetek
 • A Stereo Assign Mode támogatja a magassági csatornás lejátszást
 • A DSP-alapú Vocal Enhancer javítja az ének/dialógus hallhatóságát
 • Az OSD funkció megjeleníti az A/V bemeneti/kimeneti jel adatait, lejátszási beállításokat és hálózati információkat

Tapasztald meg egy igazi médiaeszközzel a minőségi mozizást, ahol az RZ50 8K HDR lejátszás optimalizálható – a késésmentes játékhoz optimalizálva – és Dolby Atmos® vagy DTS:X® hangot táplál az 5.2.4 csatornás hangszórórendszerbe. Menj át egy másik szobába, és a zene követ a háromzónás hanggal és hangvezérlésű SMART AV Receiver™ csomaggal, könnyű hozzáféréssel a streaming szolgáltatásokhoz. Az AVR illeszkedik a Sonos rendszerekhez, és csatlakozz fejhallgatóval a kétirányú Bluetooth® vezeték nélküli technológián keresztül. 75 éves hi-fi know-how-al, a THX® Certified Select és IMAX® Enhanced tanúsítvánnyal rendelkező RZ sorozatú egyedi erősítő kialakítás emeli zene, a Dirac Live® Room által tökéletesített hangzás átvitelének minőségét. Ez az AVR olyan funkciókkal rendelkezik mint páldául a DSP ének-/párbeszéd-javítás, Saját hangerő előre beállított értékek és OSD funkció, amely összehasonlítja a forrásadatokat a kimeneti beállításokkal, így a lejátszás optimalizálható a szórakoztatás megkezdése előtt.


Klipsch optimalizálási mód


A Klipsch Optimize Mode segítségével könnyedén integrálhatod Klipsch Reference és Reference Premiere hangszóróidat Onkyo AV-vevőddel. A Klipsch és az Onkyo összefogtak, hogy megvalósítsák a precíz crossover értékeket az új Reference Premiere hangszórókhoz. Most egyszerűen kiválaszthatod az egyes csatornákhoz használni kívánt hangsugárzó-modellt, és a rendszer automatikusan alkalmazza az optimalizált crossover beállítást.

Dirac Live Room Correction


A legmodernebb Dirac Live Room Correction technológia felszabadítja a hangszórók teljes potenciálját, és további fejlesztések nélkül javítja a hangteljesítményt a teljes frekvenciasávban. A Dirac Live automatikusan kalibrálja a hangot a szobában a mobiltelefon és a mellékelt vezetékes mikrofon segítségével, vagy gyakorlatilag vezeték nélkül a Dirac Live PC vagy MacOS* alkalmazással és egy harmadik féltől származó USB mikrofonnal (nem tartozék). Mostantól pontosabban mérheted be a térhatású hangrendszer pozicionálását, hogy pontosabb és kiegyensúlyozottabb legyen, jobb eredményt biztosítva a 20-ról 50 ezredmásodpercre növelt késleltetési idő felső határával.

11.2-Csatorna feldolgozás
A TX-RZ50 akár 11.2 csatornás feldolgozással és 7.2.4 rendszer elrendezések előkimeneteivel is rendelkezik, így ideális választás prémium házimozi-beállításokhoz.

A HDMI® 2.1 a HDMI® specifikáció legfrissebb verziója támogatja az eARC-t, számos nagyobb videó felbontást és -frissítési gyakoriságot, beleértve a 8K60 és 4K120, valamint a Dynamic HDR formátumokat. A 8K rendkívül magával ragadó élményt nyújt a 4K vízszintes és függőleges felbontásának kétszeresével és 4-szer annyi képponttal; és a 60 Hz-es frissítési gyakorisággal kombinálva lehetővé teszi a tartalom sima és éles megtekintését nagy sebességű műveletekkel. A 8K-val és eARC-al rendelkező HDMI 2.1 biztosítja, hogy rendszered készen álljon az elérhető legtisztább képre.

Beépített streaming szolgáltatások
A Spotify, a TIDAL, a Deezer, a TuneIn és a Pandora hozzáférés be van építve a rendszerbe. Használd a dedikált alkalmazásokat (ahol elérhető) vagy az ingyenes Onkyo Control alkalmazást Apple- és Android-eszközökhöz a zene megtalálásához és lejátszásához.

THX tanúsítvánnyal rendelkezik
1993-ban az Onkyo lett az első elektronikai márka, amely megkapta a THX-tanúsítványt. Szó szerint több ezerszer tesztelték, mielőtt megkapta a márka az első THX-tanúsítványát.

Sonos-al együttműködik
Ez a rádióerősítő csatlakozhat meglévő Sonos Home Sound System rendszeredhez, vagy egy új kezdete is lehet, ha csak egy Sonos porttal párosítod. Ez a Sonos-tanúsítvánnyal rendelkező AVR kategóriájában a legjobb csatlakozást kínálja a Sonos ökoszisztémához. Ébresztés, a bemenetek megváltoztatása és a kívánt hangerőn történő lejátszás a Sonos alkalmazás a Sonos Volume-Pass Through funkciójával.

DTS PLAY-FI

A DTS Play-Fi lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű zenét élvezhess a csatlakoztatott online szolgáltatásokról, hálózati médiaszerverekről és az eszközkönyvtárból Wi-Fi-n keresztül bármilyen kompatibilis termékhez az Onkyo Music Control alkalmazás segítségével iPad, iPhone és Android okostelefonokra/tabletekre. A DTS Play-Fi képes szinkronizálni a zenét minden szobában. A család minden tagja saját eszközével hallgathatja zenéjét egy szobában vagy csoportban. A DTS Play-Fi lehetővé teszi egy átfogó többszobás ökoszisztéma felépítését, amely gyakorlatilag minden igényt kielégít.

Smart home kompatibilitás hangvezérléssel

Az Onkyo TX-RZ50 9.2 csatornás 8K SMART AV vevőegység könnyen integrálható a meglévő intelligens otthon ökoszisztémába, beleértve az Apple Airplay-t, az Alexát, a Google alkalmazásokat... Egy nagy teljesítményű és kompatibilis hálózati eszközt kapsz, amely zökkenőmentesen tud működni egy multi-room ökoszisztémában.

Kétirányú Bluetooth
Ez az Onkyo AVR képes hangot küldeni és fogadni Bluetooth technológián keresztül. SBC- vagy AAC-kodekekkel streamelj telefonodról az AV egységre, vagy továbbítsd az erősítőn keresztül lejátszott hangot kompatibilis vezeték nélküli fejhallgatókra SBC, aptX ™ vagy aptX HD kodekekkel, beleértve a 24 bites hangot aptX HD-n keresztül. A Bluetooth legújabb generációjának továbbfejlesztett adatátviteli képességei tiszta és megbízható hangvisszaadást biztosítanak, így kedvenc dalaidat úgy hallgathatod, ahogyan azt a zeneszerző megalkotta.

Diszkrét zóna, 2 HDMI kapcsolás
Állíts be különböző Ultra HD szórakozási lehetőségeket akár 8K60 felbontással két különböző helyiségben Onkyo-val. Nézz filmet, míg a gyerekek rajzfilmeket néznek a szobájukban.*


*A 8K/60 Hz csak az 1. zónára érvényes, A 2. zónára csak 4K/120 Hz felbontást produkál, ha két külön HDMI-forrást használnak.

Adatok, termék jellemzők
Beépített DAC modul
van
Bluetooth kapcsolat
Bluetooth aptX HD
Bluetooth fejhallgató jelátvitel
Bluetooth fejhallgató jelátvitel
Direktforrás-kapcsoló
Direktforrás-kapcsoló
Elalváskapcsoló
Elalváskapcsoló
FM tuner
FM tuner
Hangvezérlés
Hangvezérlés
Késznléti üzemmód (stand by)
Késznléti üzemmód (stand by)
Hálózati lejátszás
Hálózati lejátszás
Némítás kapcsoló
Némítás kapcsoló
Vezérlés telefonos applikációval
Vezérlés telefonos applikációval
Audio Return csatorna (eARC)
Audio Return csatorna (eARC)
Digitális Jelprocesszor (DSP)
Digitális Jelprocesszor (DSP)
Dolby Atmos 3D dekóder
Dolby Atmos 3D dekóder
Dolby Height Virtualization
Dolby Height Virtualization
DTS-X dekóder
DTS-X dekóder
IMAX Enhanced
IMAX Enhanced
Bemérő mikrofon
Bemérő mikrofon
4K jeltovábbítás
4K jeltovábbítás
8K jeltovábbítás
8K jeltovábbítás
Előerősített kimenet a 2. zóna számára
Előerősített kimenet a 2. zóna számára
Többcsatornás sztereó üzemmód
Többcsatornás sztereó üzemmód
Független, egyenlő erősítésű erősítő-fokozatok (csatornák)
9
Párbeszéd-kiemelés
Párbeszéd-kiemelés
Szobaakusztikai optimalizálás
AccuReflex
Dirac Live szobakorrekció
Dirac Live szobakorrekció
Szabályozható keresztváltó frekvencia
Szabályozható keresztváltó frekvencia
Dolby Vision
Dolby Vision
HDR
HDR10+
Képernyőn megjelenő menü (OSD)
Képernyőn megjelenő menü (OSD)
Videojel felkonvertálás
8K, 4K
Automatikus kikapcsolás
Automatikus kikapcsolás
Hangvezérlés
Hangvezérlés
HDMI jelátvitel készenléti módban
HDMI jelátvitel készenléti módban
Beállítás asszisztens
Beállítás asszisztens
Lecsatlakoztatható tápkábel
Lecsatlakoztatható tápkábel
Hálózati platform
DTS Play-Fi®
AirPlay 2 kapcsolat
AirPlay 2 kapcsolat
Multiroom funkció
Multiroom funkció
WiFi kapcsolat
WiFi kapcsolat
DLNA kapcsolat
DLNA kapcsolat
Internetrádió
Internetrádió
Deezer
Deezer
Spotify Connect
Spotify Connect
Tidal
Tidal
Egyéb stream források
Egyéb stream források
FM vétel
FM vétel
Automatikus és manuális hangolás/tárolás
Automatikus és manuális hangolás/tárolás
RDS (rádió adat szolgáltatás) vétel
RDS (rádió adat szolgáltatás) vétel
RadioText funkció
RadioText funkció
Tárolható adók száma
40
Analóg RCA audio bemenet/kimenet
6 + 1 (phono)/-
HDMI csatlakozó
HDMI csatlakozó
HDMI csatlakozók száma
7 be / 1 ki (eARC) + 1 (Sub/Zone)
Komponens bemenet/kimenet
1/-
Ethernet csatlakozó
Ethernet csatlakozó
Digitális optikai bemenet/kimenet
1/-
Digitális koaxiális bemenet/kimenet
1/-
Phono bemenet
MM
Aktív mélysugárzó-kimenet
Aktív mélysugárzó-kimenet
USB-A csatlakozó
USB-A csatlakozó
Fejhallgató-kimenet
Fejhallgató-kimenet
Hangfal-csatlakozó
9 pár szabvány banán/szorítós
Előerősítő-kimenetek
5.2
Analóg Multi Zone kimenet
Analóg Multi Zone kimenet
Multi Zone video kimenet
2
Frekvencia-átvitel
10 - 100 000 Hz
Kimenő teljesítmény
9 x 250 Watt (6 ohm, 1 kHz, 10% THD, 1-ch)
Jel-zaj viszony
106 dB (Line, IHF-A), 80 dB (Phono, IHF-A)
Teljes harmonikus torzítás
0.08 %
Impedancia
4 - 16 Ohm
Távvezérlő elemekkel
Távvezérlő elemekkel
Használati utasítás
Használati utasítás
Teljesítmény-felvétel (üzemi/készenléti)
850/0.1
Tömeg (csomagolás nélkül)
17 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
570 x 335 x 490 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Onkyo
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek