Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Leak Sandwich 150 hangfal - dió
Leak Sandwich 150 hangfal - dió
459 900 Ft / pár

Leak Sandwich 150 hangfal - dió

Leak Sandwich 150 hangfal - dió
Leak Sandwich 150 hangfal - dió
Leak Sandwich 150 hangfal - dió
Leak Sandwich 150 hangfal - dió
Leak Sandwich 150 hangfal - dió
Leak Sandwich 150 hangfal - dió

A legendás LEAK márka termékportfóliójának legújabb darabja.
2-utas, állványra helyezhető hangsugárzó, Ajánlott erősítő teljesítmény: 25 - 150 Watt, Frekvencia-tartomány: 44 - 26 000 Hz


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Szín
dió
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
459 900 Ft / pár
Részletek

A Leak Sandwich 150 és 250 hangsugárzói az innováció csúcsa, amely 1961-ben kezdődött az eredeti Leak Sandwich-el.
A LEAK a technológiai fejlesztéseket a hagyományok legnagyobb tiszteletben tartásával valósította meg, folyamatosan arra törekedve, hogy a legmagasabb minőségű hangreprodukciós terméket készítsen, amelyek minden igényes audiofil számára elérhetőek.

Jelentős hangszóró találmány
A műsorszórás és a felvétel története során bizonyos kivételes fejlemények a hangvisszaadás fejlődésének mérföldkövévé váltak.
Az egyik ilyen mérföldkő volt a világ legelső alacsony torzítású erősítője – a híres eredeti Leak Point One, 1945-ben.

Egy másik úttörő nagy áttörés a fantasztikusan merev Leak szendvicskúpos membrán feltalálása jelentette – amely bizonyíthatóan nagy szilárdságú volt, és sokszor merevebb is, mint a korabeli hagyományos kúpformák.
Az újítás hatásának megértéséhez emlékeznünk kell arra, hogy az alacsony torzítás eléréséhez a hangszóró membránjának vagy kúpjának mozgásának a lehető legpontosabban követnie kell a hangtekercsére adott jelek hullámformáját.
Az áram azon képessége, hogy pontosan kövesse ezeket az impulzusokat, a kúpszerelvény könnyűségétől és merevségétől függ.
Sok hagyományos kúp: papír, impregnált szövet, műanyag, alumínium stb. általában alacsony merevséggel rendelkezik.
Ez azt eredményezi, hogy a kúp lényegesen nagyobb területei rezegnek mozgás közben, amit a hangtekercs nem irányít.

Ezek az ellenőrizetlen érzelmek tranzit „másnaposságot”, amplitúdótorzulást (csúcsok és mélypontok a frekvenciamenetben) és intermodulációs torzulást (a hamis hangok egyértelműségének hiánya) okoznak.
Ezek a hiányosságok szinte minden, hagyományos kónuszos direkt radiátoros hangsugárzó rendszerben rejtőznek, költségtől függetlenül.
Mindezeket a hiányosságokat kiküszöböli a Leak Sandwich konstrukció!

Az eredetileg 1961-ben bemutatott Sandwich mérnöki és tervezési elveit alkalmazva és most, újra bevezetve és újratervezve a modern kor tanulságaival, az új Leak Sandwich kúp a külső felületek (ahol a legnagyobb a feszültség) merev alumínium borításából áll, amely a polimetakrilimid (PMI) alapú szerkezeti hab vastag magjához van kötve. 
A legmegfelelőbb anyagok optimális arányban és elrendezésben alkalmazott, precízen megtervezett felhasználása óriási merevséget ad.

Ez azt jelenti, hogy a Leak Sandwich kúp reprodukálja a hangtekercsre adott jelet, teljesen mentes a mechanikai töréstől és a kapcsolódó torzulásoktól. Az eredmény egy rendkívül sima frekvenciaválasz, amely mentes a heves csúcsoktól vagy mélypontoktól egy nagyon széles frekvenciatartományban, ami kiváló, átmeneti válaszreakciót jelez.
Gyakran nem ismerik fel kellőképpen, hogy a hangszóróház (a szekrény) milyen mélyen befolyásolja az általános akusztikai teljesítményt.
Tervezése nagyfokú elektroakusztikus ismereteket igényel, mint maguknak a motoregységeknek a tervezése.
Az új Leak Sandwich szekrény az eredeti óta 60 éves technológiai fejlődés előnyeit élvezi.

A szerkezet MDF és kompozit lemez összetételéből áll, így egy második „szendvics” referenciaként szolgál, a lapok rétegzettek az optimális szekrényszilárdság érdekében.
Míg az új szekrény az intelligens merevítést ötvözi ezzel a „szendvics” anyaggal, megőriz egy sajátos első-hátsó merevítést is, a hátul található jól látható, süllyesztett csavarral – ez az eredeti modell híres tulajdonsága.

Csakúgy, mint a nagy sikerű Leak Stereo 130 és 230 integrált erősítő modellek, az új Leak Sandwich 150 hangszórómodell is megőrzi a visszafogott, klasszikus Leak stílust. A pazar diófa, valódi fa furnérral díszített szekrény alumínium kárpitbetéttel van díszítve, amely a vezetőburkolatok és a kúp anyagok példás szabványaihoz illeszkedik.
A dekoratív rácsszövetet úgy választották ki, hogy illeszkedjen a klasszikus Leak stílushoz, a maximális akusztikai átlátszóság érdekében.

Az éles szemek azt is észreveszik, hogy az új Leak Sandwich 150 tökéletesen illeszkedő párokban kerül forgalomba.
A Leak Sandwich 150 esetében nagyfrekvenciás meghajtót fejlesztettek ki, amely egy csillapított hátsó kamrát tartalmaz, amely elnyeli a kupola hátuljáról érkező kimenetet.
Ez az újítás nemcsak elszigeteli a nagy frekvenciás hangszóró egységet a hangfal többi részétől, hanem további előnye, hogy csökkenti a magas hangszóró egység rezonanciafrekvenciáját.

Ha a rezonanciafrekvenciát a keresztezési tartomány alá vesszük, azt jelenti, hogy a mély-, közép- és magas frekvenciák hallható spektruma összeáll a részletek és a harmonikusok további dimenziójával, kiküszöbölve a magas frekvenciák definíciójának kemény módosítását.
Ezt a "varrást" a legmagasabb szintű crossover(keresztváltó) hajtja végre, amelyet több ezer órányi hallgatás során fejlesztettek ki, nem csak szimulációval, ahogyan az a modern hangszórótervezés általános tendenciája.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
25 - 150 Watt
Frekvencia-átvitel
44 - 26 000 Hz
Érzékenység
86,5 dB/1W@1m
Impedancia
6 Ohm
Magassugárzó
30 mm textil dóm
Mély-/középsugárzó
170 mm alumínium-habmagos szendvicskúp
Keresztváltó-frekvencia
2 400 kHz
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Fafurnér
Rendszer
2-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Tömeg (csomagolás nélkül)
12.3 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
250 x 415 x 290+25 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Leak
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek