Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Indiana Line Tesi 241 hangfal - dió
Indiana Line Tesi 241 hangfal - dió
Eredeti ár: 109 980 Ft / pár 
Akciós ár: 87 990 Ft / pár
20

Indiana Line Tesi 241 hangfal - dió

Indiana Line Tesi 241 hangfal - dió
Indiana Line Tesi 241 hangfal - dió
Indiana Line Tesi 241 hangfal - dió
Indiana Line Tesi 241 hangfal - dió
Indiana Line Tesi 241 hangfal - dió

2-utas, bass-reflex, állványra vagy polcra helyezhető hangfal, Ajánlott erősítő teljesítmény: 30 - 80 Watt, Frekvencia-átvitel: 58 - 22 000 Hz, Legfejebb 12 nm-es szobákba ajánlott


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
Eredeti ár: 109 980 Ft / pár 
Akciós ár: 87 990 Ft / pár
Kezdete: 2024.05.07   A készlet erejéig!
Kedvezmény 20
Megtakarítás 21 990 Ft
Részletek

Indiana Line Tesi 241

A könnyű és kompakt Indiana Line Tesi 241 hangsugárzók hasznosak lesznek effekt hangsugárzóként egy házimozi rendszerben. Azonban semmi sem akadályozza meg, hogy egy megfelelő erősítővel kombinálva kompakt sztereó installációkban is használhassa őket.

Az Indiana Line az audió ipar egyik legfontosabb olasz márkája. Kínálatában klasszikus és installációs hangsugárzók egyaránt szerepelnek. Az Indiana Line hagyományai 1977-ig nyúlnak vissza. A márkának dolgozó mérnökök és tervezők célja mindig is a legmagasabb minőségű kivitelezés és ezzel egyidejűleg az alkatrészek ésszerű felhasználása volt. Ez tette lehetővé, hogy olyan hangzásbeli tulajdonságokat érjenek el, amelyek messze meghaladják a hasonló árkategóriában kapható konkurens konstrukciók által elért paramétereket.

Klasszikus és időtlen dizájn
Az Indiana Line Tesi 241 modell klasszikus és modern, lekerekített élekkel rendelkező háza az olasz stílus igazi esszenciája. A hangsugárzó tartós és esztétikus vinil borítással készült. Világos diófa vagy fekete tölgyfa színben kapható. Az Indiana Line Tesi sorozat hangsugárzóinak univerzális és időtlen dizájnja a Tesi 241 polchangfalat tökéletesen alkalmassá teszi bármilyen helyiségbe, függetlenül az elrendezéstől. Ez a modell nemcsak jól néz ki, hanem teljes és rendkívül kiforrott hangzással is meglep, amely árkategóriájában páratlan.

Kompakt könyvespolc hangsugárzó
Az Indiana Line Tesi 241 egy könnyű és kompakt 2 utas könyvespolc hangsugárzó 26 mm-es dóm magas és 120 mm-es mély/középsugárzóval. A hátrafelé irányuló basszusreflex-nyílás segít ennek a kompakt hangsugárzónak abban, hogy a falhoz közelebb helyezve hatékonyabban adja vissza a mély basszusokat. Emellett a bass-reflex rendszer mély és dinamikus basszust tesz lehetővé, ami ritmust és energiát ad a zenének.
A hangsugárzót kisebb, legfeljebb 12 m2-es helyiségekbe tervezték. Különösen hasznos lehet többek között effekt hangszóróként, valamint sztereó szettben a TV hangjának kihangosítására (megfelelő erősítővel működtetve) vagy mikro hangrendszerek hangsugárzójaként, polcra vagy könyvespolcra helyezve. A Tesi 241 modell impedanciája 4-8 ohm között van, a meghajtásához szükséges ajánlott erősítő teljesítmény 30-80 W.

Kifinomult, tiszta hangzás
A mélysugárzó megfelelően formázott membránja polipropilén és csillám keverékéből készült, ami a membránnak a legapróbb hangzásbeli részletek rendkívül pontos reprodukálásához szükséges merevséget kölcsönöz. A középre helyezett, fix fáziskúp biztosítja a középfrekvenciák széles szórását, gazdagon telítve velük a hallgatóteret. A neodímium mágnessel és radiális hátsó kamrával ellátott selyem dóm magassugárzó speciális profilú elülső részen, a középsugárzóhoz a lehető legközelebb helyezkedik el. Nyitott és tiszta magas hangokat kínál, a legmagasabb oktávban szikrázó finomsággal, miközben tökéletesen illeszkedik a Tesi 241-ben használt mély/középsugárzóhoz. Érdemes hangsúlyozni, hogy a magassugárzó frekvencia szűrőjében kizárólag légmagos tekercseket és fóliakondenzátorokat használnak. Ez befolyásolja a Tesi hangjának kifinomultságát a konkurens hangszórókhoz képest.

 

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
30 - 80 Watt
Frekvencia-átvitel
58 - 22 000 Hz
Érzékenység
90 dB/1W@1m
Impedancia
4 - 8 Ohm
Magassugárzó
26 mm selyem dóm
Mély-/középsugárzó
120 mm polipropilén és csillám keverék
Keresztváltó-frekvencia
2 700 Hz
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
2-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Tömeg (csomagolás nélkül)
2.5 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
140 x 245 x 180 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Indiana Line
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek