Ügyfélszolgálat, tanácsadás +3612790098  Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.               Kérjük, hogy demóra, tanácsadásra mindenképpen jelentkezzen be!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Indiana Line DJ 308 hangfal
Indiana Line DJ 308 hangfal
81 990 Ft / db

Indiana Line DJ 308 hangfal

Indiana Line DJ 308 hangfal
Indiana Line DJ 308 hangfal
Indiana Line DJ 308 hangfal
Indiana Line DJ 308 hangfal
Indiana Line DJ 308 hangfal

3-utas, bass-reflex, állványra vagy polcra helyezhető hangfal, Ajánlott erősítő teljesítmény: 30 - 140 Watt, Frekvencia-átvitel: 40 - 22 000 Hz, Legfejebb 25 nm-es szobákba ajánlott

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
Rendelj itt!
Ingyen szállítjuk!
81 990 Ft / db
Részletek

Indiana Line DJ 308

Az Indiana Line az audió ipar egyik vezető olasz márkája, melynek hagyományai 1977-ig nyúlnak vissza. Az Indiana Line kínálatában hagyományos és installációs hangsugárzókat egyaránt megtalál. Az optimalizált gyártási folyamat és az alkatrészek racionális felhasználása megkülönbözteti ezt a márkát a konkurens megoldásoktól az átlagon felüli kivitelezési és hangminőséggel.

DJ sorozat - szabadítsa fel a jó hangenergiát

A DJ sorozat hatékony és energiával teli Indiana Line hangsugárzói a huszadik század jó öreg 80-as éveire utaló dizájnjukkal gyönyörködtetnek. Ugyanakkor a kortárs zene lejátszására lettek megalkotva - energikus, hangzásbeli részletekben gazdag és dinamikusan változatos. Csatlakoztassa őket egy erősítőhöz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőlük - modern, erőteljes és tiszta hangzást.

Teljesítmény az alkatrészek minőségében

A DJ 308 egy 3-utas hangszóró 230 mm-es mélysugárzóval és 135 mm-es középsugárzóval, fáziskorrektorral. A kettős bass-reflex cső erőteljes basszusnyomást generál, hallható zaj vagy kompresszió nélkül. A bass-reflex nyílások az előlapon találhatók, ami jelentősen megkönnyíti a hangsugárzó elhelyezését. A hangsugárzó akár falhoz vagy sarokba is elhelyezhető a hangminőség romlása nélkül. A mély- és középsugárzók fröccsöntött polipropilén membránokat és széles gumiperemeket használnak, hogy ne korlátozzák a hangszórók hosszú útját.
A neodímium mágnessel, radiális hátsó kamrával és selyem dómmal ellátott magassugárzó egységet egy speciális hullámvezető kialakítás is segíti, amely fenomenális poláris szórást biztosít és növeli a hangszóró hatékonyságát. Mi több, a hangsugárzó kiváló minőségű keresztváltóval és hangsugárzó csatlakozásokkal van felszerelve.

Válassza ki az ideális paramétereket

Az Indiana Line DJ 308 erősítő terhelési impedanciája 4 - 8 ohm között van, és magas hatékonyság jellemzi, amely 93 dB (2,83 V / 1 m). A hangsugárzó meghajtásához használt erősítő teljesítményének 30 és 140 W között kell lennie.
A DJ 308 a 230 mm-es mélysugárzóból áradó sok energiával garantálja az erős ütemet és a basszus teljes, szinte fizikai érzetét. A középsugárzó viszont a magassugárzóval együtt még egy nagy teret is képest megtölteni hangerővel. A hangsugárzót elsősorban nagy alapterületű helyiségekbe ajánljuk, tökéletes megoldásként a zenehallgatáshoz, például egy tánciskolában vagy egy edzőteremben. A DJ 308 fekete kőris vinyl borítással és gyönyörű old-school dizájnnal rendelkezik.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
30 - 140 Watt
Frekvencia-átvitel
40 - 22 000 Hz
Érzékenység
93 dB/1W@1m
Impedancia
4 - 8 Ohm
Magassugárzó
26 mm selyem dóm
Középsugárzó
135 mm polipropilén kónusz
Mélysugárzó
230 mm polipropilén kónusz
Keresztváltó-frekvencia
500, 3 500 kHz
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Vinyl
Rendszer
3-utas
Felépítés
első bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Tömeg (csomagolás nélkül)
9.5 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
285 x 550 x 270 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Indiana Line
Min. rendelhető mennyiség
2 db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek