Ügyfélszolgálat, tanácsadás +3612790098  Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.               Kérjük, hogy demóra, tanácsadásra mindenképpen jelentkezzen be!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
13

Inakustik Star Y sub mélynyomó kábel - 7.5 m

Inakustik Star Y sub mélynyomó kábel - 7.5 m
Inakustik Star Y sub mélynyomó kábel - 7.5 m

Szóljon ütősebben a mélyládája az Y összekötéssel!
7.5 méteres Y kábel aktív mélynyomóhoz, 6 mm2 átmérőjű vezető rézkábel, 24 karátos aranyozott RCA-RCA csatlakozófejek, Alacsony jelveszteség és sűrű szövésű árnyékolás, Rugalmas, hajlékony konstrukció, Y konstrukció - akár +6 dB hangerő

Garancia idő
12 hónap
Elérhetőség
2-4 munkanap
Most sajnos nem kapható.
Eredeti ár: 14 900 Ft / db 
Akciós ár: 12 900 Ft / db
Kezdete: 2023.05.18   A készlet erejéig!
Kedvezmény 13
Megtakarítás 2 000 Ft
Részletek

Több, mint 20 év tapasztalat és hozzáértés a hifi világában... Ez az, amiért az Inakustik ilyen előkelő helyet foglal el az audió kábelek rangsorában. Mindez köszönhető a saját technológiáknak és a németországi gyárban történő termelésnek. Céljuk az, hogy a zenehallgatás a legélvezetesebb és legörömtelibb lehessen. Fejlesztéseik közben semmit sem hagytak figyelmem kívül, míg folyamatosan javítják a hifi rendszerek hangminőségét és egyre közelebb hozzák azok hangját az eredeti hangzáshoz. Az Inakustik Star mélyláda kábel vastag vezető szállal lett ellátva, a nem kívánatos külső zavarok ellen sűrű szövésű árnyékolás véd, így biztosítva a zaj- és veszteségmentes jel továbbítását. 24 karátos arany bevonatú érintkezői javítják a jelátvitel minőségét, minimalizálva a felületi ellenállást. Kifejezetten aktív mélyládak csatlakoztatásához ajánlott.

Adatok, termék jellemzők
Kábel keresztmetszet (Ø)
6 mm
Vezető szál anyaga
oxigénmentes réz
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Inakustik
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!