Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
22

Inakustik Premium Y sub mélynyomó kábel - 3 m

Inakustik Premium Y sub mélynyomó kábel - 3 m
Inakustik Premium Y sub mélynyomó kábel - 3 m

Prémium sub kábel lenyűgözően magas réztartalommal az erőteljes hangzás érdekében, Y összekötéssel.
3 méteres, prémium minőségű méteres Y kábel aktív mélynyomóhoz, 6 mm2 átmérőjű nagy tisztaságú oxigénmentes vezető rézkábel, Tömör fém RCA dugók, 24 karátos aranyozott érintkező felületek, Alacsony jelveszteség és sűrű szövésű kettős árnyékolás, Y konstrukció - akár +6 dB hangerő, A kettős csatlakozót kell a mélyláda L-R bementére csatlakoztatni!


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
2-4 munkanap
Kábel hossz
3 méter
Nem rendelhető.
Keresett termék!
Eredeti ár: 17 990 Ft / db 
Akciós ár: 13 990 Ft / db
Kezdete: 2024.05.07   A készlet erejéig!
Kedvezmény 22
Megtakarítás 4 000 Ft
Részletek

Több, mint 20 év tapasztalat és hozzáértés a hifi világában... Ez az, amiért az Inakustik ilyen előkelő helyet foglal el az audió kábelek rangsorában. Mindez köszönhető a saját technológiáknak és a németországi gyárban történő termelésnek. Céljuk az, hogy a zenehallgatás a legélvezetesebb és legörömtelibb lehessen. Fejlesztéseik közben semmit sem hagytak figyelmem kívül, míg folyamatosan javítják a hifi rendszerek hangminőségét és egyre közelebb hozzák azok hangját az eredeti hangzáshoz. Az Inakustik Premium mélyláda kábel vastag vezető szállal lett ellátva, a nem kívánatos külső zavarok ellen sűrű szövésű kettős árnyékolás véd, így biztosítva a zaj- és veszteségmentes jel továbbítását. 24 karátos arany bevonatú érintkezői javítják a jelátvitel minőségét, minimalizálva a felületi ellenállást. Kifejezetten aktív mélyládak csatlakoztatásához ajánlott.

Adatok, termék jellemzők
Kábel keresztmetszet (Ø)
6 mm
Vezető szál anyaga
oxigénmentes réz
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Inakustik
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!