Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Denon AVR-X1800H 7.2 8K házimozi rádióerősítő
Denon AVR-X1800H 7.2 8K házimozi rádióerősítő
Eredeti ár: 269 990 Ft / db 
Akciós ár: 229 900 Ft / db
15

Denon AVR-X1800H 7.2 8K házimozi rádióerősítő

Denon AVR-X1800H 7.2 8K házimozi rádióerősítő
Denon AVR-X1800H 7.2 8K házimozi rádióerősítő
Denon AVR-X1800H 7.2 8K házimozi rádióerősítő
Denon AVR-X1800H 7.2 8K házimozi rádióerősítő

8K házimozi rádióerősítő - Dolby Atmos, DTS:X, DTS Virtual:X, Dolby Vision.
8k-s AV készülék - 7 x 120 Watt teljesítmény (6 Ohm), Dolby Atmos, DTS:X, Dolby True HD és DTS HD Master dekóderek, Automatikus hangsugárzó beállítás bemérőmikrofonnal (Audyssey MultiEQ XT), WiFi, DLNA, Internetrádió, Tidal, Spotify, Bluetooth, Heos, AirPlay 2, Dolby Vision, HDMI csatlakozók HDCP 2.3 támogatással, 8K/60 Hz és 4k/120 Hz Jeltovábbítás; ECO üzemmód, hangvezérlő kompatibilitás, eARC támogatás, Bluetooth jeltovábbítás

 


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
3-4 munkanap
Szín
fekete
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
Eredeti ár: 269 990 Ft / db 
Akciós ár: 229 900 Ft / db
Kezdete: 2024.06.14   A készlet erejéig!
Kedvezmény 15
Megtakarítás 40 090 Ft
Részletek

A nappaliból a koncertterembe
Egy nagyszerű házimozihoz még jobb szív kell. Lehetőleg 3D hanggal, 7.2 csatornával és beépített HEOS® rendszerrel

Dolby Atmos
Érezze a Dolby Atmos minden dimenzióját. Frissítse házimoziját 5.1.2-es hangszóró-beállítással, hogy teljesen magával ragadó 3D-s hangélményt szabadítson fel a Dolby Atmos tartalomból. A Dolby Surround upmixer az összes hangszórót bekapcsolja, hogy 3D hangérzetet keltsen a régi tartalomból. A Dolby Atmos Height Virtualization Technology 5.1.2-es rendszer nélkül is a felső hangzás érzését kelti. Élvezheti az Apple Music, az Amazon Music HD és a TIDAL, valamint egy kompatibilis streaming eszközön elérhető Dolby Atmos zeneszámokat is.

DTS:X
A DTS:X magával ragadó hangtartalom oda helyezi a hangot, ahol az a térben természetesen előfordulna, élethű, többdimenziós hangot hozva létre. A DTS Neural:X upmixer jobb elmélyülést és fokozott valósághűséget kínál a régi tartalmak számára. A DTS Virtual:X magával ragadó hangot biztosít magassági csatornák nélkül, virtuális magassági effektusokat hozva létre 7.1, 5.1 vagy 2.1 hangszórókon.

HDMI-csatlakozás ARC/eARC-vel
Támogatja a legújabb technológiát az összes HDMI bemeneten és kimeneten. Az ARC (Audio Return Channel) vagy az eARC (Enhanced Audio Return Channel) egyszerűvé teszi a TV hangjának lejátszását az AV-vevőn keresztül, egyetlen HDMI-csatlakozással. Az eARC HD és 3D hangátvitelt biztosít, mint például a Dolby TrueHD, a DTS HD Master Audio és a Dolby Atmos, míg az ARC a hagyományos 5.1 csatornás hangformátumokra vagy PCM-re korlátozódik.

8K/HDCP 2.3
Élvezze az eredeti 8K képminőséget 8K tévéjén vagy kivetítőjén. Támogatja a 4K tartalom 8K áthaladását és 8K felskálázását. Támogatja a HDCP 2.3-at, a legújabb másolásvédelmi szabványt, a nyugalom érdekében a másolásvédett tartalom streamelésekor.

Ragyogó színek a HDR 10+-tól
Támogatja a HDR-t (High Dynamic Range), a HLG-t (Hybrid Log Gamma), valamint a Dynamic HDR-t és a HDR10+ áthaladást. A HLG HDR technológiát kínál a sugárzott tartalom helyett. Mind a Dynamic HDR, mind a HDR10+ dinamikus metaadatokat használ az árnyékok és a csúcsfények optimalizálásához, ahogy a képernyő változik.

Dolby Vison
A Dolby Vision egy lenyűgöző HDR képalkotási technológia, amely rendkívüli színeket, kontrasztot és fényerőt kölcsönöz a képernyőnek. Kompatibilis a Dolby Visionnal, így élvezheti a Dolby Vision tartalmat kompatibilis forráseszközről és TV-ről.

Következő generációs játék
Támogatja a változó frissítési gyakoriságot (VRR), a gyors képkockaátvitelt (QFT) és az automatikus alacsony késleltetési módot (ALLM) a zökkenőmentes, késésmentes játékélmény érdekében, ha kompatibilis játékeszközökhöz csatlakozik.

HEOS ® Built-in
A HEOS® beépített technológiával streamelheti kedvenc zenéit vezeték nélkül a Spotify, a Tidal, az Amazon Music HD, az AirPlay 2, a Bluetooth és egyebek segítségével. Élvezze a TuneIn által támogatott internetes rádiózás világát. Adjon hozzá Denon Home hangszórókat, hogy megosszon zenét háza további szobáiban, és vezérelje mindezt a HEOS alkalmazással. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon más dalt minden csatlakoztatott helyiséghez.

Airplay 2 és Apple Siri Voice Control
Használja az AirPlay 2-t Apple zenék vezeték nélküli streameléséhez az AV-vevőre, vagy csoportosítson más AirPlay-kompatibilis hangszórókkal, hogy zenével töltse meg otthonát.

Működik az Amazon Alexával
Irányítsd AV-vevődet kihangosítva az Amazon Alexával és a hangoddal. Állítsa be a hangerőt, ugorjon a következő számra, váltson bemeneteket a különböző médialejátszókhoz, és még sok más – „Csak kérdezzen”. Töltse le az ingyenes HEOS Home Entertainment Skill alkalmazást az Amazon Alexa hangutasítások engedélyezéséhez. Alexa alkalmazást és Amazon Echo-t, Dot-ot vagy ennek megfelelőt igényel. A funkciók elérhetősége régiónként eltérő.

Nagy felbontású audio támogatás
Élvezze a kiváló hanghűséget kedvenc nagyfelbontású hangsávjaival. A támogatott formátumok az ALAC, FLAC és WAV 192 kHz/24 bitig. A 2,8/5,6 MHz-es DSD fájlokkal is kompatibilis. HD audio műsorszámok lejátszása USB-meghajtóról vagy más csatlakoztatott meghajtóról hálózaton keresztül vagy Amazon Music HD-ről előfizetéssel. A hagyományos MP3 és WMA fájlok is támogatottak.

Bluetooth audio adó
Párosítsa kedvenc Bluetooth fejhallgatóját AV-vevőjével, hogy továbbra is hallgathassa kedvenc zenéit, filmjeit vagy TV-műsorait éjszaka. Egyszerre is lejátszhat hangot a hangszórókon és a Bluetooth fejhallgatón. Ha van egy családtagja vagy egy barátja, aki hallássérült, akkor ezt a beállítást javasoljuk. Egyszerre egy pár fejhallgatót csatlakoztathat.

Több forrásból, több szobából
Ha egy második szobában lévő hangszórópárt csatlakoztat az AV-vevőhöz, 5.1 csatornás térhatású hangzást élvezhet a fő szobában, és külön forrást vagy zenefolyamot a második szobában, például az odúban vagy a teraszon. Ugyanazt a hangot is lejátszhatja mindkettőben, így otthonában mindenki élvezheti és buzdíthatja kedvenc csapatát vasárnap este, vagy ugyanazt a dalt hallgathatja mindkét szobában. Az AV-vevő támogatja a 2 forrású, 2 zónás hangot.

Denon beállítási asszisztens
A Denon Setup Assistant díjnyertes útmutatója egyszerű, világos utasításokat ad a kezdéshez. Csak csatlakoztassa az AV-vevőt a TV-hez, és kövesse a TV képernyőjén megjelenő utasításokat a hangszórók csatlakoztatásához, a hangsugárzók méréséhez és a forráseszközök csatlakoztatásához. A további kényelem érdekében az AV-vevő csatlakoztatásakor automatikusan átnevezi a HDMI-bemeneteket, vagy manuálisan is átnevezheti, ha Önnek kényelmes.

Audyssey szobakorrekciós technológia csomag
A Denon AV vevők az Audyssey EQ szoftvercsomagot használják az egyszerű, pontos beállításhoz és kalibráláshoz. A mellékelt Audyssey mérőmikrofonnal az Audyssey megméri a házimozi összes hangszóróját, és úgy hangolja az AV-vevőt, hogy a legsimább, legoptimálisabb általános zenei élményt nyújtsa szobájában. Ez az AV-vevő támogatja az Audyssey MultEQ szobakorrekciós technológiát. A többi támogatott Audyssey funkció a Dynamic EQ és a Dynamic Volume.

Audyssey MultEQ Editor alkalmazás
Még tovább léphet az Audyssey MultEQ Editor alkalmazással, amely „a motorháztető alá” lépve megtekintheti és beállíthatja a beállításokat a részletes hangoláshoz – lehetővé téve a hang pontosabb testreszabását a szobája konkrét problémáihoz, és a hangot személyes preferenciáihoz. . Ezzel az átfogó alkalmazással kihasználhatja az Audyssey MultEQ erejét, hogy teljes mértékben átvegye házimozijának hangját. Az alkalmazás megvásárolható az iOS és a Google Play áruházakban.

Denon AVR Remote alkalmazás
Ez az iOS vagy Android vezérlőalkalmazás lehetővé teszi az AV-vevő vezérlését, például a bemenetek, hangmódok, hangerő módosítását, a gyorskiválasztások tárolását és lekérését, az AVR állapotának, a bemeneti és kimeneti jelinformációk megjelenítését, az opcionális beállítások módosítását és így tovább. A HEOS zene kiválasztása után az AVR távoli alkalmazás automatikusan átvált a HOES alkalmazásra a két alkalmazás közötti zökkenőmentes működés érdekében.

Adatok, termék jellemzők
Audiofromátumok
MP3, WMA, WAV, MPEG 4/AAC, FLAC, ALAC
A+B hangsugárzó meghajtás
A+B hangsugárzó meghajtás
Beépített DAC modul
192 kHz/24 bit
Bluetooth kapcsolat
van
Bluetooth fejhallgató jelátvitel
Bluetooth fejhallgató jelátvitel
Direktforrás-kapcsoló
Direktforrás-kapcsoló
Elalváskapcsoló
Elalváskapcsoló
FM tuner
FM tuner
Hangvezérlés
Hangvezérlés
Késznléti üzemmód (stand by)
Késznléti üzemmód (stand by)
Hangszínszabályzó EQ
mély/magas
Hálózati lejátszás
Hálózati lejátszás
Némítás kapcsoló
Némítás kapcsoló
Phono előerősítő
MM
Pontmátrix kijelző
Pontmátrix kijelző
Elsötétíthető kijelző
Elsötétíthető kijelző
Vezérlés telefonos applikációval
Vezérlés telefonos applikációval
Audio Return csatorna (eARC)
Audio Return csatorna (eARC)
Digitális Jelprocesszor (DSP)
Digitális Jelprocesszor (DSP)
Dolby True HD dekóder
Dolby True HD dekóder
Dolby Atmos 3D dekóder
Dolby Atmos 3D dekóder
Dolby Height Virtualization
Dolby Height Virtualization
DTS dekóder
DTS dekóder
DTS-X dekóder
DTS-X dekóder
DTS HD Master dekóder
DTS HD Master dekóder
DTS Neural-X dekóder
DTS Neural-X dekóder
DTS Virtual-X dekóder
DTS Virtual-X dekóder
Bemérő mikrofon
Bemérő mikrofon
Hangzásjavító rendszer tömörített zenékhez
Hangzásjavító rendszer tömörített zenékhez
Mélyhang kiterjesztés
Mélyhang kiterjesztés
4K jeltovábbítás
4K jeltovábbítás
8K jeltovábbítás
8K jeltovábbítás
Előerősített kimenet a 2. zóna számára
Előerősített kimenet a 2. zóna számára
Többcsatornás sztereó üzemmód
Többcsatornás sztereó üzemmód
Független, egyenlő erősítésű erősítő-fokozatok (csatornák)
7
Kettős erősítés funkció
Kettős erősítés funkció
Párbeszéd-kiemelés
Párbeszéd-kiemelés
Szobaakusztikai optimalizálás
Audyssey MultEQ XT, Dynamic EQ, Dynamic Volume
Szabályozható keresztváltó frekvencia
Szabályozható keresztváltó frekvencia
Deep Color kompatibilitás
Deep Color kompatibilitás
Dolby Vision
Dolby Vision
HDR
HDR10+
Képernyőn megjelenő menü (OSD)
Képernyőn megjelenő menü (OSD)
Videojel felkonvertálás
8K, 4K
Automatikus kikapcsolás
Automatikus kikapcsolás
Hangvezérlés
Hangvezérlés
HDMI jelátvitel készenléti módban
HDMI jelátvitel készenléti módban
HDMI Control (CEC)
HDMI Control (CEC)
Beállítás asszisztens
Beállítás asszisztens
ECO üzemmód
ECO üzemmód
Diszkrét teljesítményerősítő-felépítés
Diszkrét teljesítményerősítő-felépítés
Húzott alumínium hűtőbordák
Húzott alumínium hűtőbordák
Lecsatlakoztatható tápkábel
Lecsatlakoztatható tápkábel
Rövid jelutak a bemenetek és kimenetek között
Rövid jelutak a bemenetek és kimenetek között
Szeparált áramkörök
Szeparált áramkörök
Válogatott alkatrészek
Válogatott alkatrészek
Hálózati platform
Heos
AirPlay 2 kapcsolat
AirPlay 2 kapcsolat
Multiroom funkció
Multiroom funkció
WiFi kapcsolat
WiFi kapcsolat
DLNA kapcsolat
DLNA kapcsolat
DSD lejátszás
DSD lejátszás
Internetrádió
Internetrádió
Deezer
Deezer
Spotify Connect
Spotify Connect
Tidal
Tidal
Egyéb stream források
Egyéb stream források
FM vétel
FM vétel
Automatikus és manuális hangolás/tárolás
Automatikus és manuális hangolás/tárolás
RDS (rádió adat szolgáltatás) vétel
RDS (rádió adat szolgáltatás) vétel
RadioText funkció
RadioText funkció
Analóg RCA audio bemenet/kimenet
2 + 1 (phono)/-
HDMI csatlakozók száma
6 bemenet / 1 kimenet
Ethernet csatlakozó
Ethernet csatlakozó
Digitális optikai bemenet/kimenet
2/-
Phono bemenet
MM
Aktív mélysugárzó-kimenet
Aktív mélysugárzó-kimenet
USB-A csatlakozó
USB-A csatlakozó
Fejhallgató-kimenet
Fejhallgató-kimenet
Hangfal-csatlakozó
7 pár szabvány banán/szorítós
Előerősítő-kimenetek
2 db aktív mélynyomó
Frekvencia-átvitel
10 - 100 000 Hz
Kimenő teljesítmény
7 x 120 Watt (6 ohm, 1 kHz, 0.7% - 2 ch)
Impedancia
4 - 8 Ohm
Távvezérlő elemekkel
Távvezérlő elemekkel
Használati utasítás
Használati utasítás
Wifi antenna
Wifi antenna
Bemérő mikrofon
Bemérő mikrofon
Teljesítmény-felvétel (üzemi/készenléti)
440/0.1 Watt
Tömeg (csomagolás nélkül)
8.6 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
434 x 151 x 339 mm
A gyártó weboldala
Garancia regisztrációs link
GYÁRTÓ
Denon
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek