Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Dali IO-12 zajszűrős bluetooth fejhallgató
Dali IO-12 zajszűrős bluetooth fejhallgató
399 900 Ft / db

Dali IO-12 zajszűrős bluetooth fejhallgató

Dali IO-12 zajszűrős bluetooth fejhallgató
Dali IO-12 zajszűrős bluetooth fejhallgató
Dali IO-12 zajszűrős bluetooth fejhallgató
Dali IO-12 zajszűrős bluetooth fejhallgató
Dali IO-12 zajszűrős bluetooth fejhallgató

Egy modern fejhallgató valódi Hifi hangzással!
Zárt kialakítású bluetooth aptX HD fejhallgató, Aktív zajszűrő technológia és szigetelés, Frekvencia átvitel: 10 - 48 000 Hz, 50 mm-es papírrost meghajtók, Vezérlőgombok és mikrofon, Akár 35 órányi üzemidő


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
Rendelhető
Szín
fekete
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
399 900 Ft / db
Részletek

A DALI IO-12 fejhallgatót négy évtizedes HiFi szakértelemre támaszkodva - a DALI 40 éves fennállását ünnepli a globális audioiparban - úgy tervezték, hogy lenyűgöző HiFi minőségű hangzást és pazar kényelmet biztosítson.

A DALI IO-12 a világ első fejhallgatója, amely a DALI szabadalmaztatott Soft Magnetic Compound (SMC) mágneses rendszerével rendelkezik, és ugyanazt az anyagot használja, amely a DALI csúcskategóriás hangsugárzóiban is megtalálható. A hagyományos mágnesek hangszóró-kialakításban történő alkalmazásakor nem ritka a hiszterézisnek nevezett jelenség. Ez nem kívánt ellenállást hoz létre a hangtekercsben, ami nem kívánt torzításhoz vezethet az audiojelben. A DALI SMC technológiája a jellegzetes papírszálas membránnal kombinálva jelentősen csökkenti a hiszterézist, drasztikusan csökkentve az egyenetlen harmonikus torzítást. Az eredmény kristálytiszta hangzás ultraalacsony torzítással, páratlan mélységet és muzikalitást biztosítva.

"Az SMC alkalmazásával a DALI IO-12 fejhallgatókon lényegében elértük a high-end egyedi installációs hangszórók elektrosztatikus középtartománybeli tisztaságának szintjét" - mondta Krestian Pedersen, a DALI termékmenedzsment vezetője.

Az IO-12 is tartalmaz néhány DALI hangszóró meghajtó technikát. Ahelyett, hogy önhordó, előfeszítő nélküli konstrukciót alkalmazna a hangtekercsében (ami sok fejhallgató-meghajtóra jellemző), az IO-12 hangtekercs- előfeszítőt használ, amelynek alakja és stílusa megegyezik a normál DALI hangszóró-meghajtókéval. Az eredmény a hangtekercs jobb szerkezeti integritása révén az alacsonyabb torzítás.

Ezenkívül az IO-12 meghajtó membránja a DALI saját fejlesztésű papírszálas membránjának anyagát használja. Ez a tömeg, a merevség és a csillapítás egyedülálló kombinációját kínálja, amely tökéletesen alkalmas a széles sávú reprodukcióra, minimális torzítással és energiatárolással. Az IO-12-ben alkalmazott SMC motorrendszerrel kombinálva az eredmény egy valóban kiváló teljesítményű és hangminőségű fejhallgató- meghajtó.

A sokoldalú és intuitív DALI IO-12 fejhallgatót úgy tervezték, hogy vezetékes vagy vezeték nélküli használatra egyaránt alkalmas legyen. Az SBC, AAC, aptX, aptX HD és aptX Adaptive Bluetooth támogatásának, valamint a mellékelt 3,5 mm-es mini-jack és USB-C kábeleknek köszönhetően számos eszközről hallgathat zenét, többek között okostelefonokról, digitális hanglejátszókról (DAP), PC-kről, játékkonzolokról. A mellékelt USB-C kábel használatával - a forrástól és az eszköztől függően - a hang akár 24Bit/96kHz Hi-Res minőségben is hallgatható.

Sok más, a piacon kapható fejhallgatóval ellentétben - ha a 3,5 mm-es kábelt passzív analóg módban használjuk - az IO-12-t nem kell bekapcsolni. Ebben a passzív üzemmódban az IO-12 egy kifinomult belső passzív szűrőt használ, amely ugyanazt a hangminőséget és teljesítményt biztosítja, mint az aktív üzemmódban használt DSP- alapú szűrés esetén.

A DALI IO-12 két hangprofilt kínál a zenehallgatáshoz. Inkább úgy szeretné hallgatni a zenét, ahogy az előadó elképzelte, vagy talán egy ütősebb, basszusközpontú előadásra vágyik? A DALI IO-12 személyre szabott "Hi-Fi" és "Bass" hangzási módjai lehetővé teszik, hogy a zenét úgy hallgassa, ahogyan szeretné.

Az egyszerű, alkalmazásmentes működésnek köszönhetően a felhasználók az IO-12 beépített gombjaival átugorhatják a zeneszámokat, szüneteltethetik/újrakezdhetik a lejátszást, beállíthatják a hangerőt és még sok mást is. Az élvonalbeli aktív zajszűrés (ANC) még több funkcionalitást biztosít, és - még zajos környezetben is - magával ragadó hallgatási élményt nyújt, ahol minden zenei részlet feltárul. Kényelmes kialakításával és hosszú akkumulátor-üzemidejével, amely 35 órányi fáradtságmentes zenehallgatást biztosít, a DALI IO-12 fejhallgatóval olyan szintű zeneiséget élvezhet útközben, mint még soha. A kiváló minőségű beépített mikrofonoknak köszönhetően pedig tisztán hallható, amikor kihangosítva telefonál, vagy hangvezérléssel irányítja kompatibilis készülékét.

Az új DALI IO-12 valódi bőr fejpánttal és túlméretezett, négyzet alakú fülpárnákkal rendelkezik, így akár több órán át élvezheti a kényelmes zenehallgatást útközben is.

Adatok, termék jellemzők
Bluetooth kapcsolat
Bluetooth 5.2 aptX HD
Kialakítás
Zárt
Membrán méret
50 mm
Mikrofon
Mikrofon
Aktív zajszűrő rendszer
Aktív zajszűrő rendszer
iOS kompatibilis
 iOS kompatibilis
Android kompatibilis
Android kompatibilis
Fülpárnák anyaga
memóriahab
Akkumulátor idő
35 óra
Frekvencia-átvitel
10 - 48 000 Hz
Érzékenység
100 dB
Használati utasítás
Használati utasítás
Kábel 3.5 mm-es csatlakozóval
Kábel 3.5 mm-es csatlakozóval
Hordtáska
Hordtáska
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Dali
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!