Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Bowers & Wilkins PX8 bluetooth fejhallgató - barna
Bowers & Wilkins PX8 bluetooth fejhallgató - barna
279 990 Ft / db

Bowers & Wilkins PX8 bluetooth fejhallgató - barna

Bowers & Wilkins PX8 bluetooth fejhallgató - barna
Bowers & Wilkins PX8 bluetooth fejhallgató - barna
Bowers & Wilkins PX8 bluetooth fejhallgató - barna
Bowers & Wilkins PX8 bluetooth fejhallgató - barna

Prémium anyagok, közvetlen streamelés a fejhallgatóra és kivételes minőség.
Zárt kialakítású bluetooth aptX HD fejhallgató, Adaptív aktív zajszűrő technológia, Vezérlőgombok és mikrofon, Akár 30 órányi üzemidő


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
2-4 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
279 990 Ft / db
Részletek

A többszörösen díjazott Px7 S2 modell általánosan elragadtatott elismerésére építve az új Px8 új referencia mércét állít fel a hangzás, a felépítés és a kivitelezés terén az aktív zajszűrős vezeték nélküli fejhallgató kategóriában. 
A Px8 szíve ugyanaz az aktív zajszűrő vezeték nélküli platform, amely a Px7 S2-ben is megtalálható, amely már most is az egyik legjobb hangzású fejhallgató a kategóriájában. A Px8-ban ez a kiemelkedő teljesítmény még magasabb szintre emelkedik a részletesség, a felbontás és a tágabb színpadkép terén, köszönhetően a teljesen új, testre szabott 40 mm-es Carbon Cone meghajtóegységeknek. 
A Bowers & Wilkins nagysikerű 700-as sorozatú hangsugárzókban használt Carbon Dome meghajtóegységek által inspirált új Px8 Carbon Cones páratlan kombinációját nyújtja a rendkívül gyors válasznak és a kivételesen alacsony torzításnak a teljes frekvenciatartományban. Az eredmény olyan felbontás, részletesség és időzítés, amely felülmúlja a Px7 S2 által felállított magas mércét, biztosítva a még magával ragadóbb és természetesebb zenei előadást, amely minden eddiginél közelebb kerül a művész szándéka szerinti True Sound-hoz. 
A Px7 S2-hez hasonlóan a Px8 Carbon Cone meghajtóegységek gondosan szögben vannak elhelyezve a fülkagylók belsejében, hogy a hallgató füléhez viszonyítva minden egyes ponton egyenletes távolságot biztosítsanak az egyes meghajtók felületének minden pontjától, hogy még magával ragadóbb és rendkívül pontos hangzásvilágot hozzanak létre. Az eredmény a legjobb hangminőség, amit a Bowers & Wilkins valaha is nyújtott egy vezeték nélküli fejhallgatóból. 


A fejhallgató tervezés új vezetője
A Px8 formatervezése ugyanolyan inspiráló, mint a hangminősége. Az új fejhallgató kétféle kivitelben, fekete vagy barna bőrrel kapható, és mostantól öntött alumíniumból készült karszerkezettel rendelkezik, amely utal a Bowers & Wilkins jellegzetes dizájnnyelvére, valamint gyémántcsiszolt fényes élekkel az egyes ellipszis alakú logólemezeken. A fülkagylók, a memóriahabos párnák és a fejpánt puha, fényűző nappa bőrrel van díszítve a végső, prémium érzés érdekében. Ezek a dizájn- és anyagválasztások együttesen biztosítják, hogy a Px8 magabiztosan erősítse a Bowers & Wilkins pozícióját, mint a kategóriában egyedülálló prémium audio márka.

Páratlanul nagy felbontású hang
A Px7 S2-hez hasonlóan a Px8 is a Qualcomm aptXTM Adaptive vezeték nélküli technológiát használja, hogy a kompatibilis telefonok, táblagépek és számítógépek a lehető legjobb hangminőséget biztosítsák. Az USB-C és a 3,5 mm-es analóg kábeles csatlakozások is támogatottak, mindkét kábeltípus megtalálható a termékhez mellékelt hordtáskában.
Akár vezeték nélküli, akár vezetékes csatlakozást használ, a Px8 kombinálja az ultra-nagy teljesítményű meghajtóegység-konfigurációt a Bowers & Wilkins által kifejlesztett, nagy teljesítményű DSP-vel (digitális jelfeldolgozás), hogy kiemelkedő, 24 bites, nagy felbontású hangminőséget biztosítson a vezető streaming szolgáltatásokból.

A zajt, ne a zenét halkítsa le
A Px8 ugyanazt a szabadalmaztatott, Bowers & Wilkins által optimalizált zajszűrő technológiát használja, mint a Px7 S2, hogy hatékonyan kizárja a nem kívánt zajokat - ami döntő fontosságú, anélkül, hogy a folyamat a zeneiség rovására menne.
Hat nagy teljesítményű mikrofon dolgozik együtt a legjobb eredmény érdekében: kettő méri az egyes meghajtóegységek kimenetét, kettő reagál a külvilágból érkező környezeti zajokra, kettő pedig kiemelkedő hangtisztaságot biztosít a továbbfejlesztett zajszűréssel.
A Px7 S2-hez hasonlóan a rendszer teljesítményét tovább javították a két külső mikrofon egymáshoz való közelítésével, az egyes mikrofonok dőlésszögének beállításával a jobb hang érdekében, valamint a második mikrofon helyzetének megváltoztatásával a szélzaj zavaró hatásának csökkentése érdekében.

Áttörés a felhasználói élményben
Izgalmas, hogy az új Px8 megjelenésével a Bowers & Wilkins Music App is jelentős frissítést kap. A bevezetéstől kezdve a Music App lehetővé teszi a Px8 felhasználók számára, hogy a kiválasztott zenét közvetlenül a mobileszközükről a fejhallgatójukra streameljék, a Deezer, a Qobuz és a TIDAL támogatásával. Ugyanez a funkcionalitás fog megjelenni
a Px7 S2 tulajdonosok számára a Px8 megjelenésének napján. Csak egy példa ennek az áttörést jelentő funkciónak az előnyeire: a Bowers & Wilkins vásárlói mostantól könnyedén válthatnak az otthoni zenehallgatás - például egy Zeppelin vagy egy pár Formation Duo sztereó hangszórón keresztüli - és a mobilkészüléken keresztüli zenehallgatás között egy pár Px8 vagy Px7 S2 fejhallgatóval.
Mint korábban, a Music App is leegyszerűsíti a Px8 csatlakoztatását egy mobileszközhöz, támogatja a hangzás finomhangolását az állítható EQ segítségével, és lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy beállítsák a kívánt zajszűrési módot, miközben figyelemmel kísérhetik a fejhallgató töltöttségi szintjét.
A fizikai vezérlők mindkét fülkagylóban megtalálhatók, így a Music App nélkül is teljes körű vezérlést biztosítanak, míg a felhasználók a Px8 segítségével egy gombnyomással zökkenőmentesen elindíthatják a telefon hangasszisztensét.
A 30 órás akkumulátor-üzemidővel a Px8 egész nap - és még annál is tovább - képes játszani egyetlen feltöltéssel, míg egy 15 perces gyorstöltés akár hét órányi további zenehallgatáshoz is elegendő, így sosem marad sokáig kedvenc zenéje nélkül.

Adatok, termék jellemzők
Bluetooth kapcsolat
Bluetooth aptX HD
Kialakítás
Zárt
Mikrofon
Mikrofon
Aktív zajszűrő rendszer
Aktív zajszűrő rendszer
iOS kompatibilis
 iOS kompatibilis
Android kompatibilis
Android kompatibilis
Akkumulátor fajtája
Lithium-ion
Fülpárnák anyaga
memóriahab
Akkumulátor idő
30 óra (7 óra 15 perc töltéssel)
Teljes harmonikus torzítás
<0.1% (1 kHz/10mW)
Használati utasítás
Használati utasítás
Kábel 3.5 mm-es csatlakozóval
Kábel 3.5 mm-es csatlakozóval
Hordtáska
Hordtáska
Tömeg (csomagolás nélkül)
320 gr
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Bowers & Wilkins
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!