Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Acoustic Energy AE320 álló hangfal - lakk fekete
Acoustic Energy AE320 álló hangfal - lakk fekete
569 990 Ft / pár

Acoustic Energy AE320 álló hangfal - lakk fekete

Acoustic Energy AE320 álló hangfal - lakk fekete
Acoustic Energy AE320 álló hangfal - lakk fekete

Az AE320 egy keskeny vonalú hangfal kompakt méretekkel, közepes és nagy méretű helyiségekbe, kiváló hangzással.
3-utas, hátsó bass-reflex, padlón álló hangfal, Kerámia-alumínium szendvics kivitelű mély-/középsugárzók, Alumínium magassugárzó, Ajánlott erősítő teljesítmény: 20 - 175 Watt, Frekvencia-átvitel: 35 - 30 000 Hz, Mágnes rögzítésű hangfalselyem


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36+24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
569 990 Ft / pár
Részletek

Az Acoustic Energy több mint 3 évtizede épít hangfalakat alumínium membránokkal, így az aktuális AE300 család mögött már eddig is jelentős tapasztalat állt. Az új AE320 pedig mindezt még magasabb szintre emeli, három utas kivitellel. Még több energia, ami nem csak a mélyeknek kedvez. 
Az Acoustic Energy AE320 a kisebb AE309 modellhez hasonlóan, roppant masszív vázat/doboz szerkezetet kapott, amit ki is használ, hiszen az alumínium membránok révén a karcsú doboz messze az elvárások feletti telejesítményt képes közvetíteni. Az erős, többszörösen merevített doboz szerkezet jellemző az angol márkára, ami kompakt, nagy dinamika közvetítésére képes, mégis színezetlen hangú studiómonitorokkal került a Brit hifirajongók látóterébe. Az AE320 kihasználja a masszív és nehéz doboz nyújtotta lehetőségeket és a háromutas kialakítást nem csak több erőre, vagy több mélyre használja, hanem még tisztább, méginkább részletező hangra, ami kiválóan alkalmas mozis felhasználásra is. 

Főbb jellemzők:
• Kerámia/alumínium membránok
• A márkára jellemző, igényes, átlagosnál sokkal masszívabb dobozkialakítás
• Lakkozott vagy valódi dió furnér borítás

Az AE320 hangfal 3 db, 130 mm átmérőjű közép és mélyhang hangszóróval készül. A kerámia/alumínium rétegelt anyagú hangtölcsér lapított profilja és kúp alakja a márka első stúdió monitor hangfalaira visszavezethető hagyomány, ami az évek alatt bizonyította, hogy egyaránt alkalmas részletgazdag zenei hang tolmácsolására és nagy energiák kezelésére is. Az új, három utas kialakítás pedig még több lehetőséget ad ezeknek a remek hangszóróknak a kiteljesedésre.  A 25 mm átmérőjű dóm magassugárzó szintén az Acoustic Energy saját fejlesztése és a nagy energiák hatékony kezelése mellett jó öncsillapító jellemzői miatt egyúttal a hang tisztasága, színezetlen mivolta felett is őrködik. Ezek a hangfalak is megkapták a márka hangterelő rendszerét (Wide Dispersion Technology) ami által a magas tartomány is széles szögben élvezhető. Így az ideális hallgatási hely nem egy szűk térre korlátozódik. Az egymás mellett ülők egyaránt a lehető legjobb hangélményben részesülhetnek. A magas minőségű MDF alapanyagból készült 18 mm falvastagságú doboz az angol márkára jellemző, komoly belső merevítéssel rendelkezik, ami az oldalfalak merevsége és nemkívánatos rezonanciák elhárítása mellett a mélytartomány alakítására is jó hatással van.  A hangfalak hátoldalán a résalakú reflexnyílás található ami a szokványos műanyag reflex csöveknél költségesebb, de sokkal jobb megoldás. Ezek a hangfalak a hangdoboz belső terének egészét használják a mélytartomány légmozgásának kezelésére, irányítására és mindenek felett, kordában tartására. Az eredmény tiszta, torzításmentes mélyhang. 

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
20 - 175 Watt
Terhelhetőség
200 Watt max.
Frekvencia-átvitel
35 - 30 000 Hz
Érzékenység
90 dB/1W@1m
Impedancia
8 Ohm
Magassugárzó
28 mm dóm
Középsugárzó
130 mm kerámia/alumínium membrán
Mélysugárzó
2 x 130 mm kerámia/alumínium membrán
Keresztváltó-frekvencia
380 Hz / 3.4 kHz
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Fafurnér
Rendszer
3-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Tömeg (csomagolás nélkül)
26 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
175 x 1 000 x 320 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Acoustic Energy
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Károly Kácsor
2023.10.02
Néhány nap bejáratás után dinamikusan és tisztán szól.
Kiegészítő termékek