Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Acoustic Energy AE309 álló hangfal - lakk fehér
Acoustic Energy AE309 álló hangfal - lakk fehér
399 990 Ft / pár

Acoustic Energy AE309 álló hangfal - lakk fehér

Acoustic Energy AE309 álló hangfal - lakk fehér
Acoustic Energy AE309 álló hangfal - lakk fehér
Acoustic Energy AE309 álló hangfal - lakk fehér

Karcsú, elegáns megjelenés kifinomult hangminőséggel.
2.5-utas, hátsó bass-reflex, padlón álló hangfal, Kerámia-alumínium szendvics kivitelű mély/középsugárzók, Alumínium magassugárzó, Ajánlott erősítő teljesítmény: 10 - 175 Watt, Frekvencia-átvitel: 38 - 30 000 Hz, Mágnes rögzítésű hangfalselyem


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36+24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
399 990 Ft / pár
Részletek

Az AE309 két darab legmodernebb fejlesztésű, 130 mm átmérőjű közép/mélyhang sugárzóval készül. A vadonatúj kerámia/alumínium rétegelt anyagú hangtölcsér lapított profilja és extrém terhelhetősége a nagykitérésű meghajtó rendszerrel tökéletesített hangeloszlásra képes, erőteljesebb basszus leképzés és nagyobb összteljesítmény mellett.
Az újonnan alkalmazott 25 mm átmérőjű magashang sugárzót a 300-as széria számára fejlesztették ki, amelyik nagy hangteljesítményt könnyedén kezel és a torzítások csillapítására alacsony önrezonanciával rendelkezik. Mindemellett ennek az új tervezésnek a legfőbb erénye a kitűnő hangeloszlási jellemzők, ami a Kitágított Hangeloszlási Eljárás (Wide Dispersion Technology) hullámvezetési megoldásunknak köszönhető. A hullámvezetés a magashang sugárzó keltette hangformát úgy alakítja, hogy a másik hangsugárzóval összhangot alkosson, így növelve meg a zenehallgatás környezetében a legjobban élvezhető hangtér méretét.
A semlegesen viselkedő, 18 mm falvastagságú, MDF anyagú ház szabadalmazott merevítő technológiája a díjnyertes Referencia szériánkból származik a hangszínezés csökkentetésére. Ezáltal az elektroakusztikus átalakítók a zenehallgatás környezetében levegősen fejthetik ki hatásukat.
A hangfalak hátoldalán a résalakú járatnyílás a kimeneti basszushangok teljesítményét növeli, és gondos tervezése a légörvényhatás csökkentésével tiszta, torzításmentes mélyhangokat eredményez. A hangfal ház alapfelületét belülről gyárilag nagy tömegtehetetlenségű anyag borítja, amely növeli a csillapítást és csökkenti a hangfal ház hangszínező hatását. A tömegterhelés a 8 mm méretű padlótüskékkel összhatásában a stabilitást szolgálja és tömör alapot nyújt a hangsugárzók működéséhez, akadályozva a hangfal és a padló által kifejtett egymásra hatás hangminőséget befolyásoló hatását.
A modern technológiának és a ház tervezésének a közös eredménye a karcsú megjelenésű, erőteljes hangzásra képes padlón álló hangfal, biztos ítélőképességű zenehallgatóknak szánva, amikor a kifinomult hangminőség és az elegáns külső kiemelkedő bír fontossággal.

Adatok, termék jellemzők
Ajánlott erősítő-teljesítmény
10 - 175 Watt
Frekvencia-átvitel
38 - 30 000 Hz
Érzékenység
89 dB/1W@1m
Impedancia
6 Ohm
Magassugárzó
25 mm
Mély-/középsugárzó
2 x 130 mm
Kabinet anyaga
MDF
Kabinetburkolat
Lakk
Rendszer
2.5-utas
Felépítés
hátsó bass-reflex
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Aranyozott/nikkel hangfal csatlakozók
Tömeg (csomagolás nélkül)
22 kg/db
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
175 x 900 x 280 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Acoustic Energy
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek