Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
ifi Zen CAN Signature fejhallgató erősítő
ifi Zen CAN Signature fejhallgató erősítő
119 900 Ft / db

ifi Zen CAN Signature fejhallgató erősítő

ifi Zen CAN Signature fejhallgató erősítő
ifi Zen CAN Signature fejhallgató erősítő
ifi Zen CAN Signature fejhallgató erősítő
ifi Zen CAN Signature fejhallgató erősítő
ifi Zen CAN Signature fejhallgató erősítő
ifi Zen CAN Signature fejhallgató erősítő

ifi Zen CAN Signature prémium fejhallgató erősítő.
Kiegyensúlyozott, szimmetrikus kettős mono áramkör, audiofil minőségű komponensek, Rendkívül alacsony zajszint, alacsony torzítás és széles sávszélesség, Nagy felbontású zenefájlok támogatása akár 32 bit/384kHz-ig, DSD256-ig, MQA, ifi iPower2 tápegység


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
119 900 Ft / db
Részletek

A laptopok és okostelefonok általában alacsony, 1,0 V-nál kisebb kimeneti feszültséggel rendelkeznek. Egy minőségi fejhallgató párral gyakran azon kapja magát, hogy elfogy az energia, és soha nem éli meg a benne rejlő lehetőségeket. Kösse össze laptopját, telefonját vagy DAC-ját a ZEN CAN Signature-hez, és csatlakoztassa fejhallgatóját és 50-szer nagyobb teljesítményt kapva végre meghallja, miről is maradt le eddig. A ZEN CAN Signature azonban még többet kínál, nem csak erőt; meleg és kivételes hangminőséget is biztosít. Ez nagy részben az A osztályú diszkrét kiegyensúlyozott áramkörnek köszönhető, amely a zászlóshajó Pro iCAN fejhallgató-erősítőből lett átörökítve.

Az ifi ZEN CAN Signature számos bemeneti lehetőséget kínál: sztereó RCA-t, 3,5 mm-es egyvégű és 4,4 mm-es kiegyensúlyozott bemeneteket és így elég sokoldalú ahhoz, hogy laptopjaihoz, telefonjaihoz vagy DAC-jaihoz csatlakozzon. A kimenethez 4,4 mm-es kiegyensúlyozott opciót biztosít a kiegyensúlyozott csatlakozásokat támogató fejhallgatókhoz. Ezenkívül rendelkezik egy 6,3 mm-es jack csatlakozóval a fejhallgatók számára szabványos egyvégű csatlakozókkal. Ha 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkező fülhallgatót használ, akkor egy 3,5–6,3 mm-es adapter is elérhető, így nem kell aggódnia. Az egység analóg szimmetrikus kimenettel is rendelkezik a hátlapon, amely ideális aktív hangszórók csatlakoztatásához egy 4,4 mm-es XLR adapteren keresztül. Mivel a ZEN CAN Signature teljesen kiegyensúlyozott és kettős mono áramkörű, ez az ajánlott kimeneti lehetőség.

Az ifi ZEN CAN Signature többféle testreszabási lehetőséget kínál a fejhallgatók széles skálájához. A PowerMatch-től kezdve az egység négy erősítési beállítást kínál hat dB lépésben: 0dB, 6dB, 12dB és 18dB. Ez a funkció biztosítja a kompatibilitást a rendkívül érzékeny IEM-ektől az energiaéhes fejhallgatókig. Javasoljuk, hogy kezdje 0 dB-lel, majd fokozatosan állítsa be a kapcsolható erősítési szintet, hogy megtalálja az optimális hangerőt mind az élvezet, mind a kényelem érdekében. Két analóg feldolgozási módot is tartalmaz, az XSpace-t és az XBass-t, amelyek célja a fejhallgató hangszínének és alacsony frekvenciájú válaszának javítása. Az XBass egy gyakori problémát old meg, különösen a nyitott hátú fejhallgatók esetében: a basszusfrekvenciák elvesztését.

A ZEN CAN Signature katonai specifikációjú PCB-t alkalmaz a jel integritásának javítása érdekében.
Ezen kívül audiofil minőségű komponenseket is tartalmaz, mint például: Az ELNA Silmic II és OS-CON kondenzátorok kiváló zajcsökkentési képességeket és frekvenciakarakterisztikát kínálnak. Az iFi/AMR „OV” „Operationsverstärker” sorozatú műveleti erősítők alacsony zajszintet és torzítást biztosítanak, és olyan teljesítményt nyújtanak, amely megegyezik vagy felülmúlja számos csúcskategóriás fejhallgató-erősítőét.
Más fejhallgató-erősítőktől eltérően, amelyek szabványos tápegységekkel, például a notebookokhoz készültek, a ZEN CAN Signature csomagja tartalmazza az iFi iPower2 tápegységet. Ez Active Noise Cancellation II funkcióval rendelkezik, amely kiküszöböli az összes bejövő EMI- és RFI-zajt, tiszta és tiszta hangélményt biztosítva. Az iPower2 már most is kivételes, több mint 10-szer halkabb, mint a normál tápegységek. Azok számára, akik tovább szeretnék javítani a beállításukat, fontolják meg a DC iPurifier2-t, amely tovább csökkentheti a rendszer interferenciáját, valamint az iPowerX tápegységet.

Adatok, termék jellemzők
Tartozék RCA kábel
Tartozék RCA kábel
Tartozék tápegység
Tartozék tápegység
6.3 mm-es jack adapter
6.3 mm-es jack adapter
Teljesítmény-felvétel (üzemi/készenléti)
5 / 12 Watt
Tömeg (csomagolás nélkül)
0,550 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
158 x 35 x 117 mm
A gyártó weboldala
Garancia regisztrációs link
GYÁRTÓ
Ifi
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek