Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
NAD C 3050 LE sztereó erősítő
NAD C 3050 LE sztereó erősítő
899 900 Ft / db

NAD C 3050 LE sztereó erősítő

NAD C 3050 LE sztereó erősítő
NAD C 3050 LE sztereó erősítő
NAD C 3050 LE sztereó erősítő
NAD C 3050 LE sztereó erősítő
NAD C 3050 LE sztereó erősítő

Retro dizájn, modern belső - Limitált, sorszámozott kiadás.
2 x 100 Watt kimenő teljesítmény, Bluetooth aptX HD 5.0 vezeték nélküli kapcsolat, Digitális HDMI (eARC), koax, optikai és analóg RCA bemenetek, Phono MM és mélysugárzó csatlakozók, Dedikált fejhallgató erősítő, Bluetooth jeltovábbítás, MDC2 moduláris felépítés


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
Előrendelhető
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
899 900 Ft / db
Részletek

A NAD 1972-es alapításának 50. évfordulója alkalmából jelent meg a C 3050 LE sztereó erősítő, ezzel is az 1970-es évek klasszikusa, a NAD 3030 előtt tisztelegve. A retro design elemek közé tartozik a szatén diófa ház, a dupla VU mérő, a nyomógombos vezérlők és a NAD klasszikus stílusú logója.

Vintage külseje mögött egy 21. századi erőmű rejtőzik, hibrid digitális UcD erősítővel, csatornánként 100 watt névleges teljesítményű, nagy teljesítményű Texas Instruments PCM5242 DAC, bőséges csatlakozási lehetőség és olyan fejlett képességek, mint a BluOS nagyfelbontású multiroom streamelés és a Dirac Live room korrekció.

A C 3050 LE limitált kiadású. A NAD alapításának évének emlékére 1972 darabot gyártanak belőle, mindegyik sorszámmal ellátott a hátoldalon.

Ikonikus hangzás
A NAD márka már fél évszázada a kivételes teljesítmény megtestesítője, egy igazi, élvonalbeli innováció, kiemelkedő minőség és egyszerű kezelhetőség. A C 3050 LE hű a hagyományokhoz. A NAD bevált HybridDigital UcD erősítő technológiáját alkalmazó C 3050 LE csatornánként 100 W folyamatos teljesítményt és 135 W RMS-t tud leadni a zenei tranziensek erőfeszítés nélküli reprodukálásához. A zaj és a torzítás gyakorlatilag mérhetetlen a teljes hangsávon. Az eredmény egy semleges, torzításmentes, egyenletes hangzás, kifinomult részletességgel, kiváló és izgalmas dinamikával.

A digitális szekciót a Texas Instruments PCM5242 nagy felbontású DAC-ja biztosítja, amely kiváló dinamikus teljesítményéről és magas órajeléről ismert. Ez a prémium DAC lehetővé teszi a C 3050 LE számára, hogy az összes digitális forrást reprodukálja lenyűgöző zeneiséggel, tisztasággal.

Retro inspiráció
A C 3050 LE tervezésekor a NAD legendás 3030 sztereó erősítőjét vettük alapul. A C 3050 LE külseje diófa, az előlapja sötétszürke, az eredeti 1970-es stílusú New Acoustic Dimension logóval, dupla VU-mérőkkel és nyomógombokkal a forrás kiválasztásához. Minden egység hátoldalán egyedi számozott tábla található.

Moduláris fejleszthetőség
A C 3050 LE a NAD moduláris tervezésének legújabb generációjával van ellátva. MDC2 kompatibilis modullal új funkciókkal bővíthető az elektronika. Az MDC2 egy teljesen új kialakítás, amely lehetővé teszi a kétirányú működést kommunikáció a bővítő modul és az alap elektronikai egység között. A C 3050 LE előre telepítve van a NAD MDC2 BluOS-D moduljával. Az MDC2 BluOS-D két fontos képességgel egészíti ki a C 3050 LE-t: Dirac Live room korrekció és a BluOS nagy felbontású multiroom stream funkciók elérhetők

A C 3050 LE olyan NAD komponens, amely Dirac Live "szobajavítással" rendelkezik, amely a legkifinomultabb és leghatékonyabb helyiségkorrekció jelenleg a piacon. A Dirac korrigálja a hangszórók impulzusválaszát, a szoba frekvenciaválaszán kívül, hogy valóban átlátható élményt, teret nyújtson a zenei előadás számára. Amikor a szoba rezonanciáit "megszelídíti" és az átmeneti választ korrigálja, az eredmény varázslatos lesz. Még soha nem hallottad, hogy hangszóróid ennyire jól szólnak! Az MDC2 kétirányúságának köszönhetően a kommunikáció, a Dirac Live a C 3050 LE-hez csatlakoztatott összes forráson működik.

A zene világa
A C 3050 LE integrált erősítőben található MDC2 BluOS-D modul, amely lehetővé teszi a veszteségmentes zene streamelését a helyi könyvtárakból, hangolást az internetes rádióállomásokhoz és a népszerű zenei streaming szolgáltatások elérését.. Az MDC2 BluOS-D csatlakozik Wi-Fi- vagy vezetékes Ethernet-hálózatodhoz. Az intuitív BluOS alkalmazás segítségével több mint 20 népszerű streaming szolgáltatás közül választhatsz, köztük veszteségmentes és nagy felbontású streamer is található, mint például az Amazon Music Ultra HD, Deezer, Qobuz és Tidal. Több ezer internetes rádióállomáshoz férhetsz hozzá vagy játszhatsz le zenét saját digitális zenei könyvtáraidból. A C 3050 LE támogatja a 24 bites/192 kHz-es nagyfelbontású hangot. És van MQA dekódolás renderelési képessége is a Tidal stúdióminőségű lejátszásához.

Az MDC2 BluOS-D támogatja az Apple AirPlay 2-t, így hangot streamelhetsz a készülékre C 3050 LE iPhone, iPad vagy Mac számítógépről. Szintén támogatott a Spotify Connect és a Tidal Connect. A lejátszást akár hanggal is vezérelheted Amazon Alexa, Google Assistant vagy Apple Siri segítségével.

Multiroom
Az MDC2 BluOS-D telepítésével a C 3050 LE otthonod központja lehet, akár 64 zóna kezelésével, mindegyik független forrással és hangerővel rendelkezhet. Különböző zónákban vagy csoportzónákban különböző zenéket játszhatsz le, vagy akár ugyanazt mindenhol. A kétirányú kialakítás végett az MDC2 BluOS-D segítségével bármilyen forrásból streamelhetsz zenét a C 3050 LE BluOS-kompatibilis komponensek számára más-más helyiségekben.

Be-/ és kimenetek


Az analóg és digitális bemenetek lehetőségeivel a C 3050 integrált erősítő bármilyen forrásból képes jelet fogadni. A C 3050 LE rendkívül alacsony zajszinttel rendelkezik lemezjátszó csatlakoztatásakor, valamint vonalszintű analóg, koaxiális digitális és optikai digitális bemenetek használatakor. Van egy HDMI eARC port is a TV számára; ez lehetővé teszi, hogy a C 3050 LE egy kétcsatornás ill 2.1 csatornás házimozi-beállításban működjön.

A két hangsugárzó csatlakozón kívül a C 3050 LE egy mélynyomó és egy dedikált fejhallgató-erősítő kimenettel is rendelkezik. A C 3050 LE tartalmaz egy kétirányú Bluetooth aptX HD kapcsolatot, így zenét streamelhetsz az erősítőre a telefonodról vagy streamelhetsz zenét az erősítőről vezeték nélküli fejhallgatóra. A pre-out/main-in csatlakozások lehetővé teszik, hogy a C 3050 LE-t csak előerősítőként használd hozzáadva egy külön teljesítményerősítőt. Az egyéni integrátorok számára van egy 12 V-os trigger és IR bemenet.

Nad örökség
A NAD C 3050 LE sztereofonikus erősítője a múltat ünnepli, miközben átjárja a jövő. Az 1970-es évekbeli dizájn megidézi mindenki számára azt, ahogy több egy generáció felfedezte a zenehallgatás igazi örömét. Fejlett tervezése pedig biztosítja azt, amelyekről fél évszázaddal ezelőtt egyetlen audiofil sem álmodhatott még.

Adatok, termék jellemzők
Alacsony impedanciás meghajtás
 Alacsony impedanciás meghajtás
A+B hangsugárzó meghajtás
A+B hangsugárzó meghajtás
Balansz szabályzó
Balansz szabályzó
Beépített DAC modul
PCM5242 - 32 bit / 384 kHz
Bluetooth kapcsolat
Bluetooth 5.0 aptX HD
Bluetooth fejhallgató jelátvitel
Bluetooth fejhallgató jelátvitel
Késznléti üzemmód (stand by)
Késznléti üzemmód (stand by)
Hangszínszabályzó EQ
mély/magas
Némítás kapcsoló
Némítás kapcsoló
Phono előerősítő
MM
Alacsony rezonanciájú készülékház
Alacsony rezonanciájú készülékház
Aranyozott RCA csatlakozók
Aranyozott RCA csatlakozók
Aranyozott hangfal csatlakozó terminálok
Aranyozott hangfal csatlakozó terminálok
Diszkrét teljesítményerősítő-felépítés
Diszkrét teljesítményerősítő-felépítés
Lecsatlakoztatható tápkábel
Lecsatlakoztatható tápkábel
Szeparált áramkörök
Szeparált áramkörök
Válogatott alkatrészek
Válogatott alkatrészek
Analóg RCA audio bemenet/kimenet
2+1 (phono) / 1 (előerősítő)
HDMI csatlakozó
HDMI csatlakozó
HDMI csatlakozók száma
1 (eARC)
Digitális optikai bemenet/kimenet
1/-
Digitális koaxiális bemenet/kimenet
1/-
Phono bemenet
MM
Aktív mélysugárzó-kimenet
Aktív mélysugárzó-kimenet
Fejhallgató-kimenet
Fejhallgató-kimenet
Hangfal-csatlakozó
2 pár szabvány banán/szorítós
Előerősítő-kimenet
Előerősítő-kimenet
Kimenő teljesítmény
2 x 100 Watt
Jel-zaj viszony
>95 dB (Line), >79 dB (Phono)
Teljes harmonikus torzítás
<0.005% (Line), <0.03% (Phono)
Távvezérlő elemekkel
Távvezérlő elemekkel
Használati utasítás
Használati utasítás
Teljesítmény-felvétel (üzemi/készenléti)
-/0.5 Watt
Tömeg (csomagolás nélkül)
10 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
435 x 110 x 355 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Nad
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek