Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház

Audioquest PowerQuest 303 hálózati tápelosztó és szűrő

Audioquest PowerQuest 303 hálózati tápelosztó és szűrő
Audioquest PowerQuest 303 hálózati tápelosztó és szűrő
Audioquest PowerQuest 303 hálózati tápelosztó és szűrő

Jelentős mértékben javítja a csatlakoztatott készülékek által közvetített hang- és képminőséget.
Tápszűrő és elosztó, 7 db. süllyesztett tápaljzat, ebből 3 db. magas áramú-, 4 db. lineárisan szűrt, Extrém feszültség lekapcsolás, Túlfeszültség védelem, Lineáris szűrő, 2 méteres RF zaj disszipációs technológiával készült kábel, féltömör koncentrikus LGC vezetővel, Tartozék 2RU méretű rack fül


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
Rendelhető
Szín
fekete
Jobb árat szeretnék
Nem rendelhető.
Ingyen szállítjuk!
229 000 Ft / db
Részletek

Az AudioQuest PowerQuest 303 tápszűrő az AudioQuest kiemelkedő minőségét párosítja a hangminőségre nézve nem káros túlfeszültség védelemmel. Ezzel kiváló alapot biztosít sztereó rendszerek, többcsatornás házimozi rendszerek és egyedi telepítések megvalósításához.

Minőség: A PowerQuest 303 tápszűrő az AudioQuest átfogó, széleskörű tápszűrő megközelítését alkalmazza. A lineáris zajkezelés révén kategóriavezető, széles sávú zajcsökkentést nyújt.

Védelem:A PowerQuest 303 a hangminőségre nézve nem káros túlfeszültség védelmet és extrém feszültség esetén automatikus lekapcsolást kínál.

Teljesítmény: A PowerQuest 303 7 db aljzatot kapott: 3 nagyáramú aljzatot végfokokhoz és 4 db lineárisan szűrt aljzatot a forráseszközök számára.

Ezen túlmenően opcionálisan felszerelhető 2RU méretű rack fülek és egy cserélhető 2 méteres PowerQuest tápkábel is tartozék. A telepítők számára ez azt jelenti, hogy minden PowerQuest egység azonnal használatra kész: a dobozból kibontva a rackbe helyezésig mindössze néhány percre van szükség.

Zaj disszipációval és a hangminőségre nézve nem káros túlfeszültség-védelemmel ellátott tápszűrők: PowerQuest 303, 505, 707

Első a teljesítmény
Mindhárom új, rackbe szerelhető PowerQuest modell – a PQ-303, a PQ-505 és a PQ-707 – az AudioQuest átfogó tápszűrési megközelítését alkalmazza a váltakozó áramú jelkondicionálásában. Lineáris zajkezelés, kategóriavezető széles sávú zajcsökkentés (jobb, mint -22 dB).

A PQ-303 lineáris zajszűrése magában foglalja a differenciális módusú szűrést (30 kHz-1 GHz) között. Ez a megoldás a közművezetékben már jelen lévő vagy az elektronikus készülékek és alkatrészek által visszamosott aszimmetrikus zajokat kezeli. A PQ-505 Ultra-Lineáris zajszűrése a közös módusú szűrés (30kHz-100MHz) hozzáadásával érhető el. Ez a szimmetrikus zajok kezelésére szolgál, amelyeket jellemzően a fázis, a nulla és a földelés vesznek fel. A PQ-707-ben az ultra-lineáris zajszűrés még tovább megy ennél, egy szélesebb sávszélességű (8 kHz és 1 GHz közötti) differenciális módusú szűrővel.

Ezenkívül a PQ-707 tranziens teljesítménykorrekciót (TPC) is tartalmaz.

A TPC akár 45 amper csúcsáramú áramtartalékot biztosít igény szerint bármely erősítő számára (25mS-ig). Biztosítja az alacsony impedanciájú áramot, amelyre az erősítőnek szüksége van a dinamikai kontraszt megjelenítése, a basszus megfelelő kiterjesztése és a kontroll megvalósítása érdekében.

Védelem
Minden modell a hangminőségre nézve nem káros túlfeszültség-védelemmel rendelkezik és extrém feszültség esetén automatikusan kikapcsol.

Ha a bejövő váltakozó áramú vezetéken több mint negyed másodpercig 270V-nál több feszültség van jelen, az áramkör azonnal kinyit egy nagyáramú relét. Ez a relé kikapcsolja a váltakozó áramot az összes aljzatból és aktiválja a piros előlapi LED-es „Túlfeszültségvédelem” figyelmeztető jelzést. Amint az esemény elmúlt, vagy az épület hibája kijavításra került, az áramkör automatikusan újra bekapcsol.
Nyugodt lehet afelől, hogy az értékes berendezései megfelelően védettek.

Tápellátás mindenkinek
A PowerQuest 303, 505 és 707 egyaránt 7db aljzatot kapott: 3 nagyáramú konnektor a végfokok, aktív hangfalak, erősítők, mélynyomók,  a további 4 db lineáris szűrésű konnektor az állandó áramú forráskomponensek (TV-k, média-streaming eszközök, ananlóg/CD lemezjátszók, előerősítők csatlakoztatására szolgál.

Minden csatlakozó izolált és a csatlakoztatott eszközre optimalizált, ami fokozza a PowerQuest képességét a következő hálózati problémák összetett hatásainak hatékony kezelésére:

  • Rádiófrekvenciás zajok és egyéb indukált zajok, amelyek jelen vannak a közműtől származó váltakozó áramban.
  • A minden váltakozó áramú kábelen és a kábelben jelenlévő zajok
  • A rendszer komponenseiben keletkező zaj, amely a PowerQuest kimeneti áramköreibe „visszaáramlik”.

Minden modellhez tartozékként jár egy szett opcionálisan felszerelhető 2RU méretű rack fül és egy cserélhető, 2 m hosszú PowerQuest tápkábel (PQ303-hoz PQ416-os kábel, PQ 505 és PQ707-hez PQ716-os kábel). Az irányvezérelt tápkábel használata kulcsfontosságú az RF-zaj disszipáció maximalizálásához.

PowerQuest tranziens teljesítménykorrekció
Jobb, mint a falból jövő áram! A tranziens teljesítménykorrekció és a 45 amperes igény szerinti áramtároló teszi lehetővé az AQ Niagara szintű dinamikát, hogy a zene úgy szóljon, ahogyan azt „a művész szerette volna”.

Adatok, termék jellemzők
Lecsatlakoztatható tápkábel
Lecsatlakoztatható tápkábel
Maximális terhelhetőség
3000 A, 6000 V
Túlterhelésvédő
Túlterhelésvédő
Használati utasítás
Használati utasítás
Tömeg (csomagolás nélkül)
4.6 kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
430 x 89 x 340 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
AudioQuest
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!