Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház

Audioquest Cinnamon koax digitális kábel - 1.5 m

Digitális koax kábel akár komolyabb berendezésekhez is.
1.5 méteres összekötő kábel digitális hangátvitelhez, Tömör 1.25%-os ezüsttartalmú fémréteg szigetelés, Kemény cellás hab szigetelés, Szoros, hidegpréssel rögzített aranyozott RCA csatlakozók


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
2-4 munkanap
Nem rendelhető.
Ingyen szállítjuk!
38 800 Ft / db
Részletek

Az AudioQuest digitális koax kábeleket úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentsék a torzítást a teljes sávszélességen. Számos esetben fontos a digitális jelátvitel sebessége. Leginkább a nagy fájlok lehető leggyorsabb átvitelénél kritikus, hiszen rengeteg adatot tartalmaz a HD zenei anyag. A digitális koax jelátvitel esetében a „sebesség” nem a sebesség miatt kritikus, hanem azért mert a digitális adatfolyamon belüli időviszonyok kritikusak az analóg hullámforma rekonstrukciójához. Az adaton belüli információ időalapú sérülése a teret kicsivé és lapossá teszi a 3D helyett és ködössé válik a kapott jel.
 
Audioquest Cinnamon Coax Digitális összekötő kábel
Tömör 1.25%-os ezüsttartalmú fémréteg szigetelés a rádiófrekvenciás zavarok ellen. A tömör vezetők kiküszöbölik a sodort kábelek szálai között fellépő torzítást.
A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd elvezetik a zaj/RF energiát a készülékek földelésébe, ami torzítást okozhat. A fémréteg szigetelés viszont elnyeli és visszaveri a zaj/RF energia nagy részét, mielőtt az elérné a kábel földelési pontját, így az nem juthat a készülékek földpontjára.
Aranyozott csatlakozóit hidegpréssel rögzítették.

Adatok, termék jellemzők
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Audioquest
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!