Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Audio-Technica VM95ML hangszedő
Audio-Technica AT-VM95ML hangszedő
65 900 Ft / db

Audio-Technica AT-VM95ML hangszedő

Audio-Technica VM95ML hangszedő
Audio-Technica VM95ML hangszedő
Audio-Technica VM95ML hangszedő
Audio-Technica VM95ML hangszedő
Audio-Technica VM95ML hangszedő

Microline sztereó hangszedő
Egy tömbből csiszolt Microline gyémánt tű - kétszer hosszabb élettartam, Alumínium tűszár, Frekvencia átvitel: 20 - 25 000 Hz


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
65 900 Ft / db
Részletek

VM95 sorozatú Microline sztereó hangszedő

Az AT-VM95ML egy egy tömbből csiszolt Microline gyémánt tűvel rendelkezik, mely a kétszer hosszabb élettartamon felül, jóval többet nyújt. A mikrolineáris tű minimalizálja a “barázdán belüli torzítást”, valamint kiterjesztett frekvencia átvitelt biztosít és maximalizálja a hanganyag közép- és magastartományának felbontását.

  • Alumínium tűszár
  • 3.5mV kimeneti feszültség
  • A hangszedő test kompatibilis az összes VM95 sorozatú tűvel
  • 20 - 25 000 Hz frekvencia átvitel

VM95 sorozat - kompatibilitás

Minden hangszedő gyémánt tűje elkopik bizonyos idő után. A kúpos tű körülbelül 500 óra lejátszás után, az eilliptikus 300 óra után, a Microline 1000 óra után és a Shibata úgy 800 órányi lejátszás után számít kopottnak.

A VM95 sorozatú duál mozgómágneses hangszedőnk szinte örök időkig használható, cserélhető tűje révén. Nem szükséges komplett hangszedőt vásárolni, ha a tű elkopott, egyszerűen vásárolhat a hangszedőhöz egy a korábbival megegyező cseretűt, de akár tovább is fejlesztheti a hangszedőjét egy másik fajta tűvel a sorozatból.

A VM95 sorozat hat hangszedője ugyanazt a testet alkalmazza, így mind a hatféle tű tökéletesen kompatibilis.

AT-VMN95C
AT-VMN95E
AT-VMN95EN
AT-VMN95ML
AT-VMN95SH
AT-VMN95SP

AT-VM95 kompatibilitás az AT-XP sorozatú DJ hangszedőkkel

Az XP sorozatú hangszedő testek kompatibilisek a VM95 sorozat összes cseretűjével, viszont nagyobb kimenő jelet szolgáltatnak, mint a VM95 hangszedő. Ezzel tovább nő a kompatibilitás különböző lemezjátszó bemenetekkel és DJ keverőkkel.

A VM95 sorozatú hangszedő test szintén kompatibilis az AT-XP sorozatú DJ hangszedők háromféle cseretűjével, mindazonáltal, az XP sorozat hangszedő test nagyobb kimenő jelet szolgáltat a VM95-nél, ezzel inkább illeszkedik professzionális DJ keverőkhöz.

Vegye figyelembe, hogy az XP sorozat tűinek tipikus tűnyomása három gramm, ellentétben a VM95 sorozat két grammjával. Az XP sorozatú tűk felfüggesztése és engedékenysége intenzív DJ-zésre van optimalizálva. A VM95 sorozat felfüggesztése és engedékenysége viszont az optimális audiophile reprodukcióra van hangolva.

ATN-XP7
ATN-XP5
ATN-XP3

Microline tű
A mikrolineáris profilú gyémánt tű kiterjesztett magasfrekvenciás átvitelt kínál, valamint kisebb kopást és torzítást, mint az elliptikus vagy a konvencionális Line Contact.

Anyacsavar nélkül
A VM95 sorozatú hangszedők két M2.6-os menetes betéttel vannak ellátva, így a headshellbe szereléshez nem szükséges anyacsavar. Minden hangszedőhöz jár két 8 mm-es és két 11 mm-es M2.6-os csavar, valamint két műanyag alátét.

Adatok, termék jellemzők
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Audio-Technica
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!