Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Audio-Technica ATH-WP900 fejhallgató
Audio-Technica ATH-WP900 fejhallgató
289 900 Ft / db

Audio-Technica ATH-WP900 fejhallgató

Audio-Technica ATH-WP900 fejhallgató
Audio-Technica ATH-WP900 fejhallgató
Audio-Technica ATH-WP900 fejhallgató
Audio-Technica ATH-WP900 fejhallgató
Audio-Technica ATH-WP900 fejhallgató
Audio-Technica ATH-WP900 fejhallgató
Audio-Technica ATH-WP900 fejhallgató
Audio-Technica ATH-WP900 fejhallgató

Gyönyörű, faházas hordozható fejhallgató.
HiFi fejhallgató, zárt kialakítás, 53 mm-es meghajtó, Szintetikus bőr fülpárnák és fejpánt, Összeforgatható konstruktció, könnyű szállíthatóság, Frekvencia átvitel: 5 - 50 000 Hz,


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
36 hónap
Elérhetőség
Előrendelhető
Jobb árat szeretnék
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
289 900 Ft / db
Részletek

Az Audio-Technica ATH-WP900 hordozható fül fölötti fejhallgató gyönyörű lángolt juhar házzal az útközbeni HiFi minőségű zenehallgatás és a kiemelkedő esztétika érdekében. A juhar egy merev, sűrű fa, így előszeretettel használják húros hangszerek, például gitárok és hegedűk készítésére. Egy vékony réteg lángolt juharral vontuk be a szilárd, megmunkált juhar felületét, amivel tovább hangsúlyozzuk a természetes hangzásminőséget.

A fejhallgató lángolt juhar bevonatát a japán Fujigen, gitárokat készítő vállalat készíti, kihangsúlyozva mindkét kagylóház egyedi rostozatát, olyan gyönyörűen, ami az idő múlásával egyre szebb lesz. A fejhallgatók exkluzív, erőteljes mágneses áramkörökkel ellátott 53 mm-es meghajtókkal vannak felszerelve, DLC (gyémántszerű szén) bevonattal és felülre szerelt NYÁK konstrukcióval a kivételes teljes körű hangvisszaadás érdekében.

A speciálisan tervezett hajlított terelőlap javítja a membrán elülső és hátsó része közötti légáramlást a jobb alacsony és közepes tartományú hangvisszaadás érdekében, és optimálisan illeszti a fülkagylókat a fülek fölé a nagyobb kényelem és a hangszigetelés érdekében. A fejhallgató A2DC (Audio Designed Detachable Coaxial) jack dugókkal is rendelkezik a két 1,2 m-es (3.9') levehető kábelhez való csatlakozáshoz. Az egyik kábel 3,5 mm-es (1/8") aranyozott sztereó mini-csatlakozóval rendelkezik okostelefonokhoz és szabványos audio eszközökhöz. A másik kábel 4.4 mm-es (1/6), 5-pólusú, aranyozott kiegyensúlyozott csatlakozóval van felszerelve, nagy felbontású digitális audio lejátszókhoz és kiegyensúlyozott kompatibilis fejhallgató-erősítőkhöz.

Az ATH-WP900 fülpárnái és fejpántja sima, szintetikus bőrből készülnek a tartós kényelem érdekében, a kagylók laposan összeforgathatóak a könnyű szállítás érdekében a mellékelt hordozótasakban. A nagy felbontású hangról röviden: Út a nagy felbontású hanghoz: Míg sok zenehallgató úgy véli, hogy a nagy felbontású hang a Compact Disc 1982-es bevezetésével együtt jött, addig a lemez tárhelyének korlátozottsága mindig megakadályozta, hogy a CD-hang (44,1 kHz / 16 bites szabványosított) teljes egészében reprodukálja az eredeti rögzített hangot. Az MP3-asok megjelenése és későbbi népszerűsége csak nyilvánvalóbbá tette ezt a problémát, mert ezeknek a fájloknak a szükséges tömörítése a hanginformációk elvesztéséhez vezet, ezáltal jelentősen csökkentve a hangminőséget. De a veszteségmentes hangfájl formátumok, az egyre könnyebben elérhető gyorsabb internet és nagyobb tárhely (egyre kisebb csomagokban) olyan hangfelvevő berendezéseket hoz létre, amelyek képesek rögzíteni és reprodukálni a valódi Hi-Res hangot, amelyek általában 96 kHz / 24 bitesek vagy annál jobbnak. A Hi-Res Audio logó tanúsítja, hogy egy termék megfelel a Hi-Res Audio szabványoknak. E szabványok szerint a fejhallgatóknak legalább 40 kHz-es frekvencia-átalakító teljesítménnyel kell rendelkezniük.

Az audiophile fejhallgatók gyártójaként az Audio-Technica 1972 óta kiváló helyet foglal el olyan audio megoldások nyújtásában, amelyek megfelelnek a Hi-Res Audio médiaformátumok igényeinek, lehetővé téve kiterjesztett hangkaraktereik teljes reprodukálását.

Adatok, termék jellemzők
Kialakítás
Zárt, dinamikus, fület körülvevő
Membrán méret
53 mm
Aranyozott csatlakozó
Aranyozott csatlakozó
Fülpárnák anyaga
műbőr
Frekvencia-átvitel
5 - 50 000 Hz
Érzékenység
100 dB
Impedancia
38 Ohm
Használati utasítás
Használati utasítás
Kábel 3.5 mm-es csatlakozóval
Kábel 3.5 mm-es csatlakozóval
Hordtáska
Hordtáska
Tömeg (csomagolás nélkül)
243 gr
GYÁRTÓ
Audio-Technica
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!