Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 061 2790098     Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.             Demóra, tanácsadásra bejelentkezés alapján van lehetőség!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Arylic H50 hálózatos sztereó erősítő
Arylic H50 hálózatos sztereó erősítő
114 850 Ft / db

Arylic H50 hálózatos sztereó erősítő

Arylic H50 hálózatos sztereó erősítő
Arylic H50 hálózatos sztereó erősítő
Arylic H50 hálózatos sztereó erősítő
Arylic H50 hálózatos sztereó erősítő
Arylic H50 hálózatos sztereó erősítő

Kompakt, hálózatos szetereó erősítő szuper hangminőséggel!
2 x 50 (4 Ohm) Watt kimenő teljesítmény, Spotify Connect, Tidal Connect, DLNA, WiFi,  Internetrádió, Bluetooth 5.2, Airplay 2 kapcsolat, Digitális USB-A, USB-C, optikai és HDMI ARC bemenetek, Analóg RCA bemenet, Phono előerősítő, Aktív mélysugárzó csatlakozó, Távvezérlő
5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
24 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
INFO: 061 2790098
Ingyen szállítjuk!
114 850 Ft / db
Részletek

2023. augusztusában a legtöbbet tudó hálózatos erősítő az Arylic H50 készülék. Immár az Amazon Alexa digitális asszisztenssel, azaz hangutasításokkal is vezérlehető. Hatalmas OLED kijelzője és phono (vinyl lemezjátszó) bemenete jelenti a további egyedi tulajdonságait. Csatlakoztasd kedvenc hangfalaidat a hangszórókimenetére, semmi más eszközre nem lesz szükséget a minőségi zenehallgatáshoz, akár multiroom környezetben is! Spotify, TIDAL előfizetésedet a H50 segítségével maximálisan ki tudod használni, de ha saját NAS-ról játszanád le zenegyűjteményedet, akkor is kiváló választás a HD-s hangfájlok mellé is.

A H50 gyakorlatilag mindent tud, amit egy modern zeneközponttól elvárható, illetve amit az Arylic lejátszóknál már megismerhettünk:

Online streamszolgáltatások, internetes rádiók lejátszása
Jelenleg (2023. augusztus) az alább ingyenes és fizetős zeneszolgáltatások játszhatóak le közvetlenül a H50-nel (már ha az adott földrajzi helyen elérhetőek): Amazon Music, Deezer, Napster, Pandora, QQFM, QQMusic, Qobuz, Radio Paradise, Spotify (Premium is), TIDAL (Hifi is), TuneIn, vTuner, iHeartRadio.
A fentiek mellett (ahol a TuneIn és a vTuner kb. a világ összes ismert internetes rádióadójának naprakész katalógusa) külön menüpontban megtaláljuk az angol BBC összes rádiócsatornáját. Megadhatunk egy tetszőleges HTTP streamet is a lejátszás forrásaként.

Saját zenefájlok lejátszása hálózatról és USB-s háttértárról
Az alábbi formátumokban tárolt, akár 24-bites, 192 kHz-es fájlok lejátszására képes a H50:

  • Veszteségesen tömörített: MP3, AAC, AAC+, WMA
  • Veszteség mentesen tömörített vagy tömörítettlen: ALAC, APE, WAV, FLAC

A fájlokat képes elérni otthoni számítógép-hálózatunk számítógépeiről vagy NAS-szervereiről DLNA-protokollon keresztül. Használhatunk azonban közvetlenül a H50 USB-portjára csatlakoztatott USB-s háttértárat is (FAT, FAT32 vagy NTFS fájlrendszerre formázottat), ennek tartalma is böngészhető a mobilos távvezérlő alkalmazásban. Természetesen a mobilon, tableten lévő zenefájlok is lejátszhatóak a H50-en a 4stream (vagy akár a WiiM Home) alkalmazáson keresztül.

Külső DAC-mód számítógép, médialejátszó mellé
A hátlapi USB Type-C csatlakozóját használva a H50 asztali DAC-ként is használható bármely, szabványos USB Audio Class 1-es DAC-ot kezelő készülékkel, pl. a számítógépünkkel, tabletünkkel. Ezen szabvány alapján azonban csak max. 16-bit és 48 kHz-es mintavételezési frekvencia használható. A DAC-módban működő lejátszóval egy multiroom csoportba (szinkronba) kapcsolt többi lejátszón is megszólal a számítógépről érkező zene ilyen esetben.

DLNA Media Renderer és Apple AirPlay(2) lejátszó
A H50 megjelenik számítógép-hálózatunkon úgy mint egy szabványos DLNA-lejátszó, illetve úgy is, mint egy AirPlay 2 hálózati zenelejátszó. Így sokféle forrásból streamelhetünk rá közvetlenül akár veszteségmentes minőségben is. A Windows, számtalan Android alkalmazás, a macOS, iOS, iPad OS mind használhatják hangkimenetként.

Bluetooth hangfal
Mint bármilyen Bluetooth hangszóró, hangfal, a H50 is megjelenik a Bluetooth lejátszókra streamelni képes mobilokon, számítógépen a szokásos párosítás után. A Bluetooth funkciókat itt már egy Qualcomm audio processzor biztosítja, amely még az aptX-HD átvitelt is támogatja!

Digitális erősítő
A hátlapi RCA-bemenetekre tetszőleges sztereo analóg jelforrás (pl. TV, FM-rádió, CD-lejátszó csatlakoztatható, és multiroom környezetben akár a többi lejátszón is szinkronban megszólalhat. Van azonban egy optikai digitális bemenet is a H50-en, így kihasználható az ESS Sabre ES9023P DAC minősége. Optikai kimenettel rendelkező játékkonzolt, TV-t, CD-lejátszót inkább ide csatlakoztassunk, ne az analóg bemenetre! Természetesen ez a forrás is megszólaltatható a szinkronban működő lejátszókon a lakás akár 12 helyiségében, így mindenhol követhetjük még akár a TV-műsort is. Dedikált mélynyomókimenetére aktív sub-woofer köthető, kiegészítve az általa meghajtott hangfalpár mély hangjait.

Phono (analóg lemezjátszó, MC/MM) erősítő
Az M50-hez képest az egyik fontos extra a hátlapon található Phono in sztereó bemenet. Bár egy ízig-vírig digitális végfok található az Arylic H50-ben is, a gyártó gondolt azokra, akik még analóg hanghordozóról, konkréten vinyl („bakelit”) hanglemezekről is szeretnék élvezni zenegyűjteményüket. Ők közvetlenül csatlakoztathatnak akár MM, akár MC hangszedővel rendelkező lemezjátszó-futóművet egy sztereó RCA-csatlakozópáron keresztül.

HDMI-s erősítő
Elsősorban tévék HDMI ARC kimenetének fogadására került a H50 hátlapjára egy HDMI-bement is. Így ha egy hangprojektornál komolyabban szóló hangosítást keresünk a TV-nk mellé, az Arylic készüléke ebben is partnerünk. HDMI-bemenete nem dekódol DTS és Dolby formátumokat, így PCM jelet vár a TV-től.


Érdemes megjegyezni még, hogy ha mobiltelefonról, tabletről küldenénk át az ott tárolt zenéket az Arylic H50-re, nincs különösebb jelentősége az aptX/aptX-HD támogatásnak, hiszen használhatjuk a saját mobilalkalmazását is, amely hálózaton keresztül az akár 24-bit/192 kHz-es FLAC fájlokat is képes továbbítani. Mindez akkor is működik, ha nincs a közelben WiFi-router, mivel a H50 közvetlenül is csatlakozhat a telefonunk WiFi-jéhez. Ha viszont egy ismerős mobiljáról játszanánk le valamit, kétség kívül kényelmesebb, hogy bármilyen alkalmazás telepítése nélkül, mint Bluetooth hangszóróra streamelhet zenét az adott mobil az Arylic H50-re.

Adatok, termék jellemzők
Audiofromátumok
MP3, AAC, ALAC, FLAC, WAV, WMA, OGG
Beépített DAC modul
192 kHz / 24-bit
Bluetooth kapcsolat
Bluetooth 5.2
Késznléti üzemmód (stand by)
Késznléti üzemmód (stand by)
Hálózati lejátszás
Hálózati lejátszás
Némítás kapcsoló
Némítás kapcsoló
OLED kijelző
OLED kijelző
Vezérlés telefonos applikációval
Vezérlés telefonos applikációval
Alumínium előlap
Alumínium előlap
Lecsatlakoztatható tápkábel
Lecsatlakoztatható tápkábel
Hálózati platform
4stream
Hálózat
802.11b/g/n 2,4/5 GHz
AirPlay 2 kapcsolat
AirPlay 2 kapcsolat
Multiroom funkció
Multiroom funkció
WiFi kapcsolat
WiFi kapcsolat
DLNA kapcsolat
DLNA kapcsolat
Internetrádió
Internetrádió
Deezer
Deezer
Spotify Connect
Spotify Connect
Tidal
Tidal
Egyéb stream források
Egyéb stream források
Analóg RCA audio bemenet/kimenet
1 + 1 (phono)/-
HDMI csatlakozó
HDMI csatlakozó
HDMI csatlakozók száma
1 (ARC)
Ethernet csatlakozó
Ethernet csatlakozó
Digitális optikai bemenet/kimenet
1/-
Phono bemenet
MM/MC
Aktív mélysugárzó-kimenet
Aktív mélysugárzó-kimenet
USB-A csatlakozó
USB-A csatlakozó
USB-C csatlakozó
USB-C csatlakozó
Hangfal-csatlakozó
1 pár szabvány banán/szorítós
Frekvencia-átvitel
20 - 20 000 Hz
Dinamikus teljesítmény
2 x 50/80 Watt (4/8 Ohm)
Impedancia
4-8 Ohm
Távvezérlő elemekkel
Távvezérlő elemekkel
Használati utasítás
Használati utasítás
Tartozék RCA kábel
Tartozék RCA kábel
Tömeg (csomagolás nélkül)
0.901 Kg
Méretek (szélesség x magasság x mélység)
185 x 50 x 155 mm
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Arylic
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!