Ügyfélszolgálat, tanácsadás +361 279 0098  Bemutatóterem és üzlet: XII. Királyhágó u. 10.               Kérjük, hogy demóra, tanácsadásra mindenképpen jelentkezzen be!

Házimozi - Hifi - Hangfal szaküzlet és Webáruház
Sennheiser BT T100 bluetooth transmitter
Sennheiser BT T100 bluetooth transmitter
32 900 Ft / db

Sennheiser BT T100 bluetooth transmitter

Sennheiser BT T100 bluetooth transmitter
Sennheiser BT T100 bluetooth transmitter
Sennheiser BT T100 bluetooth transmitter
Sennheiser BT T100 bluetooth transmitter

Tegye bármely készülékét vezeték nélkülivé!
Bluetooth aptX jeltovábbító egység, Kiküldi a jelet bármely nem Bluetooth-os készülékről egy bluetooth eszközre, Élvezze vezeték nélkül a TV vagy erősítő hangját!


5%-os törzsvásárlói program Info

Szakmai tanácsadás
Termék- és készletinformáció
Tel: 061 2790098

Garancia idő
12 hónap
Elérhetőség
1-3 munkanap
Ingyen szállítjuk!
32 900 Ft / db
Részletek
Korszerűsítsd otthoni szórakoztatórendszered ezzel a praktikus Bluetooth audio adóegységgel. A BT T100 segítségével egyszerűen csatlakoztathatod vezeték nélküli fejhallgatód fix audio berendezésedhez. Így zenehallgatás vagy filmnézés alatt otthon is szabadon mozoghatsz, miközben másokat sem zavarsz. A legkorszerűbb vezeték nélküli technológiával felvértezett BT T100 kiváló minőségű, a képernyőn látható képpel tökéletes szinkronban lévő hangot közvetít. Fokozd az otthoni műsorhallgatás nyújtotta élményt!

Gyere haza és élvezd a szabadságot
Amikor útközben Bluetooth fejhallgatót használsz, imádod az általa kínált szabadságot és a vezetékmentes, egyszerű használatot. Miért ne lehetne részed otthon is ebben az élményben? A BT T100 audio adóegység segítségével vezeték nélkül élvezheted az otthoni sztereó rendszer hangminőségét, és ehhez még fejhallgatót sem kell cserélned. Hozz újfajta szabadságot és kényelmet otthonodba.

Bluetooth de Luxe – az első osztályú médiaélmény jegyében
Annak érdekében, hogy tényleg azt a hangminőséget élvezhesd, amit otthoni szórakoztatórendszered kínál, a BT T100 igazi hi-fi minőségű audio jelátvitelt biztosító, korszerű vezeték nélküli technológiával rendelkezik. A nagyfelbontású Qualcomm® aptX™ Low Latency audio kodeket támogató BT T100 gondoskodik róla, hogy a hang mindig tökéletes szinkronban legyen a képernyőn látható képpel – így TV-nézés vagy videojátékok játszása közben hamisítatlan élményben lehet részed.

Fokozottan könnyű használat

Az elegáns BT T100 mind életstílusodhoz, mind hallgatási szokásaidhoz kiválóan alkalmazkodik. Az egyszerű Bluetooth párosítást szolgáló funkciógombnak és a kapcsolat létrejöttét első pillantásra megerősítő kétszínű LED-nek köszönhetően teljes könnyedséggel működtethető.

Kapcsolatra készen
A széles körű csatlakoztathatóság jegyében a BT T100 különféle bemeneti lehetőségekkel kerül forgalomba, hogy az audio forrásokhoz 3,5 mm-es jack csatlakozóval vagy optikai kábelekkel is csatlakoztatható legyen – ezeken túl a tartozékok részét képezi egy 1,5 m-es USBA–USB micro-B kábel is.

Adatok, termék jellemzők
Digitális optikai bemenet/kimenet
1/-
Analóg 3.5 mm jack bemenet
Analóg 3.5 mm jack bemenet
A gyártó weboldala
GYÁRTÓ
Sennheiser
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!