Támogatás

 

támogatás.pngAz áruház program szolgáltatásai regisztrált felhasználóink részére:

  • Törzsvásárlói- és csomag kedvezmények, egyéni kedvezmények
  • Állandó kosár (korábbi rendelésekkel)
  • Automatikus ajánlatkérési lehetőség
  • Hírlevél (akciókról, újdonságokról)
  • Kedvencek listája
  • Online rendelés követés
Házimozi rendszer tervezés

Küldje el e-mailben annak a helyiségnek a paramétereit ahova a házimozi rendszert szeretné, írja le, hogy esetlegesen milyen elemekkel rendelkezik már és azt is, hogy nagyjából mekkora összeget szán a rendszerre!
 Árukészletünkből az optimális megoldást fogjuk Önnek ajánlani.
Kérésre helyszíni felmérést is vállalunk.Üzembe helyezés


Szívesen segítünk Önnek a megvásárolt termékeket üzembe helyezni, beállítani. Bonyolultabb rendszerek üzembe helyezését térítés ellenében vállaljuk.Vásárlási tanácsadás


Ha tanácstalan, hogy jelenlegi rendszeréhez melyik elem illik a legjobban, vagy optimális új rendszert szeretne, kérje segítségünket telefonon, vagy e-mailben! 
Szívesen segítünk kiválasztani a megfelelő készülékeket vagy összeállítani az Ön számára optimális rendszert.
Online bankkártyás fizetés


Áruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja Önnek. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. Áruházunk a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg Öntől, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról áruházunk nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a áruházunk oldala tájékoztatja Önt.Fizetés átutalással


Áruházunkban lehetősége van a megrendelt termékek árát előre átutalni. Ebben az esetben a megrendelt termékeket akkor adjuk át amikor számlánkra megérkezett azok ellenértéke. Kérésre az átutalás megindításához számlát állítunk ki.
 Bankszámla számunk: 10103104-43538500-00000008Áfa visszatérítés nem EU tagállam polgárai számára 

Az áfa visszaigénylésre akkor van lehetőség, ha számla bruttó végösszege eléri az 50 000 forintot, a vásárló igazolja külföldi állampolgárságát és nem jogosult állandó magyarországi tartózkodásra, illetve magyar állampolgársága esetén nyilatkozik arról, hogy nincs állandó lakóhelye Magyarországon.