Pioneer P2

Hálózatos Mikro HiFi Rendszer

-19%
Igényes, letisztult vonalvezetésű, hálózatképes, Airplay-es kompakt hifi a Pioneertől!
289.900,-Ft
Ár: 234.900,-Ft
- + db
A szín felára: Szín választása kötelező
Kosárba
Amíg a készlet tart
Ingyenes szállítás
36 hónap garancia
Erősítő jellemzők
Direktforrás-kapcsoló:
Kimenő teljesítmény (Watt):
2 x 75
Mély/magas hangszínszabályzás:
Lejátszási jellemzők
MP3-lejátszás:
WMA-lejátszás:
Ismétlés:
Véletlenszerű lejátszás:
Tuner jellemzők
AM/FM-vétel:
RDS- (Rádiós Adatrendszer) vétel:
Tárolható adók száma (db):
45
Egyéb jellemzők
Alumínium előlap:
Elalváskapcsoló:
Energiatakarékos kialakítás:
Programozható időzítő:
Hálózat
DLNA (Hálózatos zenelejátszás):
A DLNA rövidítés a Digital Living Network Alliance (Digitális Élő Hálózat Szövetség) nevet takarja. A DLNA-val a gyártók (pontosabban a szervezet tagjainak) célja az, hogy egy olyan nyílt szabványt rendszeresítsenek, ami lehetővé teszi, hogy a különböző elektronikai eszközök egymáshoz csatlakozhassanak és tartalmat cseréljenek egymás közt. Szándékosan nem szórakoztatóelektronikai eszközöket írtunk, hiszen ez önmagában túl szűk kategória ahhoz, hogy lefedje a DLNA-kompatibilis hardverek körét, ugyanis a körbe a tévéken, a lejátszókon és a házimozi rendszereken felül a fényképezőgépek, telefonok, PDA-k, nyomtatók és még a PC-k is beletartoznak.
A DLNA lényege, hogy egy mindent összekötő infrastruktúrát biztosítson a szabvánnyal kompatibilis eszközöknek. Az alapja a jól ismert HTTP-hálózati és az uPnP (Universal Plug’n’Play), valamint uPnP AV-protokoll. Ebben a rendszerben a HTTP-protokollon keresztül zajlik az adatfolyam továbbítása (streaming), az uPnP a hálózati konfigurálást végzi (hálózaton lévő gépek felismerése, portok átirányítása stb.), míg az audio-video műsortartalmak kezeléséről az UPnP A/V gondoskodik.
MP3:
WMA:
A WMA (Windows Media Audio) a Microsoft saját zenei formátuma. A legtöbb mai lejátszóprogram képes megnyitni és lejátszani.

A WMAveszteségesen tömörített hangfájl, akárcsak az MP3, de létezik veszteségmentes kapcsolója is. Kevésbé elterjedt, aminek oka lehet, hogy mire megjelent, az MP3 már gyökeret vert magának a tömörített zenei piacon, valamint a beleépített másolásvédelem lehetősége sem minden felhasználó tetszését nyerte el.
AAC:
Az AAC (Advanced Audio Coding) a digitális hangok egy veszteséges tömörítési és kódolási algoritmusa, melyet az MPEG csoport tervezett (tagjai: Dolby Laboratories, Sony, Nokia, Fraunhofer IIS, AT&T Bell Laboratories), mivel hitük aszerint ez a formátum lehet a nagy sikerű MP3 utóda – főleg közepes és nagy bitráták esetén.
FLAC:
A FLAC-et (Free Lossless Audio Codec, magyarul „Szabad, veszteségmentes audiocodek”) az MP3-hoz hasonlóan hanganyagok tömörítésére használják, de azzal ellentétben a FLAC-kel való tömörítés veszteségmentes, tehát tömörítés közben a hanganyag egyáltalán nem veszít a minőségéből.
ALAC:
Az ALAC a Apple Lossless Audio Codec, azaz a Macintosh veszteségmentes zenei fájlformátuma.
WAV:
A WAV-formátuma digitális audióállományok egyik adatformátuma. Szemben az MP3 és más adatformátumokkal, a WAV formátum általában nem tömöríti az audioadatokat. Lehetséges viszont tömörített adatok tárolása WAV formátumban.
Internet rádió (vTuner):
Spotify:
A Spotify kereskedelmi zene streamelő szolgáltatás, ami másolásvédelemmel ellátott tartalmakat tesz elérhetővé a nagyobb lemezkiadók közreműködésével.
Bluetooth kapcsolat:
Bluetooth rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Alkalmazásával számítógépek, mobil eszközök (telefonkihangosítók) és egyéb készülékek között automatikusan létesíthetünk kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot.
WiFi:
A Wifi az IEEE által kifejlesztett vezeték nélküli mikrohullámú kommunikációt (WLAN) megvalósító, széleskörűen elterjedt szabvány(IEEE 802.11) népszerű neve, ami akár zene lejátszásra is használható.
Remote APP (Android/iOS):
A készülék vezérelhető ingyenes okostelefonos aplikációval.

Csatlakozók
Aktív mélysugárzó kimenet:
Analóg audio bemenet (RCA - pár):
2
Analóg audio kimenet (RCA - pár):
1
Digitális audio kimenet:
Fejhallgató kimenet:
Ethernet csatlakozó:
USB/iPhone/iPad csatlakozó:
Hangsugárzó jellemzők
Rendszer:
2-utas
Frekvencia-átvitel (Hz):
40 - 40 000
Magassugárzó átmérője (mm):
25
Mély-/középsugárzó átmérője (mm):
120
Általános adatok
Méretek - központi egység (szélesség x magasság x mélység - mm):
Erősítő: 285 x 88 x 287
Médialejátszó: 285 x 88 x 266
Tömeg - központi egység (kg):
Erősítő: 4.1
Médialejátszó: 2.1
Méretek - hangsugárzók (szélesség x magasság x mélység - mm):
156 x 266 x 258 
Tömeg - hangsugárzók (kg/db):
2 x 4.3
A gyártó weboldala:
Megtekintett termékek