Marantz M-CR 611 + Dali Zensor 1 + kábel

Mikro Hifi Rendszer

-23%
Spotify Connect, WiFi, széleskörű hálózati funkciókkal rendelkező, sokoldalú, szép hangú és igényes … Spotify Connect, WiFi, széleskörű hálózati funkciókkal rendelkező, sokoldalú, szép hangú és igényes kivitelű készülék okostelefonos vezérlési lehetőséggel. tovább
Ajándék Inakustik Star 1.5 - 2 x 2 méter
309.980,-Ft
Ár: 239.990,-Ft
- + db
A szín felára: Szín választása kötelező
Kosárba
Beszerzési idő 2-4 nap
Ingyenes szállítás
36/60 hónap garancia
Ismertető:

A Marantz MCR-611 az AV-Online magazin szerint:


"A lehetőségeknek olyan kis ékszerdoboz külsejű eszköz adott otthont, amit elméletileg (és korábbi tesztünk alapján gyakorlatilag is) bátran ráköthetünk komolyabb tudású hifi hangfalakra is."


“Nehéz volt elismerő mosoly nélkül elindítani rajta bármilyen felvételt, mert szemtelenül szépen szólt. Az M-CR611 sokkal bátrabban és dinamikusabban képes reprodukálni a hangot, mint azt sokan elsőre gondolnák."

Erősítő jellemzők
Digitális erősítés:
Direktforrás-kapcsoló:
Kimenő teljesítmény (Watt):
2 x 60 vagy 4 x 30
Mély/magas hangszínszabályzás:
Mélyhang kiemelés:
Lejátszási jellemzők
Audio CD-, CD-R/RW-lejátszás:
Hybrid SACD lejátszás (cd sáv):
MP3-lejátszás:
WMA-lejátszás:
USB támogatott formátumok:
MP3/WMA/AAC/FLAC HD 192/24 / ALAC 96/24 / WAV 192/24
CD Text-kijelzés:
Ismétlés:
Véletlenszerű lejátszás:
Programozható lejátszás:
Tuner jellemzők
Digitális adások (DAB+) vétele:
FM vétel:
RadioText-funkció:
RDS- (Rádiós Adatrendszer) vétel:
Tárolható adók száma (db):
30
Egyéb jellemzők
Elalváskapcsoló:
Elsötétíthető kijelző:
Óra:
Programozható időzítő:
Hálózat
DLNA (Hálózatos zenelejátszás):
A DLNA rövidítés a Digital Living Network Alliance (Digitális Élő Hálózat Szövetség) nevet takarja. A DLNA-val a gyártók (pontosabban a szervezet tagjainak) célja az, hogy egy olyan nyílt szabványt rendszeresítsenek, ami lehetővé teszi, hogy a különböző elektronikai eszközök egymáshoz csatlakozhassanak és tartalmat cseréljenek egymás közt. Szándékosan nem szórakoztatóelektronikai eszközöket írtunk, hiszen ez önmagában túl szűk kategória ahhoz, hogy lefedje a DLNA-kompatibilis hardverek körét, ugyanis a körbe a tévéken, a lejátszókon és a házimozi rendszereken felül a fényképezőgépek, telefonok, PDA-k, nyomtatók és még a PC-k is beletartoznak.
A DLNA lényege, hogy egy mindent összekötő infrastruktúrát biztosítson a szabvánnyal kompatibilis eszközöknek. Az alapja a jól ismert HTTP-hálózati és az uPnP (Universal Plug’n’Play), valamint uPnP AV-protokoll. Ebben a rendszerben a HTTP-protokollon keresztül zajlik az adatfolyam továbbítása (streaming), az uPnP a hálózati konfigurálást végzi (hálózaton lévő gépek felismerése, portok átirányítása stb.), míg az audio-video műsortartalmak kezeléséről az UPnP A/V gondoskodik.
MP3:
WMA:
A WMA (Windows Media Audio) a Microsoft saját zenei formátuma. A legtöbb mai lejátszóprogram képes megnyitni és lejátszani.

A WMAveszteségesen tömörített hangfájl, akárcsak az MP3, de létezik veszteségmentes kapcsolója is. Kevésbé elterjedt, aminek oka lehet, hogy mire megjelent, az MP3 már gyökeret vert magának a tömörített zenei piacon, valamint a beleépített másolásvédelem lehetősége sem minden felhasználó tetszését nyerte el.
AAC:
Az AAC (Advanced Audio Coding) a digitális hangok egy veszteséges tömörítési és kódolási algoritmusa, melyet az MPEG csoport tervezett (tagjai: Dolby Laboratories, Sony, Nokia, Fraunhofer IIS, AT&T Bell Laboratories), mivel hitük aszerint ez a formátum lehet a nagy sikerű MP3 utóda – főleg közepes és nagy bitráták esetén.
FLAC:
A FLAC-et (Free Lossless Audio Codec, magyarul „Szabad, veszteségmentes audiocodek”) az MP3-hoz hasonlóan hanganyagok tömörítésére használják, de azzal ellentétben a FLAC-kel való tömörítés veszteségmentes, tehát tömörítés közben a hanganyag egyáltalán nem veszít a minőségéből.
ALAC:
Az ALAC a Apple Lossless Audio Codec, azaz a Macintosh veszteségmentes zenei fájlformátuma.
WAV:
A WAV-formátuma digitális audióállományok egyik adatformátuma. Szemben az MP3 és más adatformátumokkal, a WAV formátum általában nem tömöríti az audioadatokat. Lehetséges viszont tömörített adatok tárolása WAV formátumban.
FLAC HD 192/24:
WAV 192/24:
ALAC 96/24:
Airplay kapcsolat:
Amennyiben ez az erősítő az otthoni számítógépes hálózathoz van kapcsolva (routeren keresztül), akkor képes az AirPlay kompatibilis eszközökről (iPod, iPad, iPhone) zenét lejátszani anélkül, hogy az eszközt az erősítőhöz kelljen kábellel csatlakoztatni.
Internet rádió (vTuner):
Spotify:
A Spotify kereskedelmi zene streamelő szolgáltatás, ami másolásvédelemmel ellátott tartalmakat tesz elérhetővé a nagyobb lemezkiadók közreműködésével.
WiFi:
A Wifi az IEEE által kifejlesztett vezeték nélküli mikrohullámú kommunikációt (WLAN) megvalósító, széleskörűen elterjedt szabvány(IEEE 802.11) népszerű neve, ami akár zene lejátszásra is használható.
Remote APP (Android/iOS):
A készülék vezérelhető ingyenes okostelefonos aplikációval.

Csatlakozók
Aktív mélysugárzó kimenet:
Analóg audio bemenet (RCA - pár):
1
Analóg audio kimenet (RCA - pár):
1
Digitális audio bemenet:
Fejhallgató kimenet:
Ethernet csatlakozó:
USB/iPhone/iPad csatlakozó:
Hangsugárzó jellemzők
Rendszer:
2-utas
Kabinet:
MDF
Érzékenység (dB):
86.5
Frekvencia-átvitel (Hz):
53 - 26 500
Teljesítmény (zenei/névleges - Watt):
100
Magassugárzó átmérője (mm):
25
Mély-/középsugárzó átmérője (mm):
133
Általános adatok
Méretek - központi egység (szélesség x magasság x mélység - mm):
292 x 111 x 305
Tömeg - központi egység (kg):
3.4
Méretek - hangsugárzók (szélesség x magasság x mélység - mm):
162 x 274 x 220
Tömeg - hangsugárzók (kg/db):
4.2
A gyártó weboldala:
Megtekintett termékek