Denon RCD-N9

Mikro Hifi Rendszer

OLED kijelző, letisztult dizájn, modern funkciók, végtelen kényelem és persze remek hangminőség!
Ár: 159.900,-Ft
- + db
A szín felára: Szín választása kötelező
Kosárba
Beszerzési idő 2-4 nap
Ingyenes szállítás
36 hónap garancia
Ismertető:

A Denon CEOL N9 BBC Music magazin szerint:


"A teljesítménye kivételes, gyönyörűen megkomponált, szobát betöltő hangot nyújt, ami sokkal nagyobb, mint amit elvárhatunk egy ilyen kisméretű készüléktől".


Erősítő jellemzők
Digitális erősítés:
Direktforrás-kapcsoló:
Kimenő teljesítmény (Watt):
2 x 65
Mély/magas hangszínszabályzás:
Lejátszási jellemzők
Audio CD-, CD-R/RW-lejátszás:
Hybrid SACD lejátszás (cd sáv):
MP3-lejátszás:
WMA-lejátszás:
USB támogatott formátumok:
MP3, WMA, AAC, FLAC 192/24, WAV 192/24, ALAC
CD Text-kijelzés:
Ismétlés:
Véletlenszerű lejátszás:
Programozható lejátszás:
Tuner jellemzők
FM vétel:
RadioText-funkció:
RDS- (Rádiós Adatrendszer) vétel:
Tárolható adók száma (db):
50
Egyéb jellemzők
Audio D/A átalakító:
192 kHz/24 bit
Elalváskapcsoló:
Energiatakarékos kialakítás:
Elsötétíthető kijelző:
Óra:
Hálózat
DLNA (Hálózatos zenelejátszás):
A DLNA rövidítés a Digital Living Network Alliance (Digitális Élő Hálózat Szövetség) nevet takarja. A DLNA-val a gyártók (pontosabban a szervezet tagjainak) célja az, hogy egy olyan nyílt szabványt rendszeresítsenek, ami lehetővé teszi, hogy a különböző elektronikai eszközök egymáshoz csatlakozhassanak és tartalmat cseréljenek egymás közt. Szándékosan nem szórakoztatóelektronikai eszközöket írtunk, hiszen ez önmagában túl szűk kategória ahhoz, hogy lefedje a DLNA-kompatibilis hardverek körét, ugyanis a körbe a tévéken, a lejátszókon és a házimozi rendszereken felül a fényképezőgépek, telefonok, PDA-k, nyomtatók és még a PC-k is beletartoznak.
A DLNA lényege, hogy egy mindent összekötő infrastruktúrát biztosítson a szabvánnyal kompatibilis eszközöknek. Az alapja a jól ismert HTTP-hálózati és az uPnP (Universal Plug’n’Play), valamint uPnP AV-protokoll. Ebben a rendszerben a HTTP-protokollon keresztül zajlik az adatfolyam továbbítása (streaming), az uPnP a hálózati konfigurálást végzi (hálózaton lévő gépek felismerése, portok átirányítása stb.), míg az audio-video műsortartalmak kezeléséről az UPnP A/V gondoskodik.
MP3:
WMA:
A WMA (Windows Media Audio) a Microsoft saját zenei formátuma. A legtöbb mai lejátszóprogram képes megnyitni és lejátszani.

A WMAveszteségesen tömörített hangfájl, akárcsak az MP3, de létezik veszteségmentes kapcsolója is. Kevésbé elterjedt, aminek oka lehet, hogy mire megjelent, az MP3 már gyökeret vert magának a tömörített zenei piacon, valamint a beleépített másolásvédelem lehetősége sem minden felhasználó tetszését nyerte el.
AAC:
Az AAC (Advanced Audio Coding) a digitális hangok egy veszteséges tömörítési és kódolási algoritmusa, melyet az MPEG csoport tervezett (tagjai: Dolby Laboratories, Sony, Nokia, Fraunhofer IIS, AT&T Bell Laboratories), mivel hitük aszerint ez a formátum lehet a nagy sikerű MP3 utóda – főleg közepes és nagy bitráták esetén.
FLAC:
A FLAC-et (Free Lossless Audio Codec, magyarul „Szabad, veszteségmentes audiocodek”) az MP3-hoz hasonlóan hanganyagok tömörítésére használják, de azzal ellentétben a FLAC-kel való tömörítés veszteségmentes, tehát tömörítés közben a hanganyag egyáltalán nem veszít a minőségéből.
ALAC:
Az ALAC a Apple Lossless Audio Codec, azaz a Macintosh veszteségmentes zenei fájlformátuma.
WAV:
A WAV-formátuma digitális audióállományok egyik adatformátuma. Szemben az MP3 és más adatformátumokkal, a WAV formátum általában nem tömöríti az audioadatokat. Lehetséges viszont tömörített adatok tárolása WAV formátumban.
FLAC HD 192/24:
WAV 192/24:
ALAC 96/24:
Airplay kapcsolat:
Amennyiben ez az erősítő az otthoni számítógépes hálózathoz van kapcsolva (routeren keresztül), akkor képes az AirPlay kompatibilis eszközökről (iPod, iPad, iPhone) zenét lejátszani anélkül, hogy az eszközt az erősítőhöz kelljen kábellel csatlakoztatni.
Internet rádió (vTuner):
Spotify:
A Spotify kereskedelmi zene streamelő szolgáltatás, ami másolásvédelemmel ellátott tartalmakat tesz elérhetővé a nagyobb lemezkiadók közreműködésével.
Bluetooth kapcsolat:
Bluetooth rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Alkalmazásával számítógépek, mobil eszközök (telefonkihangosítók) és egyéb készülékek között automatikusan létesíthetünk kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot.
WiFi:
A Wifi az IEEE által kifejlesztett vezeték nélküli mikrohullámú kommunikációt (WLAN) megvalósító, széleskörűen elterjedt szabvány(IEEE 802.11) népszerű neve, ami akár zene lejátszásra is használható.
Remote APP (Android/iOS):
A készülék vezérelhető ingyenes okostelefonos aplikációval.

Csatlakozók
Aktív mélysugárzó kimenet:
Analóg audio bemenet (RCA - pár):
1
Digitális audio bemenet:
Fejhallgató kimenet:
Ethernet csatlakozó:
USB/iPhone/iPad csatlakozó:
Általános adatok
Méretek - központi egység (szélesség x magasság x mélység - mm):
280 x 102 x 305
Tömeg - központi egység (kg):
3.2
A gyártó weboldala:

2014. november 14. - A Denon, mint a kiváló minőségő otthoni szórakoztató elektronikai termékek egyik vezető gyártója nagy örömmel bemutatja a legújabb generációs és többszörösen díjnyertes, népszerő lifestyle hálózati zene rendszereit. Az új Ceol és Ceol Piccolo rendszerek párosulnak a feltőnő stílussal, a kompakt és minimalista dizájnnal. Kiváló minőségő zenét biztosítanak minden elképzelhető audio forrásból, ami akár egy sima alkalmazással is irányítható.

Az új lifestyle Ceol Network Music System streameli a nagyfelbontású zenéket a merevlemezről, számítógépekről, mobil eszközökről és az internetről a Wi-Fi-n, Ethernet-en, USB-n és Bluetooth(R)-on keresztül. A Ceol rendelkezik a Spotify(R) Connect zeneszolgáltatási lehetőséggel, internetes rádióval, FM/AM rádióval és CD lejátszóval is. Minden élvonalbeli technológia találkozik a szemet gyönyörködtető, kompakt és minimalista dizájnnal. A készüléket vezérelhetjük az elegáns kétrétegő akril felső panelen elhelyezett gombokkal, vagy a hasonlóan kifinomult, új iOS/Android alkalmazással is.

A Ceol hozzáférést biztosít a zenei győjteményünkhöz az otthoni hálózaton keresztül, bárhol is tároljuk azt - legyen az a számítógép, hálózati merevlemez, vagy akár mobil eszköz. Az integrált Wi-Fi és Ethernet-kábel csatlakozáson keresztül a Ceol támogatja az AirPlay(R)-t és a veszteségmentes, nagyfelbontású zenei fájlok streamelését (FLAC HD/WAV/AIFF/ALAC) az otthoni hálózaton keresztül. A Ceol támogatja Bluetooth(R) streaming NFC párosítást, valamint a Spotify(R) Connect online zenei szolgáltatást, emellett rendelkezik Internet rádióval és FM/AM rádióval is. A CD-lejátszó támogatja az összes szokásos CD formátumot és fájltípust. Az előlapi USB-port támogatja az iPhone és iPod eszközöket (folyamatos akkumulátortöltés még készenléti üzemmódban is), a pendrive-okat és az USB-HDD meghajtókat is. A hátsó panelen a két digitális optikai és az analóg audio bemenetekre csatlakoztathatunk digitális TV-t és szinte minden más audio eszközt.A Ceol-ban a Denon alkalmazza az elismert digitális erősítő tervezést, amely igen erős, 65 watt teljesítményt ad le csatornánként a teljesen új, két-utas hangsugárzók számára - ami által biztosított a szobát betöltő minőségi hifi hangzás. A látványos, minimalista kialakítású készülék kétrétegő akril felső panelén a kezelőszervek kényelmesen vannak kialakítva, így a vezérlés nem okoz gondot akár könyvespolcon, vagy asztali elhelyezés esetén sem. A rendszer teljes vezérlése lehetséges a Denon saját és ingyenesen letölthető Hi-Fi távvezérlő alkalmazásával, amely elérhető az iOS és az Android készülékekre is.

Az ultrakompakt Ceol Piccolo (N4) lifestyle hálózati zene rendszer tökéletesen illeszkedik a ház bármely pontjához, köszönhetően a modern, minimalista stílusának. Ez a gyönyörő Piccolo rendszer a kis mérete ellenére streameli a nagyfelbontású zenéket szinte az összes eszközről, beleértve a merevlemezeket, számítógépeket, mobil eszközöket és az internetet: mindezt a Wi-Fi, Ethernet, USB és Bluetooth(R) kapcsolatoknak köszönhetően. A Ceol Piccolo-ban is megtalálható a Spotify(R) Connect és az internetes rádió. Ezeket a funkciókat kényelmesen vezérelhetjük a felső panelről, vagy az új távezérlő alkalmazással.

A Ceol Piccolo hozzáférést biztosít a zenei győjteményünkhöz az otthoni hálózaton keresztül, bárhol is tároljuk azt - legyen az a számítógép, hálózati merevlemez, vagy mobil eszköz. Az integrált Wi-Fi és Ethernet-kábel csatlakozáson keresztül támogatja AirPlay(R)-t és a veszteségmentes nagyfelbontású zenei fájlok streamelését (FLAC HD/WAV/AIFF/ALAC) az otthoni hálózaton keresztül. A Piccolo támogatja Bluetooth(R) streaming NFC párosítást és a Spotify(R) Connect online zenei szolgáltatást és emellett rendelkezik internetes rádióval is. Az előlapi USB-port támogatja az iPhone és iPod eszközöket (folyamatos akkumulátortöltés még készenléti üzemmódban is), a pendrive-okat és az USB-HDD meghajtókat is. A hátsó panelen található optikai és analóg audio bemenetekre csatlakoztathatunk digitális TV-t és szinte minden más audio eszközt.

A kis mérete ellenére a Ceol Piccolo 45 watt teljesítményt ad le csatornánként a teljesen új, két-utas hangsugárzók számára - ami által biztosított a szobát betöltő minőségi hifi hangzás. A látványos, minimalista kialakítású készülék kétrétegő akril felső panelén a kezelőszervek kényelmesen vannak kialakítva, így a vezérlés nem okoz gondot akár könyvespolcon, vagy asztali elhelyezés esetén sem. A rendszer teljes vezérlése lehetséges a Denon saját és ingyenesen letölthető Hi-Fi távvezérlő alkalmazásával, amely elérhető az iOS és az Android készülékekre is.CEOL (N-9)

o Lenyőgöző minimalista stílust kétrétegő akril felső panellel

o Támogatja az AirPlay(R)-t az iDevice eszközöket és az iTunes zenei streaming-

et

o Bluetooth vezeték nélküli streaming NFC párosítással - a mobil eszközökön

történő azonnali lejátszáshoz

o Windows 8/RT kompatibilitás; A Ceol megjelenik, mint egy hangszóró a

Windows asztalon, közvetlen audio streaming

o Új Denon SC-N9: kétutas hi-fi hangszóró kialakítás

o Gyors hangsugárzó csatlakozók az egyszerő és biztonságos hangszóró

vezetékes csatlakozáshoz

o A CD lejátszó támogatja a WMA / MP3 (CD-R / RW) lejátszást

o FM / AM rádió

o Digitális optikai bemenet (kettő) a rendszer bővítéséhez, csatlakozók a digitális

audio forrásokhoz: így jobb hangminőséget kapunk a Ceol-on keresztül,

beleértve a síkképernyős TV-ket, set-top box-okat, vagy játékkonzolokat.

o Analóg audio bemenet a hátsó panelen a rendszer bővítéséhez

o Kiváló minőségő fejhallgató kimenet

o Előlapi USB port csatlakozó iDevice-ok, okostelefonok és USB-meghajtók

számára

o Folyamatos iPod akkumulátor töltés az USB port-on, még készenléti állapotban

is

o 3-soros nagymérető OLED kijelző

o Top-panel kezelőszervek a kényelmes használat érdekében a könyvespolc /

asztali elhelyezés esetén

o Többnyelvő Gyors telepítési útmutató az OLED kijelzőn keresztül

o Interaktív CD-Rom és WEB kézikönyv

CEOL Piccolo (N-4)

o Audio streaming a merevlemezekről, a számítógépekről, és a mobil

eszközökről a hálózaton keresztül - WiFi, Ethernet, USB és Bluetooth(R)

o Nagyfelbontású lejátszás 24bit/192 kHz (FLAC HD/WAV/AIFF/ALAC) * Megjegyzés: az ALAC akár 96 kHz/24 bit is lehet, az audió formátumok kiváló

minőségő streamelése

o A hézagmentes audio streaming biztosítja, hogy a koncert albumok

zökkenőmentesen szóljanak

o Integrált antennák a megbízható Wi-Fi streaminghez, a hálózathoz

csatlakoztatott eszközökről és meghajtókról; 11n támogatás

o Spotify Connect online zenei szolgáltatás és internetes rádió

o Erőteljes digitális erősítő - 45 watt csatornánként - a streaming audio közvetlen

jelfeldolgozása (nincs D/A átalakítás); optimálisan az új SC-N4 hangszórót a rendszerhez konfigurálták a Denon mérnökök (sima EQ beállítás is elérhető más egyéb hangsugárzókhoz)

o Denon Hi-Fi Remote App vezérlés az iOS és Android eszközökről; használjon egy intelligens eszközt és egyszerre böngészhet a zenei könyvtárban, valamint vezérelheti a Ceol Piccolo-t

o Ultra-kompakt forma; a nagy teljesítményő hálózati audio rendszer, amely szinte bárhova elhelyezhető

o Lenyőgöző minimalista stílust kétrétegő akril felső panellel

o Gyors hangsugárzó csatlakozók az egyszerő és biztonságos hangszóró

vezetékes csatlakozáshoz

o Windows 8 / RT kompatibilitás; A Ceol Piccolo megjelenik mint egy hangszóró

a Windows asztalon, közvetlen audio streaming

o Digitális optikai bemenet a rendszer bővítéséhez, csatlakozók a digitális audio

forrásokhoz: így jobb hangminőséget kapunk a Ceol Piccolo-n keresztül,

beleértve a síkképernyős TV-ket, set-top box-okat, vagy játékkonzolokat.

o Analóg audio bemenet a hátsó panelen a rendszer bővítéséhez

o Kiváló minőségő fejhallgató kimenet

Értékelés (CEOL N9):“A Denon mikro rendszerek mindig is ütősek voltak a hangminőség terén és ezalól a CEOL N9 sem kivétel.”
Megtekintett termékek