iHealth BG5

Digitális vércukormérő

-9%
21.900,-Ft
Ár: 19.900,-Ft
- + db
Kosárba
Beszerzési idő 1-3 nap
Szállítási díj: 799,-Ft
12 hónap garancia
Általános jellemzők:
iHealth BG5 vércukormérő

Az iHealth BG5 egy vércukormérő iPhone, iPad és iPod touch és Android készülékekhez. Kövesd az inzulin és vércukor trendeket saját készülékeden. A BG5 vércukormérő az eszközre telepített "iHealth Gluco-Smart" programmal szinkronizálható, amely a mérések után az összes adatot tárolja. Személyre szabott vércukormérési tervek készíthetők vele. Mérés, gyógyszeradagolás és tevékenység emlékeztetők állíthatók be az egyedi igényekhez.

Mérés

Az iHealth BG5 vércukormérő belső akkumulátorról üzemel, amelyet egy USB kábelen kerüsztül lehet feltölteni. A mérést iOS eszközzel csatlakozva vagy anélkül is elvégezhetjük, és a mérési adatokat utólag is szinkronizálhatók a bluetooth kapcsolaton keresztül.

Az "iHealth Gluco-Smart" program rögzíti a vércukor méréseket és a mérési időt, akár évekre visszamenőleg is. A mérési adatok minimális tárhelyet igényelnek az iOS és Android eszközön. A jól áttekinthető színes grafikonok szemléletesen mutatják be a mérési eredményeket. A mérési eredményeket e-mailben közvetlenül az iOS és Android készülékről átküldhetjük családtagjainknak vagy orvosunknak.

A csomag tartalma:
  • 1 db iHealth BG5 vércukormérő
  • 10 db iHealth vércukor tesztcsík, QR kódos azonosítóval
  • 1 db iHealth ujjbegyszúró
  • 10 db iHealth ujjbegyszúró lándzsa
  • 1 db mini USB töltőkábel
  • 1 db magyar és angol nyelvű használati útmutató
A gyártó honlapja:
Megtekintett termékek