Sengled Solo

Okos izzó és bluetooth hangszóró

Telefonról vezérelhető zene és fényerő szabályozás!
Ár: 19.900,-Ft
- + db
Kosárba
Beszerzési idő 1-3 nap
Szállítási díj: 799,-Ft
12 hónap garancia
Általános jellemzők:
Sengled Solo okos izzó és bluetooth hangszóró

A Sengled Solo tulajdonképpen a világ első többcsatornás sztereó hangszóróval kombinbált LED lámpája. A rendkívül energiatakarékos, modern technológiájú Solo LED lámpába 2 db minőségi 3W-os Bluetooth JBL hangszóró került beépítésre. 
Egyszerűen csak tekerd be a lámpát a meglévő hagyományos E27-es foglalatodba, majd párosítsd a Sengled Solo lámpát az okos telefonoddal. Ezután már csak le kell töltened és telepítened okostelefonodra, vagy tabletedre az ingyenes Sengled App-ot, így azonnal szabályozhatod a lámpák fényerejét és a hangszóró hangerejét is. Sengled Solo egyszerűen használható applikációjával szabályozhatjuk a fényt és a hangot, miközben online hallgatjuk kedvenc zenénket, vagy nézzük kedvenc filmünket. (Egyes applikációk ettől eltérhetnek!)
Nincs szükség sem hangfalkábelre, sem külön távszabályzóra, vagy hálózati csatlakozó vezetékre, nem kell külön vezetékezni, csak egy okostelefon, vagy tablet kell a működtetéséhez.
Élvezd a fényt és a zenét teljesen új formában. A JBL hangszórók kiváló hangminőséget biztosítanak, a LED világítással, pedig rengeteg energiát is megspórolhatsz.
 A Solo önmagában világításként is kiválóan használható egy hálószobai, vagy asztali lámpába tekerve, fényerejét, pedig okos készülékünkről szabályozhatjuk és természetesen Ki/Be is kapcsolhatjuk.


Átlagos teljesítmény (világítás + hangszóró): 9.5W Csúcsteljesítmény: 12,5W
Fényáram: 550 lumen (megfelel egy 50 Wattos hagyományos körteizzó fényének)
Színhőmérséklet: 2700K meleg fehér
Színvisszaadás (CRI): >80
Fénysugárzási szög: 105 °
Foglalat: E27 csavarmenetes normál foglalat

FONTOS!: LED fényforrásokhoz használható dimmer/fényerőszabályzó kapcsolóval NEM szabályozható!
A gyártó weboldala:
Megtekintett termékek