Sengled Pulse (pár)

Okos izzó és bluetooth hangszóró

Telefonról vezérelhető zene és fényerő szabályozás!
Ár: 44.900,-Ft
- + pár
A szín felára: Szín választása kötelező
Kosárba
Beszerzési idő 1-3 nap
Ingyenes szállítás
12 hónap garancia
Tesztelje bemutatótermünkben!
Általános jellemzők:
Sengled Pulse okos izzó és bluetooth hangszóró

Észre sem vehető, de egy-egy Bluetooth, vezeték nélküli, többcsatornás sztereó, minőségi JBL hangszóró rejtőzik mindkét "okos" LED lámpában. Egyszerűen csak tekerd be először a Master lámpát, majd a Sattelite lámpát a meglévő hagyományos E27-es foglalataidba, majd párosítsd a Sengled Plus Master lámpát az okos telefonoddal. Ezután már csak le kell töltened és telepítened a Sengled App-ot, így azonnal szabályozhatod a lámpák fényerejét, a hangszórók hangerejét, hangszínprofilját, és még azt is, hogy a jobb, a bal, vagy mindkét csatorna egyszerre szóljon rajtuk. Ugye ez zene füleidnek?

Nincs szükség hangfalkábelre, külön távszabályzóra, hálózati csatlakozó vezetékre, nem kell külön vezetékezni, csak egy okostelefon/tablet kell a működtetéséhez.
Élvezd a fényt és a zenét teljesen új formában. A JBL hangszórók kiváló hangminőséget biztosítanak, a LED világítással, pedig rengeteg energiát is megspórolhatsz.

1.75 "-os teljes tartományú 13 watt (max.) teljesítményű, 8 ohm impedanciájú és 100Hz-20kHz frekvencia átvitelű Hi-Fi JBL hangszórók biztosítják a kiváló hangzást. Beállítható az is, hogy a jobb, a bal, vagy éppen mindkét csatorna szóljon rajtuk, ezzel kialakítva a térhangzást.

Hogy teljes legyen az örömünk, és jusson fény és hang mindenhova, a rendszerbe további 6 db Pulse LED lámpát csatlakoztathatunk, így összesen 8 db-ra növelve a hangszórók – és egyben LED lámpák – számát (1db Master + 7db Satellite lámpa)
A Sengled Pulse egyszerűen használható applikációjával szabályozhatjuk a fényt és a hangot, miközben online hallgatjuk kedvenc zenénket, vagy nézzük kedvenc filmünket. (Egyes applikációk ettől eltérhetnek!)Teljesítmény/LED lámpa: 15 W (világítás + hangszóró) Csúcsteljesítmény/2 db LED lámpa: 30W
Fényáram: 600 lumen (Kb. megfelel egy 55 Wattos hagyományos körteizzó fényének)
Színhőmérséklet: 2700K meleg fehér
Színvisszaadás (CRI): >80.
Fénysugárzási szög: 105 °
Foglalat: E27 csavarmenetes normál foglalat.

FONTOS!: LED fényforrásokhoz használható dimmer/fényerőszabályzó kapcsolóval NEM szabályozható!
A gyártó weboldala:
Megtekintett termékek