Sengled Flex + Horn

Okos izzó és WiFi-s hangszóró

Telefonról vezérelhető zene és fényerő szabályozás!
Ár: 54.900,-Ft
- + pár
Kosárba
Beszerzési idő 1-3 nap
Ingyenes szállítás
12 hónap garancia
Általános jellemzők:
Sengled Flex okos izzó és Horn foglalat

 JBL hangszóróval egybeépített dizájnos Sengled Flex LED lámpát rendkívül egyszerűen integrálhatod már meglévő otthoni Wi-Fi hálózatodba. Miután betekerted egy szabványos E27-es foglalatba, csak töltsd le és telepítsd iOS, vagy Android készülékedre a Sengled Flex App-ot, amellyel szabályozhatod a lámpa fényerejét, a hangszóró hangerejét és egyéb beállításait (pl. ébresztő, vagy elalvó funkció stb.). Tekerj be több Sengled Flex lámpát és alakíts ki több hangulatos zónát a lakásodon belül, így irányíthatod ezeket a zónákat is, de természetesen a zónákban található lámpák más felhasználóktól, más forrást is megszólaltathatnak, sőt akár gyors eléréssel a Spotify, Deezer stb. szolgáltatások tartalmát is képesek lejátszani. A Sengled Flex lámpa támogatja a DLNA és AirPlay szabványokat és fedett helyen kültéren is használható.

A Sengled Flex egyszerűen használható applikációjával szabályozhatjuk a fényt és a hangot, miközben online hallgatjuk kedvenc zenénket, vagy nézzük kedvenc filmünket. (Egyes applikációk ettől eltérhetnek!)
Több lámpa használatával a kialakított különböző fény és hang zónákban/szobákban is szabályozhatjuk a zenét és a lámpák fényét, de természetesen a család többi tagja is használhatja, hallgathatja rajta saját, vagy online zenéit.
Nincs szükség hangfalkábelre, külön távszabályzóra, hálózati csatlakozó vezetékre, nem kell külön vezetékezni, csak egy okostelefon/tablet kell a működtetéséhez.
Élvezd a fényt és a zenét teljesen új formában. A JBL hangszórók kiváló hangminőséget biztosítanak, a LED világítással, pedig rengeteg energiát is megspórolhatsz, miközben lakásodban különböző hangulatú zónákat alakíthatsz ki.
A lámpa IP43 osztályú, fedett kültéri helyen is használható.

Átlagos teljesítmény (világítás + hangszóró): 10W Csúcsteljesítmény: 13W
Üzemi környezeti hőmérséklet: -20° C és +40° C között
Működési páratartalom: 10% RH 95%, lecsapódó párában nem használható
Fényáram: 470 lumen (Kb. megfelel egy 40 Wattos hagyományos körteizzó fényének)
Színhőmérséklet: 2700K meleg fehér
Színvisszaadás (CRI): >80
Fénysugárzási szög: 100 °
Foglalat: E27 csavarmenetes normál foglalat
Hangszóró teljesítménye: 13Watts (Max.) Impedancia: 8 Ohm
Wi-Fi szabvány: 802.11a/b/g/n
Wi-Fi frekvencia: 2.4GHz és 5GHz
Méretei: kb. 164mm (magas) x 93mm (széles)
Súlya: kb. kb. 370 gramm

FONTOS!: LED fényforrásokhoz használható dimmer/fényerőszabályzó kapcsolóval NEM szabályozható!
A gyártó weboldala:
Megtekintett termékek