Netatmo Welcome

Intelligens arcfelismerő kamera

-7% Extra
Akció
1080p FullHD felbontás, intelligens arcfelismerő technológia!
69.900,-Ft
Ár: 64.900,-Ft
- + db
Kosárba
Beszerzési idő 1-3 nap
Szállítási díj: 899,-Ft
24 hónap garancia
Méret
Általános jellemzők:
Netatmo Welcome - A kamera, amely felismeri a szeretteit.
A Welcome arcfelismerő technológiája áttörést jelent az intelligens otthonok kamera piacán. A Welcome nyilvántartja az embereket a nevükön és értesíti a felhasználót, ha egy idegen arc jelenik meg.


A kamera megtanulja azonosítani a család minden tagját.
A Wecome segítségével a felhasználók azonnal tudni fogják, ki mikor ér haza. Amikor a gyerekek hazaérnek az iskolából, a szülők tájékoztatásul intelligens értesítéseket kapnak: «Lily is home». A kamera szintén megnyugtatja az idős szüleiket gondozó embereket.
    

A Welcome a magánélet legnagyobb tiszteletben tartásának figyelembe vételével született. A Welcome biztonságot nyújt felügyelet nélkül is. Az adatvédelmi beállítások valóban, teljes mértékben testreszabhatóak. Minden családtag esetében a felhasználó dönti el, hogy a Welcome-nak kell-e küldeni értesítést, vagy tárolni a felvételeket. A szülők képesek arra is, hogy tiszteletben tartsák a gyermekek egyéni adatvédelmi igényeit. A rögzített videók és azonosító adatok teljesen privát helyen maradnak, köszönhetően a kamera helyi SD kártyájának. Ezeket nem menti el a felhőben. Az SD-kártya nélkül a kamera nem gyűjthet semmilyen adatot.

Netatmo biztonság:
Ezen kívül a felhasználó számára a kamerához való okostelefonon történő hozzáférést egy banki szintű titkosított kapcsolat biztosítja, ami garantálja a legmagasabb szintű védelmet.

Fő paraméterek:
  • 1080p FullHD felbontás
  • Extra széles 130 fokos látási terület
  • Kimagasló éjjellátó funkció - erős infravörös LED
  • WiFi és Ethernet kapcsolat, beépített mikrofon, tartozék Micro-SD kártya
  • Welcome App - iOS és Android kompatibilis

Díjak

Megtekintett termékek