iRobot Roomba 960

Porszívó robot

Tisztább padlók az egész lakásban - egy gombnyomásra
Ár: 264.900,-Ft
- + db
Kosárba
Beszerzési idő 1-3 nap
Ingyenes szállítás
24 hónap garancia
Ismertető:
Okos

Fennakadás nélkül navigál az egész lakószinten, s ha kell újra tölti az akkumulátorát és dolgozik, amíg el nem végzi a teljes munkát.

Egyszerű kezelés
Az iRobot HOME alkalmazással távolról is elindítható vagy csak nyomja meg a CLEAN gombot a roboton.

A Roomba 960 egyedi jellemzői

Teljes szint takarítása:
Az iAdapt® 2.0 navigációs rendszer vizuális helymeghatározással (beépített kamerával) segít, hogy a Roomba fennakadások nélkül, hatékonyan navigálhasson, eligazodjon akár egy teljes lakásszinten, és szükség esetén újratöltse magát, amíg be nem fejezi a munkát.

Újratöltés és folytatás:
Folyamatosan dolgozik akár 75 percen át, majd automatikusan újratölti magát, és folytatja a takarítást onnan ahol abbahagyta, amíg a teljes munkát el nem végzi.

iRobot HOME alkalmazás:
Az iRobot HOME applikációval teljes mértékben felügyelheti a Roomba 960 robotot, az okostelefonján vagy tableten keresztül időre és helyre való tekintet nélkül. Éppen az irodában ülve az asztalánál jut eszébe, hogy ki kellene takarítania otthon? Csak nyissa meg az iRobot HOME alkalmazást és nyomja meg a “CLEAN” gombot. De az is lehetséges, hogy egész hétre előre beprogramozza, hogy mikor szeretné, hogy takarítson a robot.

Az iRobot HOME alkalmazás (1.2 verzió) sok hasznos információt tartalmaz a takarításra, műszaki jellemzőkre vonatkozóan.
Fontos :  a Wifi 2,4 GHz-es ISM-sávban működik!

A Roomba 960-es nagy kapacitású AeroForce portartálya, AeroForce szűrője használatával még a legfinomabb porszemcséket is összegyűjti. A robot külön kijelzi, ha a portartály megtelt.

  Jellemzők
  Állandó haladó takarítás:
  A hatékonyság javítása érdekében legyezőalakú, előre-hátra mozgást végezve takarít a Roomba ott, ahol erős por és darabos szennyeződéseket érzékel.
  AeroVac™2 portartály és erős vákuummotor:
  Erős vákuummotort használ, amivel hatékonyan gyűjti össze
  a szemetet és a hajszálakat a tartályba.
  Szabadalmaztatott 3 fázisú takarítási folyamat:
  Továbbfejlesztett kefemodul:
  Kiváló teljesítményt nyújt a por, a szemét, az állatszőr és más allergének feltakarításában a szőnyegekről és a kemény padlókról.
  HEPA szűrőpár:
  Felfogja a 0,3 mikron méretű szennyeződéseket is, így a finom porrészecskék nem áramlanak vissza a légtérbe, ezért frissebb és egészségesebb lesz a helyiség levegője.
  Tartalék oldalkefe:
  Előre programozható indítás:
  Virtuális fal (db):
  1
  Távvezérlő:
  Puha ütköző:
  Csillapítja a Roomba, valamint a falak, bútorok és egyéb tárgyak közötti ütközéseket.
  Portartály telítettség kijelző:
  Általános adatok
  Méretek (átmérő x magasság - mm):
  350 x 91
  Súly (kg):
  3.8
  A gyártó weboldala:
  Megtekintett termékek