iHealth HS4s Lite

Testanalizáló mérleg

Ár: 25.900,-Ft
- + db
Kosárba
Beszerzési idő 1-3 nap
Ingyenes szállítás
12 hónap garancia
Ismertető:
iHealth HS4S Lite WiFi mérleg

Az iHealth HS4s Lite egy személymérleg iPhone, iPad, iPod touch és Android készülékekhez. A HS4s Lite mérleg az Apple és Android eszközre telepített "iHealth MyVitals" programmal szinkronizálható, amely a mérések után az összes adatot tárolja.


Mérés

Az iHealth HS4s Lite mérleg 4db AAA elemről üzemel. A mérést elvégezhetjük az okostelefont csatlakozva vagy anélkül is, majd az eredményeket wifi kapcsolaton keresztül szinkronizálhatjuk.

A testsúlyunkon kívül a telefonon a testtömegindexünket is meg fogjuk kapni. Ez egy statisztikai jelzőszám, angolul body mass index (BMI), amely az egyén testmagasságát és testtömegét veti össze. Kiszámítása során a kilogrammban megadott testtömeget osztják a méterben mért testmagasság négyzetével.
A normál értéke 18-25 közé esik. Ennél alacsonyabb értéknél soványságról, 16 alatt túlzott soványságról beszélünk. A 25 érték felett pedig elhízásról beszélünk. A 40-es érték már igen súlyos elhízást jelez.
iHealth MyVitals applikáció - adattárolás és szinkronizálás

Az iHealth MyVitals program egy telefonra vagy tabletre telepíthető ingyenes alkalmazás, amely az összes iHealth terméket képes kezelni. A mérlegek, a vérnyomásmérők, a lépészszámlálók és a pulzoximéter eszközeink mérési adatait mind egy helyen rögzíti, amelyből egy átfogó képet kaphatunk saját magunk fittségéről. Az adatok minimális helyet foglalnak, így akár évekre visszamenőleg is eltárolhatjuk őket. A programot egy telefonnal többen is használhatjuk, mert az induláskor mindenki a saját nevével jelentkezhet be.
Az iHealth mérleg több felhasználót is képes kezelni, az eredményeket külön-külön tárolja. Így ideális mérleg az egész családnak.

A csomag tartalma:
  • 1 db iHealth HS4s Lite személymérleg
  • 1 db magyar és angol nyelvű használati útmutató
  • 4 db AAA elem
A gyártó weboldala:
Megtekintett termékek