iHealth Edge

Lépésszámláló és alvásmonitor

-10% Extra
Akció
Vízálló lépésszámláló és alvásmonitor bluetooth adatküldéssel!
29.900,-Ft
Ár: 26.900,-Ft
- + db
Kosárba
Beszerzési idő 1-3 nap
Szállítási díj: 899,-Ft
12 hónap garancia
Általános jellemzők:
Az iHealth Edge vízálló, vezetéknélküli lépésszámláló és alvás monitor egy egyedülálló csuklón hordható készülék, amely monitorozza a nap 24 órájában az aktivitást és alvást. A termék alacsonyenergiájú Bluetooth 4.0 vezetéknélküli technólógiát használ, izzadságnak, esőnek és a víznek ellenáll. Négy különböző színű csuklószíj található a termék dobozában a jobb testreszabhatóság érdekében. Ez a termék iOS és Android eszközre telepített "iHealth MyVitals" programmal vezérelhető, amely motiválhat és segíthet egy aktívabb és egészségesebb életmód kialakításában.

Mérés
Méri a megtett lépéseket, az elégetett kalóriákat, a megtett távokat, az alvással eltöltött órák számát és a felébredések számát. Az AM3s beépített akkumulátorral rendelkezik, amelyet a csomagban található töltővel kell egy USB kábel keresztül feltölteni.

Használat
Kitűzhetők célok és beállíthatóak rezgő/néma riasztások, megtekinthetőek a mérési trendek és rendezhetőek a rögzített adatok. A mérési adatok minimális tárhelyet igényelnek az Apple és Android eszközön.
A karunkat hirtelen elforgatva a termék vált az egyes kijelzett értékek között. Gyakorlatilag olyan, mintha egyszer megnyomtuk volna a gombját. De ehhez elég most már a legújabb szoftverrel egy kézfordítás is.

Célok
Kövesse nyomon a fizikai aktivitását és a napi étrendjét egy egészségesebb életmód elérése érdekében.

Megosztás
A mérési eredményeinket közvetlenül iPhone / iPad vagy Android készülékekről átküldhetjük családtagjainknak vagy orvosunknak.

Kompatibilitás
iOS iPhone5S, iPhone5C, iPhone5, iPhone4S, iPodTouch5gen, iPadMini, iPad4, iPad3
A gyártó weboldala:
Megtekintett termékek