Ingyenes szállításingyenes szállítás.png


Díjtalan* házhoz szállítás 24 órán belül!
 *Bruttó 25 000,-Ft rendelési érték felett és kivételt képeznek az extra akciós termékek!Raktáron lévő termékek szállítása 24 órán belül

Amennyiben a termék raktáron van, a 14 óráig megrendelt termékeket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. A termék feladásával egy időben Önnek visszaigazoló e-mailt és a szállítási nap reggelén  sms-t is  küldünk. A csomag a következő munkanapon érkezik Önhöz, ha nem kéri máshogy. A több színben rendelhető termékek esetében a raktáron jelzés nem feltétlen jelenti, hogy mindegyik gyártott színben elérhető a termék raktárról.

 


Beszerzés utáni szállítás 24 órán belül

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy egy megrendelt termék a megrendelés időpontjában nem áll rendelkezésünkre a helyi raktárban, így csak később tudjuk szállítani. Ebben az esetben telefonon vagy e-mailben jelezzük a megrendelt termék várható szállítási határidejét. Külső raktárunkból általában 1-3 munkanapon belül tudjuk a termékeket behozatni, majd 24 órán belül kiszállíttatni.

 


Ingyenes szállítás

A szállítás bruttó 25 000,-Ft-os értékhatár felett ingyenes (kivétel az extra akciós termékek).  A szállítási módnál Ön előre átutalással, online bankkártyás fizetési móddal vagy az áru átvételekor készpénzben fizetheti ki annak ellenértékét.