Új generációs Denon Ceol készülékek

2014-11-19
Vissza a hírekhez

 

 

2014. november 14. – A Denon, mint a kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termékek egyik vezető gyártója nagy örömmel bemutatja a legújabb generációs és többszörösen díjnyertes, népszerű lifestyle hálózati zene rendszereit. Az új Ceol és Ceol Piccolo rendszerek párosulnak a feltűnő stílussal, a kompakt és minimalista dizájnnal. Kiváló minőségű zenét biztosítanak minden elképzelhető audio forrásból, ami akár egy sima alkalmazással is irányítható. 

Az új lifestyle Ceol Network Music System streameli a nagyfelbontású zenéket a merevlemezről, számítógépekről, mobil eszközökről és az internetről a Wi-Fi-n, Ethernet-en, USB-n és Bluetooth®-on keresztül. A Ceol rendelkezik a Spotify® Connect zeneszolgáltatási lehetőséggel, internetes rádióval, FM/AM rádióval és CD lejátszóval is. Minden élvonalbeli technológia találkozik a szemet gyönyörködtető, kompakt és minimalista dizájnnal. A készüléket vezérelhetjük az elegáns kétrétegű akril felső panelen elhelyezett gombokkal, vagy a hasonlóan kifinomult, új iOS/Android alkalmazással is. 

A Ceol hozzáférést biztosít a zenei gyűjteményünkhöz az otthoni hálózaton keresztül, bárhol is tároljuk azt - legyen az a számítógép, hálózati merevlemez, vagy akár mobil eszköz. Az integrált Wi-Fi és Ethernet-kábel csatlakozáson keresztül a Ceol támogatja az AirPlay®-t és a veszteségmentes, nagyfelbontású zenei fájlok streamelését (FLAC HD/WAV/AIFF/ALAC) az otthoni hálózaton keresztül. A Ceol támogatja Bluetooth® streaming NFC párosítást, valamint a Spotify® Connect online zenei szolgáltatást, emellett rendelkezik Internet rádióval és FM/AM rádióval is. A CD-lejátszó támogatja az összes szokásos CD formátumot és fájltípust. Az előlapi USB-port támogatja az iPhone és iPod eszközöket (folyamatos akkumulátortöltés még készenléti üzemmódban is), a pendrive-okat és az USB-HDD meghajtókat is. A hátsó panelen a két digitális optikai és az analóg audio bemenetekre csatlakoztathatunk digitális TV-t és szinte minden más audio eszközt. 


A Ceol-ban a Denon alkalmazza az elismert digitális erősítő tervezést, amely igen erős, 65 watt teljesítményt ad le csatornánként a teljesen új, két-utas hangsugárzók számára - ami által biztosított a szobát betöltő minőségi hifi hangzás. A látványos, minimalista kialakítású készülék kétrétegű akril felső panelén a kezelőszervek kényelmesen vannak kialakítva, így a vezérlés nem okoz gondot akár könyvespolcon, vagy asztali elhelyezés esetén sem. A rendszer teljes vezérlése lehetséges a Denon saját és ingyenesen letölthető Hi-Fi távvezérlő alkalmazásával, amely elérhető az iOS és az Android készülékekre is. 

Az ultrakompakt Ceol Piccolo (N4) lifestyle hálózati zene rendszer tökéletesen illeszkedik a ház bármely pontjához, köszönhetően a modern, minimalista stílusának. Ez a gyönyörű Piccolo rendszer a kis mérete ellenére streameli a nagyfelbontású zenéket szinte az összes eszközről, beleértve a merevlemezeket, számítógépeket, mobil eszközöket és az internetet: mindezt a Wi-Fi, Ethernet, USB és Bluetooth® kapcsolatoknak köszönhetően. A Ceol Piccolo-ban is megtalálható a Spotify® Connect és az internetes rádió. Ezeket a funkciókat kényelmesen vezérelhetjük a felső panelről, vagy az új távezérlő alkalmazással. 

A Ceol Piccolo hozzáférést biztosít a zenei gyűjteményünkhöz az otthoni hálózaton keresztül, bárhol is tároljuk azt - legyen az a számítógép, hálózati merevlemez, vagy mobil eszköz. Az integrált Wi-Fi és Ethernet-kábel csatlakozáson keresztül támogatja AirPlay®-t és a veszteségmentes nagyfelbontású zenei fájlok streamelését (FLAC HD/WAV/AIFF/ALAC) az otthoni hálózaton keresztül. A Piccolo támogatja Bluetooth® streaming NFC párosítást és a Spotify® Connect online zenei szolgáltatást és emellett rendelkezik internetes rádióval is. Az előlapi USB-port támogatja az iPhone és iPod eszközöket (folyamatos akkumulátortöltés még készenléti üzemmódban is), a pendrive-okat és az USB-HDD meghajtókat is. A hátsó panelen található optikai és analóg audio bemenetekre csatlakoztathatunk digitális TV-t és szinte minden más audio eszközt. 

A kis mérete ellenére a Ceol Piccolo 45 watt teljesítményt ad le csatornánként a teljesen új, két-utas hangsugárzók számára - ami által biztosított a szobát betöltő minőségi hifi hangzás. A látványos, minimalista kialakítású készülék kétrétegű akril felső panelén a kezelőszervek kényelmesen vannak kialakítva, így a vezérlés nem okoz gondot akár könyvespolcon, vagy asztali elhelyezés esetén sem. A rendszer teljes vezérlése lehetséges a Denon saját és ingyenesen letölthető Hi-Fi távvezérlő alkalmazásával, amely elérhető az iOS és az Android készülékekre is. 


CEOL (N-9) 

  Lenyűgöző minimalista stílust kétrétegű akril felső panellel

  Támogatja az AirPlay®-t az iDevice eszközöket és az iTunes zenei streaming-
et

  Bluetooth vezeték nélküli streaming NFC párosítással - a mobil eszközökön
történő azonnali lejátszáshoz

  Windows 8/RT kompatibilitás; A Ceol megjelenik, mint egy hangszóró a
Windows asztalon, közvetlen audio streaming

  Új Denon SC-N9: kétutas hi-fi hangszóró kialakítás

  Gyors hangsugárzó csatlakozók az egyszerű és biztonságos hangszóró
vezetékes csatlakozáshoz

  A CD lejátszó támogatja a WMA / MP3 (CD-R / RW) lejátszást

  FM / AM rádió

  Digitális optikai bemenet (kettő) a rendszer bővítéséhez, csatlakozók a digitális
audio forrásokhoz: így jobb hangminőséget kapunk a Ceol-on keresztül,
beleértve a síkképernyős TV-ket, set-top box-okat, vagy játékkonzolokat.

  Analóg audio bemenet a hátsó panelen a rendszer bővítéséhez

  Kiváló minőségű fejhallgató kimenet

  Előlapi USB port csatlakozó iDevice-ok, okostelefonok és USB-meghajtók
számára

  Folyamatos iPod akkumulátor töltés az USB port-on, még készenléti állapotban
is

  3-soros nagyméretű OLED kijelző

  Top-panel kezelőszervek a kényelmes használat érdekében a könyvespolc /
asztali elhelyezés esetén

  Többnyelvű Gyors telepítési útmutató az OLED kijelzőn keresztül

  Interaktív CD-Rom és WEB kézikönyv
CEOL Piccolo (N-4)

  Audio streaming a merevlemezekről, a számítógépekről, és a mobil
eszközökről a hálózaton keresztül - WiFi, Ethernet, USB és Bluetooth®

  Nagyfelbontású lejátszás 24bit/192 kHz (FLAC HD/WAV/AIFF/ALAC) * Megjegyzés: az ALAC akár 96 kHz/24 bit is lehet, az audió formátumok kiváló
minőségű streamelése

  A hézagmentes audio streaming biztosítja, hogy a koncert albumok
zökkenőmentesen szóljanak

  Integrált antennák a megbízható Wi-Fi streaminghez, a hálózathoz
csatlakoztatott eszközökről és meghajtókról; 11n támogatás

  Spotify Connect online zenei szolgáltatás és internetes rádió

  Erőteljes digitális erősítő - 45 watt csatornánként - a streaming audio közvetlen
jelfeldolgozása (nincs D/A átalakítás); optimálisan az új SC-N4 hangszórót a rendszerhez konfigurálták a Denon mérnökök ("sima" EQ beállítás is elérhető más egyéb hangsugárzókhoz)

  Denon Hi-Fi Remote App vezérlés az iOS és Android eszközökről; használjon egy intelligens eszközt és egyszerre böngészhet a zenei könyvtárban, valamint vezérelheti a Ceol Piccolo-t

  Ultra-kompakt forma; a nagy teljesítményű hálózati audio rendszer, amely szinte bárhova elhelyezhető

  Lenyűgöző minimalista stílust kétrétegű akril felső panellel

  Gyors hangsugárzó csatlakozók az egyszerű és biztonságos hangszóró
vezetékes csatlakozáshoz

  Windows 8 / RT kompatibilitás; A Ceol Piccolo megjelenik mint egy hangszóró
a Windows asztalon, közvetlen audio streaming

  Digitális optikai bemenet a rendszer bővítéséhez, csatlakozók a digitális audio
forrásokhoz: így jobb hangminőséget kapunk a Ceol Piccolo-n keresztül,
beleértve a síkképernyős TV-ket, set-top box-okat, vagy játékkonzolokat.

  Analóg audio bemenet a hátsó panelen a rendszer bővítéséhez

 

  Kiváló minőségű fejhallgató kimenet