Sony házi-mozi 4K-ra felskálázással

2013-01-22
Vissza a hírekhez

Az új N-sorozatú házi-mozi rendszerek képesek a Blu-Ray filmjeinket a Full HD felbontás négyszeresére felskálázni, hogy aztán teljesen valósághű képminőségben élvezhessük őket egy 4K megjelenítésre képes televízión. A készülékek a jelenleg elérhető legjobb képminőség mellett minőségi házi-mozi hangzást nyújtanak, ráadásul a rendszerhez bármely wifi, Bluetooth vagy NFC adatátvitelre képes mobileszközt is lehet csatlakoztatni.A házi-mozi rendszerek által nyújtott élményt a kiemelkedő hangzás teszi teljessé. A Sony mágneses folyadéktöltésű hangsugárzó technológiájával felszerelt vékony és stílusos üvegszálas hangszórók erőteljes, tiszta és pontos hangot biztosítanak még a legnagyobb hangerő esetén is. Az új tervezésű hátsó sugárzók vezeték nélkül csatlakoznak a fő rendszerhez.

Az NFC-s vagy Bluetooth-szal ellátott mobileszközeinkről egyetlen érintéssel lejátszhatjuk zenéinket - legyen szó okos telefonról vagy táblagépről. A Bluetooth átvitel során a tömörített zenei fájlok ronthatnak a hangzás minőségén, azonban egyedülálló technológiával a rendszer visszaállítja az átvitellel elvesztett magas hangokat.
A beépített wifinek köszönhetően a készülék az otthonunkban lévő összes mobileszközzel összekapcsolható, így többek között PC-ről is lejátszhatjuk HD videóinkat és zenéinket. Emellett online kapcsolaton keresztül a Sony Entertainment hozzáférést biztosít milliónyi online tartalomhoz, de tévézés közben böngészhetünk különböző weboldalakon vagy cseveghetünk a közösségi oldalakon is.A TV SideView alkalmazással a Blu-Ray lejátszó és a házi-mozi rendszer Xperia tablettel vagy Xperia okostelefonnal is irányítható, az ingyenes Androidos vagy iOS-os alkalmazás segítségével pedig a távirányítás mellett újabb online tartalmakat is felfedezhetünk, amelyeket ezután nagyképernyőn, kiváló hangminőségben élvezhetünk.
Az új generációs házi-mozi rendszerek és Blu-Ray Disc lejátszók 2013. április elejétől lesznek kaphatók.

forrás: hifipiac.hu