Samsung: itt az MTV Archívumát elérő alkalmazás

2012-03-22
Vissza a hírekhez

Mától letölthető az MTVA alkalmazás a Samsung Smart TV-ire, így a Magyar Televízió és a Magyar Rádió archív tartalmai valamint aktuális hírműsorok, sportösszefoglalók és időjárás-előrejelzés is elérhetőek a felhasználóknak.
Az MTVA alkalmazás által kínált tartalmak Video on Demand (VoD) szolgáltatás révén érhetőek el a Samsung Smart TV-in, amihez mindössze egy 1 megabites sávszélességű internetkapcsolat szükséges. Az MTVA alkalmazás egyelőre Magyarországról érhető el, de a Samsung tervei szerint az év végéig a környező országokban élő magyarokhoz is közelebb hozza a közszolgálati televíziók (m1, m2, Duna TV) és rádiók (Kossuth Rádió, Petőfi Rádió, Bartók Rádió) műsorait az új megoldás.

Az MTVA alkalmazás a következő tartalmakat kínálja ingyenesen, jelenleg szabvány felbontásban, de a későbbiekben nagyfelbontásban (HD minőségben) is:
- Óránként frissülő hírműsorok, sporthírek és sportösszefoglalók, valamint video- és képgalériák.
- A legnépszerűbb magyar sorozatok, szappanoperák és dokumentumfilmek teljes kínálata a Lindától kezdve a Szomszédokon, a Sándor Mátyáson, A Tenkes kapitányán, az Angyalbőrben-en át a Másfélmillió lépés Magyarországon-ig.
- Klasszikus magyar filmek és dokumentumfilmek, mint például A koppányi aga testamentuma, az Indul a bakterház vagy az Ábel a rengetegben.
- A legkedveltebb mese- és rajzfilmsorozatok részei a Vízipók Csodapóktól a Dr. Bubón, A kockásfülű nyúlon és a Mézga családon át a Süsü, a sárkányig.
- Bemutatók, előzetesek a legújabb műsorokról.

forrás: hazi-mozi.hu