Pioneer VSX-S310, VSX-S510: két új keskeny AV rádióerősítő

2013-09-09
Vissza a hírekhez

A Pioneer 5.2 csatornás VSX-S310 és 6.2 csatornás VSX-S510 AV rádióerősítői D osztályú végfokokat 4K Ultra HD jelátvitelt előlapi USB és iPod/iPhone csatlakozást kínálnak, valamint VSX-S510 hálózati funkciókat is.

Az új kompakt Pioneer VSX-S310 és VSX-S510 AV vevőerősítők D osztályú végfokozatai csatornánként 110 Watt teljesítményt nyújtanak. A VSX-S510 plusz csatornája egy hátsó hangszóró vagy egy passzív mélynyomó meghajtására használható fel.Mindkét új modell a gyártó MCACC mikrofonos, többcsatornás akusztikai kalibráló rendszerével méri és elemzi a szoba és a hangsugárzók együttes hangjellemzőit, majd kalibrálja azokat az optimális megszólaláshoz. Ehhez illeszkedve Phase Control funkció biztosítja, hogy a hangok azonos fázisban érkezzenek a hallgatási pozícióba, az Advanced Sound Retriever funkció pedig javítja a 2 csatornás tömörített audió minőségét.

Az új kompakt AV vevőerősítők előlapján lévő USB port közvetlen digitális iPod/iPhone audió lejátszást, a VSX-S510 esetében pedig iPad és iPad mini csatlakozást is biztosít.

A VSX-S510 Spotify Connect funkciójával Spotify zenék bitfolyamai szólaltathatóak meg a vevőerősítővel. Hálózatra csatlakozva ez a Windows 8 kompatibilis vevőerősítő DLNA 1.5 kliens-lejátszóként nemcsak a hálózaton át küldött zenei bitfolyamokat, de vTuner internetes rádiókat is megszólaltathat, és az AirPlay technológiával iOS eszközök zenetárait is lejátszhatja.
MHL, nagy felbontású audio fájlok lejátszása, beleértve a hézagmentes lejátszást, és vezérelhető a Pioneer ControlApp.
Pioneer legfejlettebb karcsú AV vevő a VSX-S510-felszabadítja több zene és videó tartalmak a nappaliban, és a haza, köszönhetően a kategóriájában vezető digitális csatlakozás és rugalmas hálózati funkciók. Az opcionálisan AS-BT200 adapterrel a VSX-S510 Bluetooth audiót is fogadhat. A VSX-S510 a HTC Connect funkcióval a HTC okostelefonokról is közvetlenül fogadhat zenei tartalmat vezeték-nélküli kapcsolaton keresztül.

A VSX-S510 hat HDMI bemenete közül egy az előlapon található, ami egyben MHL 2.0 kompatibilis Android készülékek csatlakoztatását, vezérelhetőségét és töltését biztosítva. A VSX-S310 4 HDMI bemenettel rendelkezik.

A VSX-S510 az egyre népszerűbb nagyfelbontású WAV, FLAC és AIFF fájlok (192 kHz/24 bit és 96 kHz/24 bit), valamint Apple Lossless fájlok USB-n vagy hálózaton keresztüli lejátszására is képes mégpedig szünetmentesen. Mindkét vevőerősítő lejátssza a tömörített MP3, WMA és AAC zenei fájlokat is.

Az új Pioneer AV vevőerősítők új, energiatakarékos ECO módja a két új kompakt modellben is működik, csökkentve az energiafogyasztást és közben fenntartva a hangminőséget.

A hálózati VSX-S510 a Pioneer ControlApp alkalmazással kényelmesen vezérelhető iOS és Android mobilkészülékről egyaránt, sőt tartalmak bitfolyamai is átküldhetőek utóbbiakról-

A csak 85 mm magas és 316 mm mély készülékek könnyen elhelyezhetőek kis helyen is.

A VSX-S310 és VSX-S510 AV vevőerősítők novembertől kezdődően lesz kaphatóak, 105.000 illetve 135.000 Ft körüli árakon.

forrás:hazi-mozi.hu